תהייה כללית

voguemaster

New member
תהייה כללית

כמה לדעתכם אנשים משקיעים בלנסות ולחפש שיר לפני שהם באים לפה ושואלים ? אני שואל כי לדעתי זה די פשוט למצוא שמות של שירים במנועי חיפוש, לדוגמא, הקלידו לתוך גוגל (עדיף באנגלית): +lyrics +"<some words come here>" +word +word..... הקטע של ה- +WORD הבודדים זה למקרה שאתם זוכרים רק מילים בודדות מתוך משפט, אבל רצוי מאוד להוסיף רצף של מילים בגרשיים כדי להשיג תוצאות טובות... אלי נ.ב. אם כבר אז אני מחפש שיר שאני לא זוכר מילים ממנו, אבל שידרו אותו בגלגל"צ ביום שישי האחרון ב-5:45 בערך. מישהו יודע איזה תוכנית יש בשעה הזו ?

rizla

New member
לדעתי,

א. לפעמים אנשים לא אוהבים להתאמץ. (זה כללי) ב. יש הרבה אנשים שמה שכתבת (lyrics +"<some words come here>" +word +word..... ) נראה להם כמו סנסקריט מדוברת. ג. מולם יושבים אלו שנהנים לספק את התשובות ד. לזה אני קורא סימביוזה מושלמת...

איצקיס

New member
הבעיה היא לגבי שירים בעברית

בעוד שבחו"ל אפשר למצוא מאות (אם לא אלפי) אתרים עם מילים לשירים לועזיים, בארץ אקו"מ פועלת בשיטתיות ויסודיות לחנוק ולהשמיד כל אתר שמנסה להראות יוזמה כזו. כאילו שאם מישהו יראה את המילים, זה מה שיגרום לו לא לקנות את הדיסק. בגלל הדלות הזו באתרי מוזיקה ישראליים, אנשים נאלצים לסמוך על הידע של אנשים אחרים.

voguemaster

New member
אכן

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה לא כך גם בחו"ל ?? אני זוכר שהיה אתר LYRICS מפורסם (רקע צהוב כזה..) והמנוע חיפוש שלהם ממש שווה, ויש שם מלא שירים. אז כמעט סגרו אותם, וכרגע אתה יכול עדיין לחפש, אבל לא לראות את המילים, מה שממש מרגיז לדעתי. רק שירים שהורשו ע"י היוצרים אפשר לראות, וגם ע"י ממשק מיוחד. מוזרות. אלי

אני לא מש מסכים ...

יש מספר שירים שחיפשתי בעבר לפני שידעתי על קיום הפורום הזה ופשוט לר מצאתי בשום מנוע חיפוש מהסיבה הפשוטה שלא זיהיתי נכונה את המילים ... למרות שעלי להסכים שיש שאלות חוזרות שמראות שלא רק שאנשים לא מחפשים, אלא אף לא מנסים לחפש בפורום עצמו ראה מקרה השיר מהפרסומת של אורנג´... בכל אופן אם אנשים שואלים יפה ואנשים אחרים יודעים ורוצים לעזור - מה טוב לא ? לא . *** The Colonel ***

tamijul

New member
טוב....אני זקוקה לך ../images/Emo20.gif

יש לי שיר, לא יודעת מי שר (גבר), לא יודעת מה שם השיר, אבל בהחלט מבינה את כל המילים ואף אכתוב אותם פה...עכשיו, נראה אם תוכל למצוא אותם בגוגל. אני יכולה לומר לך שאני מחפשת את השיר הזה כבר כמה חודשים ואין למצוא אותו. נסה אתה. ו...כמובן, אם תמצא - YOUR WISH WILL BE MY COMMAND.הולך ?? והמילים הם : sleep to the clock let everyone, everyone be true, be true flow to the top, find what you need, find what you want to use, to use don´t let it stop, wouldn´t it be better to not be so confuse and you, deep under the skin and do you even care it´s only you, deep under the skin and do you even care חוסכת לך את הבית השני...אם תרצה לשמוע את כל השיר אתה יכול לנסות להוריד אותו בכל תוכנת שיתוף בשם SNOWMOBILE ומישהו רשם שהוא שייך ל- LEONARD COHEN מיותר לציין שלאונרד לא שר את השיר הזה. בהצלחה. תמי.

למעלה