תהייה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/04 #2 השיניים הקדמיות - הרי בשעת טחינת האוכל [אתם יודעים כשהאוכל בפה..] השיניים הקדמיות לא עושות כלום. מה בעצם התפקיד שלהן חוץ מלכרסם?
השיניים הקדמיות - הרי בשעת טחינת האוכל [אתם יודעים כשהאוכל בפה..] השיניים הקדמיות לא עושות כלום. מה בעצם התפקיד שלהן חוץ מלכרסם?
פ פנטילון New member 11/12/04 #4 אין עוד שימוש חוץ מאולי להגות כמה אותיות... אבל בכל זאת, תחשבי שלא היית יכולה לכרסם, זה נשמע לך נעים?
אין עוד שימוש חוץ מאולי להגות כמה אותיות... אבל בכל זאת, תחשבי שלא היית יכולה לכרסם, זה נשמע לך נעים?
מ מעלה גרה New member 11/12/04 #7 הן חותכות... קודם הן חותכות את האוכל לחתיכות יותר קטנות כדי לאפשר את טחינתן מאוחר יותר... תהייה: המאכל טחינה,זה מהשורש ט.ח.נ?
הן חותכות... קודם הן חותכות את האוכל לחתיכות יותר קטנות כדי לאפשר את טחינתן מאוחר יותר... תהייה: המאכל טחינה,זה מהשורש ט.ח.נ?
פ פנטילון New member 11/12/04 #5 זוכרת מה למדנו בכיתה ג' באשכולית? יש דברים שאי אפשר לספור, זה כמו שנשאל איך אומרים קמח ברבים.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/04 #8 האם ה-כ-ל פסיכולוגי? יש דברים שלא יכולים להשפיע עלינו בלי החלק הפסיכולוגי שבעניין?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/12/04 #9 ואם נופלים קצת לצד המעצבן יותר.. איזה מין דבר זה שאני לא יכולה לחיות בעולם כבנאדם שעושה מה שבא לו [כל עוד זה לא פוגע באחרים כמובן, סטייל רצח וגניבות וכו'] - אלא אני תמיד כפופה למערכת כלשהי? מי הם ומה הם שיכפו עליי משהו, גם אם אני מסכימה איתו? ולמה קמח באנגלית נשמע כמו Flower?
ואם נופלים קצת לצד המעצבן יותר.. איזה מין דבר זה שאני לא יכולה לחיות בעולם כבנאדם שעושה מה שבא לו [כל עוד זה לא פוגע באחרים כמובן, סטייל רצח וגניבות וכו'] - אלא אני תמיד כפופה למערכת כלשהי? מי הם ומה הם שיכפו עליי משהו, גם אם אני מסכימה איתו? ולמה קמח באנגלית נשמע כמו Flower?
פ פנטילון New member 11/12/04 #10 נצל"ש! חפי נכשל תאוריה בתאוריה של חפי יש 6 שגיאות 6 שגיאות בתאוריה של חפי לולא היו לו שם שתי שגיאות לא היינו קוראים לו אדיוט לחפי באהבה עם איחולי הצלחה בתאוריה החמישית
נצל"ש! חפי נכשל תאוריה בתאוריה של חפי יש 6 שגיאות 6 שגיאות בתאוריה של חפי לולא היו לו שם שתי שגיאות לא היינו קוראים לו אדיוט לחפי באהבה עם איחולי הצלחה בתאוריה החמישית
T the xecutioner New member 12/12/04 #15 לפחות הוא הצליח לעניין את סבתא של אודי (ע"ע: "מעניין את סבתא שלי התאוריה שלך, אתה עושה את המבחן")
R R a a B New member 12/12/04 #14 איך איך כשברוס באנר הופך ל"ענק" דווקא החלק העליון במכנסיים שלו לא נקרע?! זה דבילי. זה החלק שהכי צריך להיקרע.. כי... אחרי הכל השם שלו זה "הענק"
איך איך כשברוס באנר הופך ל"ענק" דווקא החלק העליון במכנסיים שלו לא נקרע?! זה דבילי. זה החלק שהכי צריך להיקרע.. כי... אחרי הכל השם שלו זה "הענק"