תהייה

assafcohen1

New member
תהייה

בעיון בפורום הכי גאים שיש נתקלתי במספר תגובות כמו זו: "החלום שלי זה שבראיין כבר יגיד לג´סטין שהוא אוהב אותו, ושיתחתנו כבר!!! אני לעומת חלק מכם, מעדיפה את בראיין החדש ולא את בראיין החרא מהעונה הראשונה." החלום שלי הוא בדיוק כמו החלום שלך!!! גם אני רוצה שהם כבר יהיו ביחד לנצח נצחים!!! אני לא יודע אם הכותבים/ות הם הם מ"שלנו" או לא אבל נראה לכם שהסדרה משנה לאנשים את התפיסה על הומואים, לסביות (ומה שביניהם), ועל נישואים חד מיניים בפרט, לחיוב, או לשלילה?

.m

New member
ג´ירפה.

(מה הקשר? אין. אבל לא היתה לי כותרת אחרת...) עכשיו לענין -האם הסדרה משנה לאנשים את התפיסה? בודאי. אבל בפורום הספציפי הזה ההתעסקות היא לא בתפיסת החד-מיניות כאורח-חיים. בפורום "הכי גאים.." יש בעיה רצינית אחת: הוא מלא בילדות מ-גניבות. מה זה אומר? שמשפטים בנוסח "שיואו אני מתה שיהיה לי ידיד הומו" עפים בחלל האויר מימין ומשמאל. הודעות כמו "הומו הוא החברה הכי טובה שלך" (בחיי! נשבעת לכם שיש הודעה כזאת), שזוכה להתיחסות בנוסח "אם לשפוט ע"פ החברות בן ג´סטין לידידה שלו זה ממש ככה" מחרידות אותי. אין שום הפרדה בין העולם הטלוויזיוני והמציאות (מה לא ידעת שכל ההומואים אוהבים שופינג???), והיחס לגייז כאל חיות מחמד מזעזע אותי (רק חסר ניסוח ישיר בסגנון:"אפשר לקבל הומו בלונדיני, רזה, עם עגיל בגבה וטעם טוב בבגדים, שאפשר לדבר איתו על כוסונים, בבקשה..."). אני אישה. יש לי ה-מ-ו-ן חברים גייז. כל אחד מהם בעל אישיות מדהימה ומיוחדת, ללא קשר לנטיה מינית, שהיא כלל אינה רלוונטית. יתכן ואני אוברסנסיטיב, אבל זה מחליא אותי. mai

היפופוטם וורוד../images/Emo70.gif

אהובי יצא לדרך הפונה לים אהובי יצא לדרך הדרך לאי שם... (גם זה לא קשור) בכלופן, הילדות שם הן בנות 14. הן יגדלו וההתלהבות תעבור להן. מה שלא יעבור להן זו ההבנה שחיי זוגיות של הומואים הן חיי זוגיות. עדיין הם ירצו שהמתוקים האלו יתחתנו ויהיו יחד לנצח. וטוב שכך.

white star

New member
לא

הסדרה לא שינת את הדעה לא שלי ולא של חבריי. סה"כ הכי גאים שיש היא סדרה נחמדה מאוד וקלילה אבל היא לא באה לשנות עולמות היא פונה לקהל הגאה ולכן היא לא מתעדנת כדי להתאים לסרייטים וטוב שכך סטרייטים ניתן לחנך , הכי גאים שיש זו לא אחת המדרכים

assafcohen1

New member
correct, but

mai, to you- i saw the forun there is full with these 14 yo girls, this is why i did not ask it there. and to WHITE STAR, seeing two lasbians raising a kid together as a normal thing, give the impression of a legitimate way of life, as a common thing, don´t you think? just like having gays characters in t.v., give the subject it´s "approval", i believe. assaf

white star 1979

New member
אולי

יכול להיות שזה בא כתת מסר אבל שוב לדעתי היא באה כסדרה קלילה ולא מעבר דווקא הפרקים שנועדו לקדם את העלילה שיעממו אותי לא כי היה חסר בהם סקס - מה שלא היה חסר - פשוט לא יודע זה לא התאים

sarah

New member
../images/Emo6.gif אוי...

´כאילו איזה מגניב זה להיות בי הא?´ ´יו איזה מגניב לי יש לי חברה בי אווו איזה מאנגיב´ ´הוא הומו איזה מגניב... אני אוהבת הומואים, איק!´ ´אוקי... הוא נחמד, הוא חתיך, הוא חכם. האא! הוא הומו!´ חחחחח *דופקת את הראש בקיר* אכן אתם נמצאים בצד המגניב של העולם, הומואים זה אין ;-D באעבה, שרה

עזוב אותך מתהיות

אני מצאתי את הדבר הגדול הבא, קחו נשימה עמוקה כי זה מגיע, רדיו וואלה מספק לאוהבי חוה אלברשטיין את הזכות להקשיב לכל האלבומים שלה ישנים וחדשים כאחד. פשוט צריך להרשם (זה בחינם) להיכנס לקישור הבא ולהתחיל פרק חדש בחיים האפורים שלנו (לפחות שלי).

.m

New member
טוב. שכנעת אותי.

mai

assafcohen1

New member
?who loves you

i will try it later, meanwhile i am in a coffee place without speakers. but get a great hug from me... assaf

my self

New member
אורי.. מה עם פורום חוה?

למה שלא תנהל אותו? אני בטוח ששם כמות החסומים תהיה נמוכה בהרבה מ- 150.

אם אתה מוכן לפתוח אותו

ולנהל אותו (!!!) אני מוכן להיות ראשון הכותבים שם, אני בטוח שגם אסףכהן יחרוט את שמך על זרועו. חוה מאז ולתמיד.

my self

New member
לנהל? גדול עלי

לכן הצעתי אותך, חכם. כל כך הרבה מייחלים לפורום כזה ואף אחד לא עושה מעשה. קדימה, עשה מעשה גבורה, עמוד בראש חיל החלוץ!

אני ? חלוץ ? כנראה שהשתגעת../images/Emo104.gif

לי הספיק לנהל פורום אחד, וגם זה היה יותר מדי, מעכשיו אני רק אורח, לא דבר מעבר לזה. -------------------- חוה, לאבותינו ולנו.

assafcohen1

New member
גדול...כפרה עליה!

"זי האט וויסע הענטעלעך ויסינקע ציין אוי מירה´לה מירה´לה..."

אם אני לא טועה

זה מהאלבום האחרון שלה. ומאיפה לקוחה השורה הבאה: "שטילער שטילער לומיר שוויגען..."

למעלה