תהייה

babe10

New member
תהייה ../images/Emo79.gif

בימים כאלה, כשבפנים הכל קודר, מה אתם מעדיפים לשמוע - שירים שקטים ועצובים ש"מתאימים" למצב, או שירים שמחים שעוזרים לכם לא לשקוע עמוק מדי בדיכאון?

רז מדן

New member
שאלה די מיותרת, לא?

הרי כל אחד אוהב משהו אחר, ושאלה כזו שמופנת לכולם תקבל 19239 תשובות שונות... אבל זה באמת מעניין איזה מין אנשים אנחנו..

לא חשוב

העיקר שהשיר יהיה יפה. אבל בעקרון שירים עצובים מן הסתם תמיד יותר יפים

*-*SUNSHINE*-*

New member
לדעתי....הכי טוב בימים כאלה....

זה מוסיקה שעושה שמייח וטוב על הנשמה,כי השירים השקטים האלה יותר מדכאים ויותר עושים נאחס על הנשמה,כי אז מרגישים את הכאב את הגועל וכמה שרע...אז בעקרון שכל אחד ישמע מה שבא לו,אבל אני מעדיפה שירים שמחים... GOOD DAY סאנשיין!

slim girl

New member
אני מעדיפה עצובים...

גם ככה אני עצובה ואני לא רוצה עוד לצאת מזה, אני לא מרגישה שעדיים הגיע הזמן שאני יכולה לצאת מזה... אז אני מעדיפה לשמוע שירים עצובים... rock bottom נשמע בדיסקמן שלי לאחרונה הרבה.... אבל גם תמיד ובמיוחד עכשיו את changes... באמת מתאים השיר... "it`s time for us to make some changes..." "it`s war in the street and it`s war in the MIDDLE EAST"

שירשיר

New member
בימים כאלו מתאים לשמוע את מומי לוי

כלומר את התוכנית שלו! היא כל הזמן מרגיעה אותי!

Syndrom

New member
מה שתמיד עובד עלי...

שירים עם Feel עמוק, הרבה קלאסיקות, דברים שאני באמת מרגיש, בין אם עצוב או שמח, אבל אני מרגיש שיש לי ולעולם (רק תחושה אישית) יותר מדי על הראש לשירי מסיבה ממש... אבל אין ספק שמוזיקה היא ´מפלט´ (אם תרצו לקרוא לזה ככה), ממה שקורה, עצם זה שאני מתרכז בה מרגיע...

lena r

New member
בקשר לשירים שמחים..

אני לא יודעת, לדעתי לשמוע במצב כזה מיסיבויאקה או משהו בסגנון ממש לא מתאים. יכול להיות שיש אנשים שזה עוזר להם אבל בכללי במצב כזה אם כבר שומעים אז משהו שקט ודרמטי..וגם זה עוזר לי למרות ה"מוד" של השיר...

למעלה