תהייה מהותית.

Elsewhere

New member
תהייה מהותית.

[שאולי תתאים יותר לפורום סקס לנוער...
] ראיתי היום שוב את Smashed ו-Wrecked [מעונה 6, כמובן], ותהיתי- אם הצ'יפ של ספייק כן היה עובד על באפי, האם הם עדיין היו מסוגלים לשכב בלי שזה יכאב לספייק?
כיכי, מה, בבוקר שאחרי הוא קם עם שריטות והיא עם כמה וכמה חבורות. לכו תדעו מה הם עשו שם.

כנראה שלא ../images/Emo6.gif

אי אפשר לדעת כי מאז שבאפי חזרה לחיים ספייק יכל לפגוע בה, אבל לפי מה שהבנתי השבב עובד על "כוונה לפגוע" (אפילו כשספייק מכוון אקדח לראש של מישהו זה כואב לו), וכל עוד הם לא עשו שם סאדו-מאזו רציני (זה באמת מתאים לפורום סקס..) אז לא נראה לי

alond

New member
פעולתו של השבב לא ברורה.

בפרק שטארה מגלה שהיא לא שד, ספייק נותן לה אגרוף באף בלי ידיעה אם היא שד או לא. כנ"ל עם באפי בפרק שהוא מכה אותה פעם ראשונה ומגלה שלא כואב לו. נראה לי שפעולת השבב מתאימה, כמו דברים רבים אחרים בסדרה, לרצונותיו של ג'וס. the lord works in mysterious ways

otto2222

New member
הקטע עם טארה

ספייק נתן לטארה אגרוף *כדי* לבדוק אם היא שדה או לא. מאחר שכאב לו סימן שהיא לא שדה. אני לא רואה כיצד פעולות השבב מתאימות לרצונות של ג'וס. זה פשוט מאוד- אם זה לא אנושי לחלוטין לא יכאב לספייק.

c o n n o r

New member
אבל...

השבב אחראי רק על נתינת הזרם החמשלי למוח של ספייק במקרה שהוא מכה בן אדם אבל מאיפה ספייק יודע אם מי שהוא מכה הוא שד או אדם התאוריה שלי אומרת שהשבב נשלט על ידי היוזמה והמחשבים שלהם קובעים אם האדם המוכה הוא שד או אדם

alond

New member
אז השבב צריך לצאת מפעולה אחרי

שהיוזמה מושבתת. חוץ מזה, מאיפה השבב יודע מה עומד מול ספייק? חתיכת שבב!

c o n n o r

New member
אבל...

אם הם מושבתים אז איך באפי ביקשה מהם עזרה בעונה 7 זאת אומרת שהם עדיין שומרים על חלק מהמבצעיות שלהם לאחר ההשבתה

alond

New member
זה לא ה-initiative.

אלה אנשים שנשארו אחרי שה-"יוזמה" מושבתת. אם אתה זוכר, המפקד של החוליה הזאת אומר לאחד החיילים שהוא חבר של ריילי שהם לא היוזמה ואפילו מפרט קצת למה כוונתו.

c o n n o r

New member
לא ראיתי את עונה 7 (מתבייש)

אני רואה דרך סטארוורלד ומשלים הכל אז אני לא יודע פשוט אמרו לי שבאפי דיברה עם היוזמה שיורידו לו את הציפ אבל כנראה עדיין אחראים לפעולת הציפ כי זה פריצת דרך במניעת אלימות שדית

alond

New member
זה היה בעונה 4-5.

פרקים שכבר היו בסטאר. בעונה 7 היא מבקשת ממישהו שיורידו לו את השבב. לא זוכר מי בדיוק אבל זה לא היוזמה המקורית.

alond

New member
בעונה 7

סוכני היוזמה מסירים לו את השבב. כך לפי וויקיפדיה. בכל אופן, אני חושב שהכוונה היא לסוכני היוזמה ולא ליוזמה עצמה. ליוזמה היו אחראים והם אלה שעושים את זה.

otto2222

New member
תן לי להבין

אני יודע שטכנית עונה 7 היא לא ספוילר, אבל למה לענות למישהו שבפירוש כתב הודעה קודם לכן שהוא לא ראה את עונה 7 עם ספוילר לעונה 7?

alond

New member
זה פירוט קל מאוד על משהו שהוא

אמר בהודעה שלו.

alond

New member
ואגב, שכחתי,

תתבייש!!! אבל לא נורא. עונה 7 תגיע עוד חודש-חודש וחצי לסטאר ואם יהיה לנו מזל, אחרי זה ישדרו את אנג'ל מההתחלה למרות שכשאני חושב על זה, כבר ראיתי את אנג'ל מספיק פעמים בערוץ שלוש.

lol.. אני מניחה שהכוונה

לכאב למטרות זדון.. ולא למטרות pleasure. כך הצ'יפ מתוכנת. ואל.

למעלה