תהייה..

את קוז`י

הייתי משאיר, אבל את לימונד כולם מבינים שאדלשטיין צודק, כל מאמן אחר היה עושה כך בקבוצה משופעת כוכבים, רק בקבוצה קטנה יותר הוא יצליח, מה לעשות שיש כמה מתוסכלים כמוך שמחפשים רע כל היום. ומצאו לעצמם איזשהו לימונד. דרכו יותר קל להם לשלוח חיצים לעבר אדלשטיין, שאין חולק שהוא הצליח להשיג מינימום הצלחה העונה, אבל אוהדים טפשים כמוך ישארו טפשיים לעד, עם הטיעונים לגבי שחקן עלוב זה או אחר!

z dead

New member
גאון הכדורסל אמר את דברו...

כולם מבינים שאדלשטיין צודק? מעניין..כל פרשני הכדורסל בלי יוצא מן הכלל דווקא טוענים שאדלשטיין טועה,כולל מאמן הנבחרת הלאומית,אבל אתה מבין יותר מצביקה שרף,אביב לביא,עופר שלח ואחרים. שחקן של כמעט נקודה לדקה זה שחקן עלוב,הגיוני. שחקן שדופק גג ברמת NBA זה שחקן עלוב,הגיוני. כן,אני טיפש אבל גאון הכדורסל פה יודע יותר טוב מהמאמן הלאומי.. אגב לא צריך לחפש,יש הרבה רע,ו"אוהדים" כמוך הם חלק מהרע. יאללה בית"ר! יאללה פרננדס שמשאיר את אפק מחוץ לסגל בלי סיבה אמיתית,אלו המאמנים שאתם אוהבים.

זה מה שהרב הגאון טוען

ומאידך יש הרבה אוהדים שמצדיקים את אדלשטיין. אני מדבר אגב עם הרבה כאלה! ולא מתלהבים עם איזה גג דפוק בסוף העונה!

z dead

New member
רב?

על מה אתה מדבר? אתה לא ברור,אף פעם. העיקר שסתרת את העובדה שהמאמן הלאומי וכל פרשני הכדורסל חושבים בניגוד לדעתך המאוד מלומדת... "גג דפוק בסוף עונה"...בן כמה אתה? 12?

מי הם המאמנים

חוץ מהמאמן הלאומי שאני אגב שמעתי אותו ברדיו ירושלים מצדיק ומשבח את שיטות הכדורסל שלו?

z dead

New member
ואני שמעתי את פיל ג'קסון ברדיו פ"ת.

אמרתי,המאמן הלאומי שזימן את לימונד לנבחרת ואמר ששחקן כמו לימונד אי אפשר לגמור,וכל פרשני הכדורסל שטוענים את אותו הדבר. מה לא ברור? לכתוב שוב? בפעם הרביעית? העיקר שאתה,המלומד,עם קורס מאמנים מאחוריך ומאות טורי פרשנות קובע שלימונד "שחקן עלוב" ש"נתן גג דפוק בסוף העונה" אגב מאוד חכם המשפט שלך,במיוחד כשלימונד שיחק כל העונה שההזדמנות היחידה שלו לעשות משו זה בסוף העונה,אבל היי..הרי הרבה גארדים לבנים ועוד ישראלים דופקים גגות לשחקנים אמריקאים כהי עור שגם גבוהים מהם... אין אתה גאון,פשוט גאון.

נו. בסדר!

אז הוא אמר! הוגן שמזמינים אותו לנבחרת, אבל אם לימונד לא שיחק, שיעבור בשקט לקבוצה אחרת, מה הוא רוצה מאדלשטיין שנפל פה עם קבוצה עדיפה על העלוב הנ"ל! שיחפש דקות ברמת השרון, אולי הוא ישתבח עם עוד גגות פעם בחצי שנה, אבל ללכלך בלי שום סיבה על אדלשטיין, כי עוד לא פרקת היום קצת תסכול, נראה לי מופרך!

z dead

New member
זה כמו להתווכח עם ילד בן 12...

שחקן עלוב לא מקבל זימון לנבחרת למרות שעד הזימון שיחק 1.5 דקות למשחק. שחקן עלוב לא מגיע לביט"ר מגדל י-ם בגיל 19. שחקן עלוב לא נחשב לאחד הטובים באירופה לגילו. ושוב ספר לי בבקשה מתי ראית גארד לבן,וישראלי דופק גג לשחקן שחור שגבוה ממנו? גארדים זה האלו הנמוכים שמכדררים ומוסרים. אתה ממש אידיוט אה? כשהוא משחק הוא מספק סחורה,כשהוא לא משחק הוא לא יכול לעשות כלום,הגיוני לא? תחשוב קצת לפני שאתה פולט. אתה פשוט דפקט ברמות,אל תנהל איתי יותר דיונים אם אלו הטיעונים שלך. אדלשטיין בן אדם דוחה שפועל מאינטרסים אישיים,שום תסכול חתיכת דגנרט,זו לא תאוריה שלי,וגם לא המצאה שלי,בכל מקום זה כבר נאמר ונטחן. מה עם התאוריה הדפקטיבית שלך שאני מתוסכל? ממה בדיוק אני מתוסכל חתיכת אידיוט? מזה שמכבי הביסה את מגדל 3 פעמים ונצחה 4 פעמים מתוך 4? מזה שבבונים כמוך טוענים שהם אוהדים של הקבוצה ברגע שיש כסף? מזה שבית"ר שלך כ"כ מצליחה? ממה? אם אין לך איך לענות אל תענה,אל תתחיל לזיין את השכל ולהתעלם מעובדות פשוטות וברורות ולהסית את הדיון לכיוונים דבילים משלך שלא קשורים לשום דבר,ועוד בצורה הכי עילגת וילדותית. איפה היית עד שהמאפיונר סוחר הנשק הגיע למגדל? מעולם לא ראיתי אותך פה. אם לימונד לא היה ברמה הזו לא היה משאירים אותו במגדל,הוא לא היה מקבל זימון לנבחרת,פרשני כדורסל והמאמן הלאומי לא היו מדברים עליו גבוה גבוה כמו שמדברים עליו והוא לא היה נחשב לאחד השחקנים הטובים באירופה לגילו.

לא תרגיש לעולם

זה כבר בטבע! תסכול זה חלק מן החיים שלך, את זה אומרים גם שאר חברי הפורום, תסכול זוהי ארוחה חמה בשבילך, לדפוק ולא לפרגן, וכביכול מחפה בזה שמעריץ את הלימונדה שלך שמבחינתי הוא עוד אחד עלוב, ששנה שעברה נתנו לו את הצאנ`ס ולא הוכיח מי יודע מה, ושוב, סליחה באם פגעתי בך בוטה מדי שיצאת מהפרופרציות!

z dead

New member
נמק אידיוט נמק

אתה זורק את השטויות שלך באוויר. ממה בדיוק אני מתוסכל חתיכת דביל? שוב,לא סתרת את מה שהמאמן הלאומי ואנשים שמאחוריהם מאות טורים אומרים. לא סתרת את עובדות שחור על גבי לבן לגבי לימונד. אתה אידיוט. שאר חברי הפורום אומרים? מי? אתה ו..? אידיוט...

וודאי שאהיה דביל

כשאדוני פגוע מאמת! על ראש גנב...! ברור ג"כ שתיפגע כ"כ מזה, משום שיש בזה הרבה אמת, ולגבי לימונד שוב, אדוני עושה עצמו לא מבין. חוזר ואומר! לדעתי לימונד זוהי סיבה מספקת בשביל לפרוק תסכול על פורום שלם עם התקפות על אדלשטיין, לימונד, עדיין לא סיבה לקרוא "זונה" למאמן שהביא את המקסימום שהיינו יכולים להגיע,

z dead

New member
אתה ממשיך להתחמק?

תמשיך דביל תמשיך.. זה מה שמגיע לי שאני בכלל מדבר עם אוהדי ביט"ר...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

סוף סוף הבנת עם מי אתה מתעסק! רק עכשיו?! חבל..

z dead

New member
אתה יכול גם לכתוב רק עם ח' אחת.

זה עדיין אותו הדבר. קופיף.

למעלה