תהייה קטנטנה....

Paranoid Eyes

New member
תהייה קטנטנה....

אל תצחקו אבל לפני מספר ימים יצא לי לצפות בתוכנית טלויזיה של ורדה רזיאל ז'קונט ובעלה.
עלתה מאזינה על הקו שסיפרה שהיא נשואה לבעלה כבר המון המון שנים ובלה בלה בלה, היא אמרה שמאז שגילו לבעלה את הסכרת הוא לא מתפקד מינית. אז ורדה אמרה שזה ידוע שסכרת עלולה לגרום לאימפוטנציה אבל ציינה בפניה שיש כ"כ הרבה דברים מסביב (פורפליי וכיו"ב). האישה טענה שבעלה פשוט איבד כל חשק מיני לכל דבר שקשור בסקס בכלל, מה שנקרא.. מקרה אבוד. אז במצב הזה ורדה אמרה לה שהיא צריכה להתחיל ואני מצטטת "לחפש במקומות אחרים". המליצה לה להתחיל לגלוש באינטרנט , להכיר אנשים.. לאו דווקא לחפש מיד את הסקס, אלא יותר לחפש אולי ריגוש, קרבה.. שהיא לא מקבלת מבעלה. אני די הופתעתי מהתשובה שלה, מהפתרון הזה... מה פתאום היא שולחת אישה לבגוד מה שנקרא.. אח"כ חשבתי על זה קצת, הם נשואים המון שנים.. קצת קשה לקום וללכת את האיש שהיא אוהבת בגלל הבעיה הזו.. אז מה בכל זאת עושים במצב כזה, מה הייתם עושים...והאם לדעתכם ורדה צודקת?

הפתרון שהיא נתנה אמור להיות

הפתרון הסופי, אם בכלל. יש המון פתרונות ודרכים לטפל. ךהגיד לאישה ללכת לחפש בחוץ, זה משהו שאפשר להגיד לאחר תקופה ממושכת מאוד של ניסיונות אין ספור.

Paranoid Eyes

New member
היא פנתה אליה

אחרי יעוץ זוגי, ואחרי בואי נאמר... כמה שנים טובות אחרי שגילו לו את המחלה. זה לא המון זמן כבר?

RVD18

New member
לומדים לחיות עם זה

זה לא שהוא לא רוצה, יש לו מחלה. אני לא רואה את הדילמה בכלל. ועוד הם נשואים. אני אהיה עם אשתי בטוב וברע.

Dark Muse

New member
בטוח שזה מהמחלה?

לא צריך להיות בעל חשק מיני על מנת להרגיש אושר מעצם העובדה שהוא מספק את אישתו מינית. ויש המון דרכים לספק מינית. אני חושב שזה משהו מעבר למחלה.

Paranoid Eyes

New member
זה בהתחלה

מה שורדה אמרה לה, שיש כ"כ הרבה דברים מסביב.. אבל האישה טענה שזה כבר המון שנים ככה, ושזה מרגיש לה כבר אבוד. היא פשוט טענה שהוא איבד כל חשק מיני. אם אין חשק מיני אין רצון וחשק מין הסתם לספק גם בדרכים אחרות.

חןשסק

New member
לא מסכימה עם העצה שלה..

אמנם סקס בחיי נישואין הוא דבר חשוב, אבל לא בגלל דבר כזה עוזבים, במיוחד לא אחרי הרבה שנים שחיים יחד. יש פתרונות לטפל בזה, אני לא רופאה אמנם, אבל אני לא חושבת שזה מקרה אבוד...

פשוט בושה וחרפה

אם היא אמרה דבר כזה צריך להעיף אותה לאלף עזאזאל ממהרדיו פשוט בושה ואני לא מאמין שאנשים עוד שומעים לה זה עצוב שאנשים שפונים אלייה לקבל עזרה מקבלים עצת אחיטופל כזו "חכמת אישה תבנה בית איוולת תהרס ביתה" וורדה פשוט איוולת והכי גרוע שהיא הורסת בתים של אחרים לדעתי היא צריכה לעבוד על זה עם בעלה שמתחתנים זה לטוב ולרע ובמקום לעזוב אותו ולרוץ לאחרים בזמן שהוא הכי צריך אותה הייתי ממליץ לה לתמוך בו לחזק לו את האגו ולקוות שזה יסתדר

למעלה