תהייה

תהייה

בספר הראשון(או שזה היה ברביעי ?
) כשהארי וולדמורט מדברים .וולדמורט אומר להארי משהו כמו " החלטתי לחזור ככה בן מוות עד שחאפש אחרי האלמוות " (זה לא ציטוט מדויק...) בספר השישי כתוב שעוד לפני כל הסיפור עם הארי והנבואה וולדמורט עושה לעצמו הורקרוקסים אז עכשיו אני שואלת למה וולדמורט קורא לעצמו בן מוות כשבעצם יש לו הורקרוקסים ככה שהוא בעצם בן אלמוות ? חור בעלילה ? (הומ... לא מבינים את זה נכון ?)

פיבסי

New member
אדם בשביל וולטי

הוא אדם התלוי על עצמו לפי הסוף של הספר הרביעי וחזרתו של וולטי לגופו וולטי היה טפיל.. תלוי באחרים זה המצב הכי נורא בשביל וולטי... בשבילי וולטי נראה לי לפחות בן אלמוות זה אדם שלא מזדקן לא יכול לחלות ולא יכול למות אם שולחים לו קללת אבדה קדברה.... כמובן שמעניין אותי לדעת בזמן שאני כותבת את הודעה הזאת מה יקרה אם יכרתו לוולטי את הראש? הוא ימות או לא? אבל זה לא לדיונינו מקווה שעזרתי

Yuval Y

New member
יש לי פלאשבאק מהסרט "המוות נאה לה"

אולי הראש והגוף ימשיכו לפעול במקביל?

Marth Darunia

New member
אני חושב

שהוא בכוונה מסתיר את קיום ההורקרוקסים מאוכלי המוות

rds15

New member
לא ממש הגיוני.

בספר הרביעי, בבית הקברות, הוא אומר לאוכלי המוות שהם ידעו על מה שהוא עשה במאמציו להפוך לבן אלמוות.

ToryMaster

New member
למעשה - לא

הוא אומר להם שהם יודעים כמה רחוק הוא הגיע בחיפוש אחר האלמוות. זה לא שהם יודעים בדיוק מה הוא עשה, אלא שהם יודעים שהוא עשה יותר מכל אדם/קוסם אחר.

../images/Emo58.gif

יש משהו כזה עם הורוקוסטים שאפשר להרוס אותם. זאת אומרת שהוא בן מוות, בסופו של דבר. הרי ההורוקוסטים יגמרו באיזשהו זמן.

ToryMaster

New member
ברור

אם תבדקו בכל מיתולוגיה יש שיטות להרוג בני אלמוות [אלים לדוגמה]. אבל צריך לדעת את השיטות ולהצליח להשתמש בהן. ההורקרוקסים עובדים על אותו העיקרון.

למעלה