תהייה....

תהייה.... ../images/Emo58.gif

אזהרה: ההודעה מכילה ספוילר קטן לסוף העונה השישית. ס פ ו י ל ר ס פ י י ס באח´ מהפרקים הראשונים של העונה הראשונה של "באפי", המנהל (לא סניידר- זה שהיה לפניו שהשם שלו ברח לי עכשיו אבל זה לא עקרוני ממש) תופס אותה מנסה לצאת מהביצפר, היא ממציאה תירוץ, הוא הולך והיא מצליחה לקפוץ ממש גבוה מעל השערים של הביצפר... עכשיו, בסוף העונה השישית, (ב-Grave ליתר דיוק) כשדון ובאפי כלואות מתחת לאדמה, אפשר לראות שהגובה של ה"תעלה" שהן כלואות בתוכה לא גדול יחסית לשער של הביצפר (ואפילו קטן יותר) - לא היה לה פשוט יותר לקפוץ באותו האופן...
(נראה לי זה יותר "דיווח" על בלופר מאשר שאלה...)

trilliane

Well-known member
מנהל
לא עד כמה שאני שמתי לב ../images/Emo58.gif

המנהל הישן היה פלוטי. בלי קשר, שער ביה"ס היה כמה - 2.5 מטר? אולי 3. הבור שהן היו בו היה נראה לי נמוך בהרבה... מה גם שבאפי לא היתה משאירה שם את דון לבד, בפרט שבאו כל השדים האלה להילחם בהן. את באפי לא ראינו קופצת כ"כ הרבה ועושה הרבה "שטיקים" מאז העונה הראשונה... לעונה הראשונה היה סגנון שונה. אח"כ הם מיתנו את זה. הפעם הנוספת היחידה שאני יכולה לחשוב על באפי עושה משהו דומה היה ב"אירשוט". אבל כעקרון - הם לא עושים את זה, ולדעתי כדי לא לגרום לה להיות חזקה מדי. היא לא סופרמן או וונדר-וומן (או מה שזה לא יהיה).

14מתן

New member
לפי מה שאני זוכר

אם אתם אנשים שלא קוראים ספוילרים ובכל זאת בהודעה הזאת בעיה שלכם כי זה שירשור בפתיחה שלו היה ספוילר - מן הסתם נדבר עליו.... זה היה הרבה יותר נמוך ! ואני לא חושב שבאפי "התחלשה" מהעונה הראשונה אחרי הכל, היא הרגה אלה בעונה ה5!!! (טוב ג´ילס הרג אותה/אותו אבל באפי knok her down) וגם הביסה 3 חננים בעונה השישית

Adrienne

New member
נראה לי ש...../images/Emo58.gif6

הבור היה יותר גדול... חוץ מזה שבאפי גםכנראה הייתה חלשה, כי אם אני לא טועה אז היא רצה בשביל להציל אותם מהכדור אש שווילו שלחה ואז היא נפלה והכל וגם דון הייתה שם ואולי החור היה קטן, הרי היא לא אמזונה כמו בזינה, אולי בבית ספר היא עשתה איזה קפיצה אחורית או משהו והחור היה ממש קטן בשביל לעבור...

max2k

New member
זה תמיד קורה

וזה מעצבן לאללה. בכל סדרה או סרט עם כוחות על בפרקים הראשונים הכוחות הם החזקים ביותר. ולאט לאט הם מתחלשים.

Adrienne

New member
נכון... זה כמו במכושפות...

אני לא אכנס לפרטים(כי אתם לא אוהבים מכושפות... לפחות לא רובכם...) אבל המפיקים פשוט עוד לא מגבשים דיעה על איך שהסדרה תתפתח והעונה הראשונה בכל סדרה היא תמיד העונה ששונה מהאחרות...

למעלה