תהייה מעושנת...

תהייה מעושנת...../images/Emo120.gif

הכרתי מישהו חמוד, מצחיק, אינטיליגנט, אני נמשכת, הוא נמשך..נשמע אחלה... אממה, אני לא מעשנת, לא רק שלא מעשנת, אלרגית לריח הזה שנדבק. מחסירה פעימה כשהעשן מגיע אליי.. ולא אין לי כוונה לגמול אותו מהתחביב שלו. אומנם אני ילדה גדולה, אבל מצהירה בזאת, שמעולם לא יצאתי עם מעשן. איך? והאם בכלל אפשרי זוגיות בין מעשן ללא מעשנת? ובכלל טעם הנשיקה לא נהרס? ואחרי...מה באמת הורסים את האויר עם סיגריה? אי אפשר פשוט רק להמשיך ולהתחבק?

בדיוק הבעיה שלי...../images/Emo120.gif

אני לא מעשן וכל הבחורות שהכרתי עד היום כן מעשנות. לא אוהב בחורות שמעשנות,זה מכעיר,עושה שיניים צהובות,פוגע בשמיעה,בעית חמצן בריאות. ועוד הרבה...בעיות!! לא אוהב מעשנות ולא סיגריות!

אני יכולה לדבר רק בשם עצמי...

מעולם לא לא הבנתי את זה. נהפוכו- אני מבינה מאוד את התהייה של לימון ומאוד יודעת על מה היא מדברת... ועוד דבר, אני לא חושבת שעישון זה סקסי. זאת סתם עוד התמכרות...
יופי. בשם עצמה בלבד.

האמת שיש נשים שזה מחמיא להן לעשן

וזה כן קצת סקסי בעיניי. אבל באופן כללי, זו אכן התמכרות ( קשה ) ואין בזה משהו סקסי למעט מקרים מיוחדים.

טוב אני נכנעת אני מעשנת לשעבר

בפברואר השנה ימלאו לי שנתיים ללא עישון רק מי שמעשנת יודעת איזה כייף זה לגלגל את העשן בתוך הפה ואז.....לישאוף אותו לריאות ולנשוף אותו החוצה ההיתי מעשנת מלברו ארוך אדום נהנתי מכול רגע והיפסקתי בזמן הכי לחוץ בחיים שלי כי הירגשתי מכורה עישנתי 12 שנים מה דעתכם ?

סקאוט

New member
היי לימון

הייתי בסרט הזה לא מתכוון לנסות שוב עם כל הכאב שבדבר

אני גם לא נמשכת לבחור שמעשן

לא יודעת איך פעם הסתדרתי עם זה אבל היום לא מסתדרת עם זה זה מחניק , זה מסריח ,קונטאציה של לכלוך עושה לי בחילה והכרתי מישהו והיינו המיטה והוא פתאום כולו מתנשף אלייוהפה שלו מסריח זה מזה turn of פשוט למדי אוכל להגיד שהפסקתי את הסקס באותו הזמן כי ממש נגעלתי ירד לי כל החשק זה כמו להתנשק עם מאפרקה וזה מסריח כמו מאפרה

ק י ק ה

New member
אני מעשנת

כשאני נמצאת בחברה של לא מעשנים בחיים לא אדליק סגריה, שלא נדבר על דייט - אני אני תמיד מבררת עם הצד השני מה דעתו בנושא. אולי כדאי שתגידי לבחור שזה מפריע לך יש מצב שהוא יכבד את זה במידה ולא.. תעשי מה שאת ממילא מתכננת לעשות.

מסכים עם קיקה...

למה לא תהיי ישירה איתו ותגידי שמאוד מפריע לך..ואם הקשר יתפתח אם יש מצב שהוא יפסיק. למה זה נראה לך כל כך נורא?? אנשים כבר עשו דברים יותר גדולים בשביל אהבה.

אין סיכויי שאני אבקש מאדם

לבצע שינויי שנחשב למהותי בדפוסי ההתנהגות שלו למעני. באם יחליט שהוא רוצה למען עצמו לבצע את השינויי..אני אתמוך בו בשמחה ענקית. אבל מה יקרה בזמן מריבה אם הוא יפסיק לעשן "למען האהבה"? לא בא לי ליצור אנטי מראש...

את יודעת מה

בלי להעליב או לפגוע נראה לי שיש לך סימפטום שאני נפגש בו הרבה בזמן האחרון בפנויות בגיל 30+ - אתן פשוט חכמות מדי. כבר יש לכן נסיון חיים, בד"כ עברתם כבר כמה קשרים ארוכים, חוויתם סקס עם די הרבה אנשים - אתן פשוט יודעות יותר מדי. יודעות מה מתאים לכם, מה יגרום לקשיים בעתיד, מה יצור לחץ, מה יגרום לחוסר סיפוק, לחוסר התאמה, מבחינה רגשית, מבחינה מינית - הכל אתן יודעות אבל השאלה הגדולה היא האם יש מישהו שבאמת יצליח להתגבר על כל המכשולים האלה ולהתאים לכן?? אני לא אומר את זה מתוך מרירות או משהו כזה..חס וחלילה. סתם מתוך ענין - והאמת יותר מכל מתוך דאגה - כי יש פה הרבה סינגליות מאוד נחמדות באתר הזה ובאמת אני מקווה שכולכן תמצאו מה שאתן מחפשות ותהיו מאושרות. הרי רוב הזוגות שמתחתנים (אם אני לא טועה) הם עדיין בגיל 20+ ומן הסתם יודעים פחות ממכם. השאלה הגדולה היא האם הם מתגרשים באחוזים גבוהים יותר מאשר אנחנו נשארים לבד. לא יודע את התשובה אבל זה בהחלט חומר למחשבה...

לא יודעת לגבי הכללת כל הפורום

אבל אתה מעריך אותי טיפל'ה יותר מידיי. לא בטוח בכלל שחוויתי ולמדתי כל כך הרבה בחיי. אבל דבר אחד כן למדתי, אני לא יכולה לבנות את האושר האגוצנטרי שלי על חשבונו של האחר. אני מספיק פולניה בכדיי להרגיש רגשות אשמה
, צ'טערת. לא יודעת מה קורה אצל בנות ה-20, למרות שמסתובבות פה גם כאלה... מעולם לא חיבבתי סטטיסטיקות, כי מי שנופל לתחום השחור בסטטיסטיקה אצלו זה 100% שחור...וממש לא משנה, איך זה יתפרש בכלל. בסופו של יום, רוצה אהבה, מוכנה ללכת בדרכים מאוד מפותלות בכדי להיות בה. אבל ממש לא מוכנה להיות בקשר שבו האושר של האחד בא על חשבון הצד השני. צ'טערת לא בבית ספרי.

בכיף...את צודקת לגבי הסטטיסטיקה

אבל לגבי האושר שלך שבא על חשבון מישהו אחר...נו...נשמע קצת כמו הערכה עצמית נמוכה. הרי מי שיזכה בך יהיה לו אושר יום יומי לא? פשוט בגלל שהוא איתך! מה זה חפיסת סגריות לעומתך? חשבת פעם על ההשוואה הזאת?? נכון, אולי פעם תריבו ואז הוא יזכיר לך שבגללך הוא לא מעשן ואולי אפילו יוציא סיגריה אחת ויעשן אבל האם זאת סיבה מספיקה לנתק קשר? באמת אני לא יודע, אני תוהה בדיוק כמוך...הצרה שאנחנו חיים פעם אחת ולא יכולים להחזיר את הגלגל אחורה. לפחות אם תשאלי אותו אם הוא היה מוכן להפסיק לעשן תדעי אם יש בכלל מה לתהות פה.

גלית35

New member
אני מעשנת והרבה ומציינת את זה../images/Emo20.gif

באתרי הכרויות-ובכלל. אני בטוחה שאני נפסלת בגלל זה.אם אני נמצאת בחברה של לא מעשנים אני אמצא לי את הפינה שבה אוכל לעשן,כולל לצאת בקור בחושך החוצה
כרגע לא חושבת על להפסיק לעשן.

בדיוק עכשיו אני מדבר עם מישהי

שהכרתי באתר היכרויות ועברנו למסנג'ר, היא לא מעשנת ולמרות שכתוב אצלי בכרטיס " מעשנת או שלא מפריע לה " - היא פנתה. ועכשיו בדיוק אנחנו מדברים על זה שזה מפריע לה ושאני יעשן פחות לידה. אבל בכוונה רשמתי בכרטיס וציינתי שאני מעשן, אז למה לעשות את זה? זו בהחלט בעיה לאלו שלא מעשנות כמו לאלה שמעשנים, אפשר להתחשב, אבל זה ממש ככה, זו ההרגשה הפנימית, כשאתה מנשק, כשאתה מדבר.. עכשיו אני בדילמה, האם לפסול או לא לפסול.

גלית35

New member
../images/Emo6.gif מצחיק אחד תראה מה כתבת../images/Emo20.gif

בתגובה הראשונה שלך

למעלה