תהייה..

NightMaster

New member
תהייה..

זה אחד מהספרים הכי טובים שקראתי, איך עדיין לא עשו על זה סרט?!? וכשיעשו, מי לדעתכם הכי מתאימה לשחק את סרסיי?

ljs

New member
אין מצב,

הפרשי הזמן וכמות המאורעות בכל ספר, לדעתי ארוכים מכדי להיכנס בסרט אחד. חוצמזה, בהסתמך על נסיון העבר, [הארי פוטר למשל.] סרט שבנוי על ספר, מעצם טבעו הוא תחחת סיכון גבוה.

n u k e y

New member
המ../images/Emo110.gif

הספרים שיצאו עד כה ארוכים מדי לדעתי בשביל להכניס אותם לסרט, והולכים לצאת עוד ספרים, ככה שזה לא ממש ריאלי. בכל מקרה סרטים שמבוססים על סרטים בד"כ די מחרבים את הספר [עוד לא התאוששתי מצופן דווינצ'י;;;] אז אני לא ממש מעוניינת שיעשו על זה סרט. בקשר לשחקנית של סרסיי- צריך לחשוב על מישהי בלונדינית, יפיפיה וביצ'ית. יש יותר מדי כאלו

אלאנקה

New member
אה, את איך שקוראים לה!

זאתי ששיחקה בנרניה את מלכת השלג
ואני מעדיפה שלא יעשו סרט, סרטים על ספרים יוצאים גרוע
ואם יעשו, דווקא ששוא"ק יכול לצאת אחלה סרט!-רק שהוא יותר מדי ארוך. אז יורידו קטעים וישנו קטעים..ואז זה יצא ממש גרוע

אני דווקא בעד סדרת טלוויזיה

כבר כתבתי על זה פעם הודעה ארוכה- הפורמט הטלוויזיוני מתאים הרבה יותר לשא"ק, כי זו הדרך הכי טובה להעביר את העלילה הסבוכה עם הרבה פחות קיצוצים מאשר מה שהיה נעשה בסרט. מי מתאימה לשחק את סרסיי? לדעתי- ריס ויתרספון. אלה מכם שמרימים גבה- לכו לראות את "בחירות או לא להיות" ו"יריד ההבלים" ותגידו לי אם היא לא מסוגלת לשחק כלבה שאפתנית ומניפולטיבית. אבל שוב- אם זו באמת תהיה סדרת טלוויזיה אז ילכו פחות על "שמות גדולים", ויותר על שחקנים איכותיים ולא מוכרים- וטוב שכך.

האבק

New member
גם אני חושב כך ../images/Emo45.gif

סדרה או אפילו מיני סדרה ארוכה תתאים מאד לששאו"ק - אפילו מרטין אמר את זה בעצמו. חוץ מזה, בנודע לעובדה שציינת שלא יקחו שמות גדולים אלא שחקנים איכותיים זה מאד נכון וחשוב!

nedisrael

New member
עדיף שמרטין יסיים את הסדרה

לפני שהוא מתחיל למצוא עוד פורמטים לסדרה. בקצב שבו זה מתקדם, הסדרה לא תיגמר (או אחרי 20 ספרים) ואז שום מיני סדרה בעולם לא תכיל להיות מבוססת על שאוש"ק.

La Gamba

New member
רק כדי לפרט יותר...

מיני סדרה של הולמרק היא הכי מתאימה. כעיקרון זה אפשרי ברמה מסויימת, אם הדרה הזו תיגמר, אחרי הכל מרטין הוא גם תסריטאי.

Silver Fox

New member
הבעיה היא האורך ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

בסך הכל, עם שחקנים טובים ואפקטים מושקעים, זה יכול להיות סרט מרהיב. יש כמה סצנות שהייתי רוצה לראות בסרט, כמו "המלך בצפון!", הקרב בבלאקווטר, הגרייג'ואים במשאל מלך...

NightMaster

New member
בהחלט!

"חתונת הדמים" תהיה קליימקס מעולה.. אני חושב שהספרים עומדים בזכות עצמם מספיק טוב כדי לעשות סרט נפרד על כל אחד מהם.... פשוט יהיה מעניין מאוד לראות את זה על המסך :)

למעלה