תהייה

Yaniv-DC

New member
תהייה

אתם יוצאים עם מישהו, הוא מצחיק אתכם, עושה לכם נעים בגב וטוב באופן כללי. אתם מרגישים שיש לו את הפוטנציאל להיות האחד. כשאתם לא איתו, אתם לא מפסיקים לחשוב עליו או לדבר עליו. ואז, הוא מספר לכם שאתם לא היחידים. לא חלילה בגידה, אלא זו העבודה שלו - נער ליווי. ואין לו שום כוונה לשנות את זה. מקובל עליכם? לא מקובל? גומרים איתו? ממשיכים לצאת? למה? וכמובן הדיסקליימר ההכרחי - משום מה, תמיד כשמישהו בזוגיות מעלה פה שאלה מיד אנשים חושבים שמדובר בו... אז לא, לא מדובר בי... סתם תהייה שחלפה בראשי בדרך לעבודה.

ELP

New member
לא חושב שהייתי נשאר...

אני לא חושב שהייתי מסוגל להיות עם מישהו שהעבודה שלו זה כל היום לשכב עם אנשים... אני צריך להיות מיוחד בעיני בן זוגי גם בין הסדינים

S h a m i

New member
חזון אחרית הימים...

אני מגיב ראשון... אז ככה: לא, לא ושוב לא! סורי. אני כנראה מהדור הישן או מקובע ביותר. נעים בגב - אני מכור... חושב עליו ללא הרף? אויש כמה שזה מרגיש טוב. נער ליווי? לא. לא מוכן להיות במערכת זוגיות עם בחור ששוכב עם אחרים. חד וחלק ולא משנה מהו התירוץ. רכושני? לא חושב ככה. צדקני מדי? לא מאמין. אני רוצה אותו בשבילי ורק בשבילי. אף אחד לא יכנס עם הבן זוג שלי שאותו אני אוהב למיטה. לא בחינם ולא בשביל כסף. יש דברים בחיים שאני מציב בהם את הגבולות האדומים. זה אחד מהמקומות. חושבים אחרת? ספרו לי...

ELP

New member
שנים של נסיון...

וקרם ידיים לשמירת המגע הרענן והצעיר...

S h a m i

New member
לגבי...

הנוזלים המיוחדים למיניהם אתה מוזמן לחפש שרשור שבעלי היה פעיל בו באופן מקצועי ביותר ולמצוא שם את הידע הנפלא... אני עייף מדי בשביל לחפש...

amet

New member
המלצות חמות ייתקבלו בברכה

שמי אני בטוח שלך יש הרבה מה להמליץ לנו
ELP דבריך מפיך נשמעים מבטיחים ומרעננים
אז לכבוד הקיץ
שהגיע כיתבו לנו חברים יקרים
שיטות לשמירת
עור עדיין מרענן ורטוב כמובן.

ELP

New member
../images/Emo6.gif אח"כ אומרים שאני עם ראש כחול

אני בכלל התכוונתי לקרם ידיים בשביל לשמור בכל שנות הניסיון על יד יפה ולא שחוקה.... הקרם הוא באמת בשביל הידיים!!

amet

New member
כן אני בטוח איילי

אבל בכל זאת אתה יודע למה לחשוב בראש חכול עדיף בראש רטוב לא???

ELP

New member
אבל לא רטוב לאורך זמן

כי אז זה מתחיל לעשות קמטים בעור וזה לא אסתטי כל כך... .די מוריד את החשק לא?

למעלה