תהייה קיומית...

Remirat

New member
תהייה קיומית...

במשך הכמה ימים שאני כאן, עברתי על רוב ההודעות בפורום ושמתי לב למשהו... מנהלת הפורום צילה שיר-אל לא נמצאת יותר מדי בפורום, אינה מגיבה לשאלות, ולא מסייעת או מספקת מידע לחדשים בתחום. אני מודעת לעובדה שאני חוזרת על דברי אחרים, אבל הייתי חייבת לכתוב משהו, בגלל שלי זה נורא מוזר ש´תפוז´ נותנים לה להמשיך לנהל את הפורום, כשהיא לא נמצאת בו... האם הפורום כל כך לא חשוב לאתר עד שלא אכפת להם מחוסר המצאותה של המנהלת אותו? זו התהייה שלי להיום... שלכם, רמירת

זוהי

New member
ואייייי!!!! אולי תרדו מזה

היא לא פה יופי טופי מה מפריע שהיא לא כותבת הודעות...... הר פרובלם חוץ מזה זה לא משהו שצריך לפלסף עליו - לא כותבת וזהו ג´סטין דבר עם תפוז, כנראה שבאמת לא משנה להם אז אם להם לא - למה לכם כן?!?!?!?!?!? זוהי <עצבנית כי לא בניצנים.....בבית מול המחשב...פף>

Justin Angel

New member
למה

לעזעזל שאני אדבר איתם? שביקשתי שכולכם תגיבו על ההודעה כדי לתמוך בשינוי מנהל הפורום שלושה אנשים הגיבו. אז מצידי אתם עכשיו לבד.

nepthys

New member
אוקיי,

קיבלתי אימייל בו היה רשום בבסיסית שצילה וויתרה על הניהול, ושמי שניהל אותו בתקופה הזו (הוריד את הקללות, שינה את שם הפורום) זה פשוט ההנהלה הכללית.. ואולי יש לי סיכוי להתקבל, כל עוד לא יצוץ מישהו טוב יותר, כנראה.. אה, והעובדה שהשם לא משונה גם ברשימת הפורומים זה סתם טעות טכנית, לא רשלנות..:) בכל אופן, מנהלת פורום דרושה פשוט כדי להסיר את כל השטויות שאנחנו סבלנו במשך הזמן הזה, מפרסומות ועד להודעות שכוללות סתם העלבות.. נדמה לי שכבר הורידו כמו הודעות של ג´סטין..:) ולעשות FAQ למאגיה בעברית נשמע מצויין (תודה, ג´סטין)..

morning star

New member
מה ז"א

"מישהו טוב יותר"? אני לא רואה כאן מישהו (כולל אני) עם ניסיון מוכח בניהול פורום (אם כי היו שטענו לכך אך הוכחות אין) - כך שאנחנו עוד לא יודעים עד כמה טובה או גרועה תהיי בזה - אפשר רק לנחש ולהמר. נכון שצריך גם ידע, אך זהו לא השיקול היחידי (וממה שאני רואה, יש לך את הידע). שלך הנווד

nepthys

New member
אולי, אבל יש כאן אנשים

עם יותר ניסיון ממני במאגיה כללית.

holy_sheep

New member
אני הייתי בניצנים!

לא הפסדת הרבה! סקס, שבק"ס, דנה ברגר, צ´קלקה- ועוד הרבה היו ממש חרא. ההופעות הטובות היו של ה"דג נחש" (עד כמה שקשה להאמין כי הם לא טובים) ושל ברי ואביבוש... (ד.א: ההופעה של אביבוש הממוסחר והמגעיל היתה ממש טובה! הכי טובה מבין הארבע הופעות האחרונות שהיו לו) כך שאני לא חושבת שהפסדת הרבה. אבל דבר אחד כן הפסדת- גיוסים לנוער מרצ... הנה ההזדמנות שלך: רוצה להצטרף לנוער מרצ? תנועת נוער שכוללת פעולות פעם בשבוע ופעילויות פוליטיות... נ.ב אני יודעת שזה לא קשור לפורום- אבל אני לא יכולה שלשתוק כאשר למשהו לא נתנת ההזדמנות לזכות בידע- או להצטרף לנוער מרצ...

morning star

New member
אם כבר הזכרתם

כן מתנהלות התכתבויות בנושא החלפת מנהל - ואני ממשיך בעמדת התמיכה בנפטיס... שלכם, הנווד

Justin Angel

New member
הא?

כל מה שכתבו היום לנפ´טיס זה שהם מדברים עכשיו עם צילה ואין להם מושג מה לעשות. זה ממש צעד גדול... אני שיניתי את העמדה שלי ל"סביל במאבק להפטר מיצלה" מ"נפט´יס לשלטון".

למעלה