תהייה (לבאי הפורום)

blackberry way

New member
תהייה (לבאי הפורום)

למה זה משנה כמה שעות ביום מקשיבים למוסיקה? מה חשובה ההגדרה שלכם בתור מוסיקאים? לא כדאי קודם כל לעשות מוסיקה מבפנים ורק אחר כך לתת לה, אם בכלל, הגדרה? מה אתם חושבים שנשאר אחרי שמקלפים את הפוזה? pure music וזה מה שמשנה, תקנו אותי אם אני טועה. אז אולי אני כותבת לגיל הלא נכון, אולי אני מצפה ליותר מדי, אולי אני סתם האידאליסטית האחרונה. זיי געזונט.

rizla

New member
אפ אפ אפ, לא כל כך מהר

שלום לאידיאליסטית האחרונה, or should i say , המתנשאת האחרונה? קודם כל, לשאלתך, זה לא משנה. זה מעניין, נחמד ואינטרנטי מאוד לשאול כמה שעות ביום...., זו גם אחת השאלות היותר מוצלחות, לטעמי, שנשאלו פה והיא בטח מוצלחת יותר מ-"מי מכיר את השיר מהפרסומת של ________" אני די בטוח שרבים מבאי הפורום (אגב, אני לא בא לפורום, הפורום בא אלי), יוצרים מוזיקה משל עצמם ואלו שלא, היו רוצים ואולי עוד ייצרו. לגבי הגיל, ראי הודעה באשכול אחר. עגוט ייונטף אורי

rizla די צודק/ת בעניין הזה

קיבלת את הרושם הלא נכון. ראשית, זו הייתה שאלה תמימה וידידותית במסגרת פורום שעוסק במוסיקה, לאו דווקא שאלה תחרותית שנועדה להצביע על האדם הכי "מוסיקלי" בפורום. שנית, איך מספר השעות שאנחנו שומעים מוסיקה ביום מגדיר אותנו כמוסיקאים או לא מוסיקאים? ומה הקשר בין להיות מוסיקאי וליצור מוסיקה? למה מוסיקאי חייב ליצור מוסיקה משלו כדי להיות מוסיקאי? מה אם הוא מוכשר באופן לא רגיל אבל הוא לא יוצר מוסיקה משלו, או שהוא לא כזה יצירתי באופן שיאפשר לו ליצור מוסיקה משלו? זה מה שימנע ממנו להיות מוגדר כמוסיקאי? אני די חייב להסכים עם rizla - ההודעה שלך נשמעת די יהירה ומתנשאת.

blackberry way

New member
מתנשאת? אולי, אבל.

אז קודם כל, כל מי שקפץ, אני משערת שהוא יודע למה. דבר שני, מתנשאת אני אולי, אבל אני גם תמיד צודקת. פענחו את הפרדוקס בעצמכם. כן, בייבי ג´ימי הנדריקס,מוסיקה עצמאית אכן מעידה על מוסיקאי עצמאי. מספר השעות לא. אולי בממוצע מספר השעות של מישהו יכול להיות מאוד גדול. אם זה מה שהופך אותו למוסיקאי גדול, או למבין יותר גדול במוסיקה- אז תלו אותי, אני מודה באשמה, עזבו אותי מסקסטאקורדים והרמוניה ושאר שטויות, ייתכן שאני כאן הטועה. אבל מצד שני, עדיין האלטר אגו המרדני שלי רואה את השאלה הזו כשאלה פלצנית. אפילו לשאול כמה שעות את/ה מנגן/ת ביום לא הייתה מקבלת יחס הרבה יותר אוהד. כי טכניקה ושעות נסיון זה לא הכל. יש גם משהו שבא מבפנים שאולי אתם מחמיצים, ושוב, אולי אני לא פונה לקהל הנכון, אבל מצד שני, אולי זה רק חומר למחשבה שלא נוח לכם להתמודד איתו, שוין. למיטב ידיעתי, הבנה במוסיקה לא מודדים לפי זמן אוויר- אבל מצד שני, מה אני בכלל יודעת. אם הייתם שואלים, נניח, לשם האליטרציה, את ג´ימי הנדריקס, מסופקתני אם הוא היה משיב תשובה שהייתה משביעה את רצונכם ומניחה את דעתכם. והוא לא היחיד. אבל קחו את זה איך שאתם רוצים. אני באתי לפורום מוסיקה כדי להתדיין על מוזיקה, אם מטרתכם היא אחרת הודיעוני ואשוב בי יום טוב, גרויסע מוזיקאנטס

IC4

New member
את מורעלת

חומר למחשבה שלא נוח לנו להתמודד איתו ? לא.. זה פשוט שאין סיבה להתמודד איתו כי זה ממש לא נכון בתור מי שהתחיל את השאלה אני אתיחס לתקיפה שלך כמאד irrelevant [שכחתי איך רושמים את המילה הזאת גם באנגלית וגם בעברית] רק התענינתי לדעת אם יש עוד אנשים שרוב הזמן שומעים מוזיקה ואני שמח מאד לדעת שכן אנשים בלי מוזיקה זה אנשים מתים :) [מבחינה מסוימת] וליתר בירור - אני לא מבין במוזיקה, אני לא יוצר מוזיקה, אני רק אוהב לשמוע למה שמהנה לשמוע

לא חושבת שהשאלה קשורה? אל תגיבי

מי אמר שמטרת השאלה היא לומר מי הוא מוסיקלי גדול ומי לא? זו היתה סתם שאלה תמימה שבא מאדם סקרן. אולי תתלי אותו על שלא שאל את שאלת המפתח - מי פה המוסיקאי הכי מוכשר? הייתי מגבה אותך בקשר להגדרה של מוסיקאי מוכשר כמוסיקאי יוצר, אבל התגובה שלך לא נתנה לי חשק לפרגן לך, עימך הסליחה. ועוד דבר - את לא חושבת שאת קצת קיצונית ומגזימה בתגובות שלך? כל הזמן מעירים פה לאנשים שיוצרים ויכוחים מגעילים על כלום. תגובות מהסוג שלך סתם מעוררות עוד ויכוחים לא נחוצים כאלה, אז בבקשה, תחשבי פעמיים לפני שאת כותבת הודעה.

למעלה