DearPrudence
New member
תהייה..../images/Emo41.gif
אממ אני מנגנת כבר שנה בערך על קלאסית עם מורה והכל. הגעתי לשלב שאני רוצה חשמלית, כי זה מה שבערך רציתי מלכתחילה.. אמרתי למורה שלי והוא אמר שהוא טס לחו"ל לחודש- חודשיים (מצא לו זמן..-_-P
והוא יביא לי את אחת הגיטרות החשמליות שלו+מגבר לתקופה שהוא יהיה בחו"ל, כדי לראות אם זה מתאים לי ואם אני בטוחה שאני רוצה. לנסות בקיצור. היה לנו אתמול שיעור והוא אכן הביא והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני לא יודעת ממש שירים על חשמלית.. רוב השירים שלמדתי הם מתאימים לקלאסית, וכן, אני יכולה לקחת את השירים האלה ולנגן על חשמלית אבל זה לא אותו דבר.. ניסיתי להוציא שירים מהאינטרנט אבל זה לא אותו דבר כמו ללמוד עם המורה שהוא מסביר לי דברים שאני לא מבינה, וגם הכל קטן ומעצבן כזה..P: לא'דעת. בכל מקרה, אני מנגנת את הדברים המועטים שאני יודעת על חשמלית וזה לא ממש כיף לי כמו שחשבתי... זאת אומרת... אני מעדיפה לנגן על הקלאסית... אתם חושבים שזה קשור לזה שאני עוד לא יודעת מספיק קטעים? ומה אני יכולה לעשות בכל זאת כדי לדעת קטעים אבל באופן שאני אדע שזה נכון בוודאות, לאו דווקא מהאינטרנט? ונגיד אני אחליט שחשמלית זה לא מתאים לי, לאן יש לי להתקדם? קלאסית מוגברת? אקוסטית? סליחה על החפירה ותודה
אממ אני מנגנת כבר שנה בערך על קלאסית עם מורה והכל. הגעתי לשלב שאני רוצה חשמלית, כי זה מה שבערך רציתי מלכתחילה.. אמרתי למורה שלי והוא אמר שהוא טס לחו"ל לחודש- חודשיים (מצא לו זמן..-_-P