תהייה

תהייה

האם גרושה עם ילדים יכולה לצאת עם רווק
וליצור קשר רציני שיוביל לחתונה?
אני שמעתי על נשים כאלה..שכן נישאו לרווק..
אבל למשל בדייט באפילה - הרווק הצעיר - לא היה מעוניין.. ולמען האמת אני יכולה להבין אותו - כי הוא צעיר חתיך ומבוקש .. האופציות שלו מרובות..
היה לי חבל שלא הביאו לבחורה הגרושה - גרוש במצבה..
מצרפת מאמר
http://www.princess.co.il/Page23801.asp?id=3385

בדד1

New member
פתיחות

הכל יכול להיות
האם את מעונינת בעוד ילדים מעבר למה שיש לך כרגע?
השאלה הזו צריכה לעלות על פני השטח בהקדם
שכן ברור שרווק יהיה מעונין בילדים (בהכללה רחבה)
את התשובות את מתבקשת להסיק לבד

(אבל בעצם המצב אצלך הפוך, לא ?!)

אני הייתי במצב הזה

וזה לא הצליח, אי אפשר להסיק מדברי שקשר כזה לא יצליח אבל זה מורכב הרבה יותר ממה שזה נשמע, יש כאן הרבה בעיות, כספיות, משפחתיות ועוד

חד משמעית כן....

למה לא?... הכל יכול להצליח והעובדה שהצליח לאחרים
אם לכל אחד יצליח הכל תלוי..... בין מי למי וכמה משקיעים למען ההצלחה...

מאמינה שהכל אפשרי

מכירה כמה קשרים מוצלחים כאלו באופן אישי.
הדייט בחשכה בעיניי זו אחת התכניות הרדודות שעשו כאן לאחרונה.

ye44

New member
אחוז

ההצלחות מאד נמוך, כמה גברים ירוצו לזוגיות עם גרושה פלוס
זאטוט אחד או שניים ? ניחא את ללא ילדים אז זה יש סיכוי

לרוב זה שירוץ לגרושה פלוס סובל מתסביך האמא

בגיל מבוגר אם הוא רווק אז הוא שרוט ולהיפך

ברור לגמרי ש...

כשישב הרווק המדובר לעשות חושבים ויעשה חסרונות מול יתרונות - אז ,גרושה עם ילדים בהחלט נכנס לרשימת החסרונות,
אבל.....זה לא אומר שאין הרבה יתרונות אחרים לאותה אחת ובהחלט יכול להיות שיש יותר יתרונות מחסרונות.

חבר טוב שלי, יצא שנים עם גרושה + 1 ,והתחבט והתלבט ובסוף האהבה ניצחה ובגדול.

הם היום כבר זוג נשוי ומאושר עם 2 ילדים משותפים.
כל חוזי השחורות (והיו לא מעט) התבדו.

ismeralda100

New member
ברור שהכל אפשרי, אבל אני מסכימה עם אלו שכתבו

שיהיה אפשרי יותר אולי חיבור עם מישהו במצב דומה
-דיסקליימר: אני לא צופה בתוכנית הזו, היא מזעזעת בעיניי-

איריקה2

New member
מדברייך משתמע

שהגרושה היא זאת שיכולה "ליצור" מצב שכזה... לזוגיות דרושים שניים ואם כבר בפתח מערכת היחסים התנאים הובנו (אני גרושה עם ילדים ,אתה רווק ללא) לשני הצדדים אז למה לא?
לנושא דייט בחשיכה... לדעתי הכוונה של התוכנית הייתה בסדר - הרי מה אנחנו מחפשים דבר ראשון ? נראות( ויזואליה..)ורק אחכ שאר הדברים.. (לא מכליל אבל לרוב זה כך..)..ובאמת בתחילת התוכנית הביאו זוגות בגיל מסויים ועם טיפה רמה שיכלית,אך ככל שעובר הזמן רואים שמפיקי התוכנית לא מעוניינים בתכני התוכנית אלא ברייטינג שהיא תביא ולא משנה איך..זאת הסיבה שהביאו זוגות בגיל כלכך צעיר(22-24) מה הם כבר יודעים על זוגיות? (..לרובם בגיל הזה יש רק זיונים וכיבושים בראש וכמה שיותר..ואם זה מלווה בחשיפה טלוויזיונית אז מה טוב...)עם מנת משכל השואפת אל מתחת לגובה הספה שהם יושבים עליה בחדר החשוך...(..לדוגמא- הבחורה מבת ים ,או הבחורה מנס ציונה,או לחלופין בחורה בתולה ...)..
אם התוכנית הייתה מכוונת לרמת גיל יותר מאוחרת (28-35)..ולאנשים שבאמת מחפשים בני זוג למערכת ארוכת טווח ורצינית..היא הייתה זוכה לרייטינג גבוה...חבל שאלוהי הרייטינג שולט גם בתוכנית הזאת..

קראת את הייעוץ - בכתבה?

לזוגיות צריך שניים..
אבל לכך שצד אחד - בדרך כלל הבחורה - יחשוב שזו זוגיות
והצד השני - יחשוב שזה סקס לא מחייב
לא צריך הרבה...זה נפוץ גם אם אין לבחורה ילדים..
גם אני יותר אהבתי את התוכנית כשהיתה עם אנשים בוגרים יותר..

אבל אני כן מאמינה באותנטיות של הבחורים והבחורות שלמרות שהם צעירים ו"טיפשים" הם מעוניינים בזוגיות..
ניראה מה יהיה בהמשך התוכנית אולי יביאו לנו גיל הזהב..

איריקה2

New member
אני

לא צריך לקרוא כתבת ייעוץ...החיים האמיתיים מראים לי את המציאות...ולא נכון לחשוב שהצד השני יחשוב על סקס לא מחייב... לזה יש פרמטרים אישיים (אינדיבידואלי לכל אחד..)שכל אישה המתכוונת לסוג זה של זוגיות ,בודקת...ואם לאו...אז באמת יש בעייה... לא כל רווק שבזוגיות עם אשה +ילדים חושב על הנוחות שבזיון קבוע ולא מחייב... (ושוב...אמרתי- צריך לבדוק בתחילת הדרך את רצינות בן/בת הזוג למערכת יחסים ארוכת טווח..)

נ.ב
אהבה קיימת בכל הגילאים גם בגיל הזהב... והאמת...אולי זה יהיה הרבה יותר מעניין ממה שעכשיו יש בתוכנית..
(..מהו גיל הזהב לפי דעתך?)

ערסlight

New member
החור שבגרושה

ברור שמבחינת הגבר "השווה" אין שום היגיון בכך.
כאילו... רומן כן. אם את נראית טוב ומסתדרת עם מנהלות, אפילו יש לך יתרון. את אמורה להיות פחות לחוצה והכל סבבה.
אבל להתחתן? למה לו? את צריכה ללחוץ לו על כל הכפתורים או להתפשר על מישהו שממילא אף אחת לא קופצת עליו.

למעלה