אני דתייה ויש לי שלושה חורים באוזניים ונזם.. ואני חייבת להודות שלפעמים זה קצת מוזר לאנשים לראות מישהי דתייה עם נזם, אבל עכשיו בכלל כולם מתרגלים לזה, ובבית ספר שאני לומדת בו, בית ספר דתי לבנות יש מתוך 250 בנות 60 בנות עם נזם... וזה ממש אחוז גבוה...
נכון, זה קשור לארץ אבל הכוונה שלי שזה לא הרמה של המקעקעים. לדעתי הרמה בארץ דיי טובה ולא כמו שכל אחד מנפח בפורום הזה שביגלל הרמה אין מודעות רצון ופתיחות לעשות קעקועים.
למה בארץ הנהגים נחשבים לגרועים? למה הישראלים נחשבים לחצופים וחמי מזג? למה אין קעקועים? כי בארץ זה לא תופס כל כך, לפי היהדות אסור לקעקע את הגוף והחברה בארץ בנושאי קעקועים ופירסינג ממש 'דאון'.
לדעתי היחס בין אנשים עם אומנות גוף עליהם, לבין אנשים בלי. בארץ לא שונה מידי מארצות אחרות, כמובן נגיד בהולנד יש יותר אנשים מישראל בכלליות, ובטח באסטרדם וכאלה יש יותר. כמו שבתא יש יותר [נו זה שרירותי..]
ככה שאיך את יודעת שאין להם בכלל? ואני דפקא רואה מלא אנשים עם קעקועים.. ובקשר לעגילים... בארץ יש המון בני נוער עם עגילים ואנשים מבוגרים קצת יותר נדיר למצוא זה נכון... איך שאומרים אצל הרוב זה בהחלט "שיגעון חולף" כמו שהמשפחה וכל הסבתות והדודות תמיד אומרות לי על העגילים והראסטות... וגם על הקעקוע שבגלל זה גם התנגדו אליו כי חשבו שזה עוד שיגעון חולף ש'לי... שונאת את זה! אררר ובארץ אין הרבה מקעקעים טובים זה גם נכון... מה לעשות? ארץ קטנה ולכן יש בה גם קצת מקעקעים בכלל יחסית לארצות אירופה... וכך גם האיכות ש'להם... אבל לא נראה לי שזה קשור בזה. מצאת לך מה להשוות.. ישראל וארצות אירופה? פליייז. למה כולם תמיד ממהרים להשוות הכול לארה"ב וכל שאר המדינות? אין פה מקום להשוואה בכלל.
זה פשוט היחס בין האנשים.. באמריקה יש X אנשים ובישראל יש Y אנשים.. וכך גם נמדדים מספר המקועקעים.. כמו כן יש התחשבות במסורת שכן יש כרפים שלמים של אנשים מקועקים כי זו המסורת שלהם... כדי לחשב מדד מסוים של אחוז מקועקעים יש להתחשב במספר דברים.. וכך גם לגבי הפירסרים והמקעקים כאשר יש יותר צורך בקעקועים ופירסים כך גם מספר המקעקים והפירסרים יגדל.