תהייה על הסירקאם

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך

xslf

New member
תהייה על הסירקאם

האם יש איזושהי אפשרות לעיין בקובץ המקורי שהוא שלח מתוך ה "documentsmy", בלא להריצו? הרי הוא מוסיף את עצמו לקובץ, ואז שולח, כך שהקובץ המקורי עדיין שם.

mmm

New member
אם האנטי וירוס שלך....

מאפשר להוריד את הוירוס מהקובץ בלי להזיק לקובץ אז אפשר, או אם אתה ניגש אליו דרך edit. כמובן שאתה יכול לשתק את האנטי וירוס, לפתוח את הקובץ להפיל את האנטי וירוס ולנקות את המחשב, במקרה הזה תזהר מאחר והוירוס גורם נזק למחשב בנסיבות מסויימות.

stac

New member
קרה לי דבר מוזר

אני חושב שמישהו משרת האיכסון שלי שלח לי תולעת סתם אבל רציני למה קיבלתי תולעת משרת איכסון איך זה יתכן שחברה לא תעדכן את האנטי וירוס שלה! הסתכלתי הHEADER של המכתב ולא ראיתי סקריפט VBS אז אני מנחש שאימליים נשלכים מתוך אקסל

gurfi

New member
לא חייב ש-

-זה יהיה באמת משהו משרת האיחסון יש היום תוכנות שמאפשרות זיוף של כתובת השולח

shaikn

New member
אתה יודע שגם בלי תוכנה אפשר

לזייף אימיילים אפשר עם הטלנט

antidot

New member
זה עוד כלום

אני קיבלתי תולעת מהספק אינטרנט שלי - מחלקת מכירות. לא יודע אם לצחוק או לבכות... סה לה ווי, ידידי

anat30g

New member
התולעת מאמצת כל קובץ שבא לה

התולעת בוחרת קובץ - מה שבא לה - לא תמיד יש לקבצים אותם סיומות - היא יכולה לשלוח כל סוג של קובץ ויתכן כל סוג של סיומת - העניין הוא שהסיומות כפולות - NameOfTheFile.doc.fig או NameOfTheFile.zip.com יש שתי נקודות או יותר - בקיצור - כל קובץ שיש לו יותר מנקודה אחת - מומלץ לא לפתוח... וחוצמזה - כל קובץ מאדם שאתם לא מכירים שמבקש עיצה - גם מומלץ לא לפתוח

עוזי 2

New member
חיפשתי את ה- header של Word

לכל קובץ executable יש בהתחלה שלושה בתים שמתארים את פורמט הקובץ, לפחות בגדול. בוירוס עם סיומת כפולה .doc.pif שקיבלתי, חיפשתי בקובץ את שלושת התוים שמגדירים קובץ Word ולא מצאתי. תוכנות אנטיוירוס מוכנות למחוק את הקובץ אבל לא לנקות אותו. נקודה מעניינת לגבי סיומות כגון pif ו- lnk. שני עותקים של הוירוס שנשלחו אלי מאותו מקור, אחד עם סיומת lnk והשני עם סיומת pif היו זהים בינארית. זה מעניין ודורש בדיקה יסודית יותר. אני בודק.

stac

New member
תגיד אתה משתמש בOutlook Express?

כי כשאני פתחתי את הHEADER של ההמכתב הקובץ היה מקודד ב BASE64 יש לך תוכנה שהופכת את זה לקובץ?

עוזי 2

New member
יש הרבה תוכנות

אני משתמש ב- Pegasus שהיא תוכנת הדואר החביבה עלי. אפשר שם לעשות save וזה שומר את הקובץ לא מקודד. אבל אפשר לשמור את המכתב בצורתו המקורית, כשהקובץ שבו מקודד כ- Base64 ואז להשתמש בתוכנה כמו UUDeview שמפענחת את ה-base64 ושומרת את הקובץ כמו שהוא. הכתובת של התוכנה הנ"ל היא: http://www.miken.com/uud והיא תוכנה חינמית לחלוטין.

למעלה