אה גנייבה אין כמו חוהלה שרימפי
א אורי גינת New member 30/7/02 #22 אסףכהן ? האמנם ? שטילער שטילער הן המילים בידיש לשיר הנפלא: שקט שקט בני נחרישה כאן צומחים קברים... יום טוב
אסףכהן ? האמנם ? שטילער שטילער הן המילים בידיש לשיר הנפלא: שקט שקט בני נחרישה כאן צומחים קברים... יום טוב
A assafcohen1 New member 30/7/02 #23 אחד המוצלחים דרך אגב אחד הדברים הראשונים להעשות כשאני חוזר למולדת הוא לימוד יידיש. מתארגנת קבוצת פייגעטים חובבי יידיש לכל המעוניין.
אחד המוצלחים דרך אגב אחד הדברים הראשונים להעשות כשאני חוזר למולדת הוא לימוד יידיש. מתארגנת קבוצת פייגעטים חובבי יידיש לכל המעוניין.
A Aladdin Sane newnic New member 1/8/02 #28 צודק, לא פחות טוב ומכיוון שראיתי ששוב אנחנו על מסלול של חוסר הבנה - הכוונה איננה לגרש אותך לקנדה/אנגליה אלא קינה על כך שהמולדת שלי ושל אסף היא ישראל ואל מקום נורמלי.
צודק, לא פחות טוב ומכיוון שראיתי ששוב אנחנו על מסלול של חוסר הבנה - הכוונה איננה לגרש אותך לקנדה/אנגליה אלא קינה על כך שהמולדת שלי ושל אסף היא ישראל ואל מקום נורמלי.
א אורי גינת New member 1/8/02 #29 תגיד, מה קורה לי ? למרות שרעיון הגירוש לאנגליה רק נשמע לי יותר ויותר מרגע לרגע. אני מניח שגיל הבלות השיג אותי, זהו, הסידן שלי כבר רץ יותר ממני.
תגיד, מה קורה לי ? למרות שרעיון הגירוש לאנגליה רק נשמע לי יותר ויותר מרגע לרגע. אני מניח שגיל הבלות השיג אותי, זהו, הסידן שלי כבר רץ יותר ממני.
A assafcohen1 New member 31/7/02 #26 the answer is my boyfriend whom i realy love, and hasn´e called me for 4 days now, for your attention, arik if you read it...!!! assaf
the answer is my boyfriend whom i realy love, and hasn´e called me for 4 days now, for your attention, arik if you read it...!!! assaf