תהייה...

matke

New member
אנשים לא מודעים לזה בכלל חחחח

או שהם לא סמיםזין
 
מותר לחורר

ואפילו לאחת מאמותינו (לאה) היה נזם זהב באף. אבל הקהילה החרדית של היום מאוד לא ליברלית לגבי חירור הגוף בגלל המניעים שלו, והחשיפה (כמו בעגיל בפופיק)
 

mai babe

New member
אני דתייה...

אני דתייה ויש לי שלושה חורים באוזניים ונזם.. ואני חייבת להודות שלפעמים זה קצת מוזר לאנשים לראות מישהי דתייה עם נזם, אבל עכשיו בכלל כולם מתרגלים לזה, ובבית ספר שאני לומדת בו, בית ספר דתי לבנות יש מתוך 250 בנות 60 בנות עם נזם... וזה ממש אחוז גבוה...
 

bluebat

New member
אםםםם

נכון, זה קשור לארץ אבל הכוונה שלי שזה לא הרמה של המקעקעים. לדעתי הרמה בארץ דיי טובה ולא כמו שכל אחד מנפח בפורום הזה שביגלל הרמה אין מודעות רצון ופתיחות לעשות קעקועים.
 
גם לדעתי זה קשור

מה גם שבארצות אירופה יותר פתוחים לדברים חדשים, זה אגב למה אחוז האנשים שמחוץ לארון הרבה יותר גבוה באירופה
הרבה בהחלט תופסת מקום, עובדה שהרבה אנשים מדברים על פירסינגים (למשל סרפס ברים) ועל קעקועים ברמה שאין בארץ.
 

lony21

New member
חברה שונה

שם החברה יותר פתוחה בקשר לזה אצלנו זה שונה.... תחשבו על זה איך יקבלו אותכם שם בתור מקועקעים עם מלא עגילים או פה...
 

R E D E V I L

New member
למה..?

למה בארץ הנהגים נחשבים לגרועים? למה הישראלים נחשבים לחצופים וחמי מזג? למה אין קעקועים? כי בארץ זה לא תופס כל כך, לפי היהדות אסור לקעקע את הגוף והחברה בארץ בנושאי קעקועים ופירסינג ממש 'דאון'.
 

MaddyD

New member
זה לא ממש נכון,

לדעתי היחס בין אנשים עם אומנות גוף עליהם, לבין אנשים בלי. בארץ לא שונה מידי מארצות אחרות, כמובן נגיד בהולנד יש יותר אנשים מישראל בכלליות, ובטח באסטרדם וכאלה יש יותר. כמו שבתא יש יותר [נו זה שרירותי..]
 

PinkyRaSta

New member
אין הרבה אנשים עם קעקוע על הפרצוף

ככה שאיך את יודעת שאין להם בכלל? ואני דפקא רואה מלא אנשים עם קעקועים.. ובקשר לעגילים... בארץ יש המון בני נוער עם עגילים ואנשים מבוגרים קצת יותר נדיר למצוא זה נכון... איך שאומרים אצל הרוב זה בהחלט "שיגעון חולף" כמו שהמשפחה וכל הסבתות והדודות תמיד אומרות לי על העגילים והראסטות... וגם על הקעקוע שבגלל זה גם התנגדו אליו כי חשבו שזה עוד שיגעון חולף ש'לי... שונאת את זה! אררר ובארץ אין הרבה מקעקעים טובים זה גם נכון... מה לעשות? ארץ קטנה ולכן יש בה גם קצת מקעקעים בכלל יחסית לארצות אירופה... וכך גם האיכות ש'להם... אבל לא נראה לי שזה קשור בזה. מצאת לך מה להשוות.. ישראל וארצות אירופה? פליייז. למה כולם תמיד ממהרים להשוות הכול לארה"ב וכל שאר המדינות? אין פה מקום להשוואה בכלל.
 
לדעתי..

זה פשוט היחס בין האנשים.. באמריקה יש X אנשים ובישראל יש Y אנשים.. וכך גם נמדדים מספר המקועקעים.. כמו כן יש התחשבות במסורת שכן יש כרפים שלמים של אנשים מקועקים כי זו המסורת שלהם... כדי לחשב מדד מסוים של אחוז מקועקעים יש להתחשב במספר דברים.. וכך גם לגבי הפירסרים והמקעקים כאשר יש יותר צורך בקעקועים ופירסים כך גם מספר המקעקים והפירסרים יגדל.
 
מסכימה

פשוט התחום פה הרבה פחות מפותח מבאירופה למשל.. וחוצמזה.. ישראל ארץ קטנה
 
למעלה