תהייה

vintage s

New member
תהייה

לכל חברי הפורום שלום, זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום לקראת יום ההולדת ה23 שלי אשר יחול בסוף השבוע. אל אף שאני כבר מזמן לא ילד (23!) אני נמצא בארון כמעט לגמרי , מעולם לא היו לי קשרים עם בנים אל אף שאני יודע בדיוק מה אני מרגיש כבר מגיל 12 ! . לפני קרוב לשנה התחלתי להתמודד עם הנושא בפעם הראשונה בכלל. נכנסתי לפורומים ואתרים שונים באינטרנט, ניפגשתי עם כמה אנשים אך הכל בצורה מאוד מהוססת. בכל אופן התהליך הזה נעצר לפני כמה חודשים עקב אירוע קשה מאוד שפקד את משפחתי והסיט את תשומת הלב שלי אליו. במן חשבון נפש וסיכום של השנה האחרונה , הייתי שמח לשמוע כל תגובה להודעה הזו , ובעיקר תגובות של אנשים שהתמודדו ומתמודדים גם היום עם "יציאה קשה מהארון" -(מתנצל על הביטוי החלש).

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif שלום לך..

תשמע אחי, אתה חייב להיות חזק. חזק בשביל עצמך, בשביל החיים שלך. אתה חייב להתמודד עם המציאות, כמה קשה שלא תהיה. קודם כל אתה חייב "לצאת מהארון" בפני עצמך, לקבל את עצמך כמו שאתה ללא כל סייג. הדבר הראשון שאני אומר לך, זה תמשיך את הצעד שעשית עכשיו, אתה כתבת בפורום של אנשים כמוך, תישאר פה! תישאר לכתוב פה. זה עוזר, בוודאות. שנית כל, אתה חייב להצתייד במידע. ספרים, אינטרנט, סרטים. אני רוצה להמליץ לך על "אמא יש לי משהו לספר לך", "האם זו בחירה" - ספרי עיון. וכמו כן ספר סיפור על נער שמתמודד עם עצמו - "אני אוהב את תמיר" כמו כן גבר, כדאי לך להיכנס למאמרי הפורום, לקרוא קצת חומר של אנשים שמנסים לקבל את עצמם, כמו את המאמר שלי (סתם אחד שמסתובב) בכל מקרה גבר, תהיה חזק ותישאר פה!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

GrimBoy

New member
אהלן וינטג'...

ברוכים הבאים.... אני גם בן 23, יצאתי מהארון בגיל 19-20 ככה... קיבלו אותי יפה... הקטע הוא שמעטים יודעים מלכתחילה שפרוס להם שטיח אדום מחוץ לארון. רובנו המוחץ חושש מאוד מהיציאה וחלקנו אף מוטעים על ידי ההורים שלנו בקשר לדרך שבה הם יקבלו ילד הומו. אם זה לטובה ואם זה לרעה. אין זמן טוב לצאת מהארון, יש תחושה נכונה. מהיום שבו אתה מתחיל לתסרט לעצמך בראש את היציאה הזמן קצר עד הרגע שגם אתה עושה את זה. אני תמיד אומר שזה כמו שן שמתנדנדת... אנחנו מנדנדים ומנדנדים ולפעמים מתוסכלים מהכאב שהיא גורמת וכאלה, בסופו של דבר היא תיפול, הרי היא כבר מתנדנדת... לך על זה, אין לך מה להפסיד, גם אם נדמה לך שהמחיר עלול להיות כבד זה כלום לעומת מה שתרוויח. לסטרייטים בר מצווה זה המעבר מילד לגבר... אצל הומואים זאת היציאה מהארון.

moshe34

New member
אף אחד לא מכריח אותך לצאת...

אמנם זו סך הכל בחירה שלך בסופו של דבר....

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני לא מתמודד כרגע עם קשיים ביציאה מהארון, אבל אני יכול לספר מהעבר איך היה. אני יצאתי מהארון גם בסביבות גליך, מול ההורים. האמת שבקטע שלי זה לא היה משו מתוכנן (בדרך כלל אני ממליץ לאנשים להיכנס לאתר תהל"ה ולקרוא מה עובר על אנשים) אלא פשוט הייתי בדאון רציני בגלל אדיוט אחד וההורים שלי רצו לדעת מה נפל עליי ולחצו לדעת עד שסיפרתי להם. הם לא אהבו את זה. ממש לא. לא ברמה של "קח את הדברים ותחפש לעצמך בית חדש" אבל כן ברמה של לבשר לי שאני אמות לבד מאיידס. תכל'ס? לא הייתי מוכן אז ובטח שלא להתגונן מול ההתקפות שלהם. אבל אני לא מתחרט על זה כי זה הפך אותי לאדם הרבה יותר חופשי מכל הבחינות. נכון, יש המון יתרונות בחמימות של הארון. אבל הפחד מהיציאה מסתיר את היתרונות בהתמודדות ויציאה לחופשי. אני חושב שכל אדם שמסוגר לעמוד בכוחות עצמו (למקרה של התרחיש הכי גרוע מול ההורים) - צריך לצאת מהארון. גם בשביל שהוא יהיה אדם יותר פתוח וגם החיים שלו והסובבים יהיו יותר טובים. (כמובן יש סביבות שלפעמים עדיף ארון כמו עבודה אבל זה דיון נפרד)

fef24

New member
../images/Emo60.gifלפני שתצא מהארון יש עוד שלבים

זה נורא נחמד שתצהיר על עצמך דברים ותצא מהארון, וכולם ידעו שאתה אוהב גברים... אבל לדעתי יש שלב שהוא יותר קריטי מזה, והוא שאתה תהיה שלם עם עצמך, באופן מוחלט, שהטענה הכי בסיסית שאולי זה רק שלב לא תעלה אפילו תהייה של חוסר ביטחון. ובשביל זה אתה צריך להחליט עם עצמך, לדעת, להרגיש... אחרי שתעבור את השלב הזה, לא חושב שמשהו יעמוד בפניך, ורק תצטרך לרצות לשתף אחרים בזה שטוב לך

למעלה