הצדהשקטשלהאוקיינוס
New member
תהייה #5
הרבה זמן לא הרגשתי את זה.. את הרצון הזה.. העניין הזה..
קצת התגעגעתי להתרגשות המטופשת הזו, להמתנה לכל הודעה והודעה..
וזה מגוחך, אנחנו בכלל לא מכירות, אבל עדיין- משהו בי רוצה. משהו בי רוצה, אחרי הרבה מאוד זמן שלא. זה מרגיש לי מתאים פתאום.
את נשמעת מקסימה, אני מקווה שאני לא מביכה אותך מידי עם האמירה הזו כל פעם מחדש.
אני רוצה להכיר אותך, לשבת איתך ולשמוע אותך, לקרוא אותך פנים מול פנים. לא את מילותייך, את הווייתך, תווי פנייך, עינייך. להביט עמוק לתוכן ובתוך 3 שניות להבין מי את ומה את בשבילי.
אני רוצה לשבת איתך לילה שלם, ורק להקשיב ולהתבונן בניצני הקשר הפורח בינינו.
לגעת בך, לא יותר מידיי, להניח ידי על ראשך, ולהעביר דרך נקודת המגע הזו את כל הרצון שיש בי. ללטף את לחייך, להניח ראשך על כתפי ולהריח את שיערך מקרוב קרוב.
לא צריכה דבר יותר מזה. רק את האפשרות להכיר אותך, ולראות- אולי זו את, את האחת שחיפשתי כל חיי. ואולי זו גם אני..
הלוואי וזה לא יבריח אותך ממני.
הרבה זמן לא הרגשתי את זה.. את הרצון הזה.. העניין הזה..
קצת התגעגעתי להתרגשות המטופשת הזו, להמתנה לכל הודעה והודעה..
וזה מגוחך, אנחנו בכלל לא מכירות, אבל עדיין- משהו בי רוצה. משהו בי רוצה, אחרי הרבה מאוד זמן שלא. זה מרגיש לי מתאים פתאום.
את נשמעת מקסימה, אני מקווה שאני לא מביכה אותך מידי עם האמירה הזו כל פעם מחדש.
אני רוצה להכיר אותך, לשבת איתך ולשמוע אותך, לקרוא אותך פנים מול פנים. לא את מילותייך, את הווייתך, תווי פנייך, עינייך. להביט עמוק לתוכן ובתוך 3 שניות להבין מי את ומה את בשבילי.
אני רוצה לשבת איתך לילה שלם, ורק להקשיב ולהתבונן בניצני הקשר הפורח בינינו.
לגעת בך, לא יותר מידיי, להניח ידי על ראשך, ולהעביר דרך נקודת המגע הזו את כל הרצון שיש בי. ללטף את לחייך, להניח ראשך על כתפי ולהריח את שיערך מקרוב קרוב.
לא צריכה דבר יותר מזה. רק את האפשרות להכיר אותך, ולראות- אולי זו את, את האחת שחיפשתי כל חיי. ואולי זו גם אני..
הלוואי וזה לא יבריח אותך ממני.