תהייה. כי סתם תהיתי.

Ez sLeeP

New member
תהייה. כי סתם תהיתי.

מזה שרשור? ניתן לכתוב הודעה מבלי לפתוח הודעה חדשה? יש דבר כזה סדר? מה, לא כולם חיים באנרכיה? אנשים יכולים לחיות בשקט? יש חיים מעבר לאוכל? התאבדות זה לא IN? יש צרות מלבד הבגרויות הצרורות? לימור לבנת היא גם בנאדם? (אוי, אפשר לעשות מזה מאמר.
)

*superstar*

New member
אתה משונה...

שרשור זה.. לא יודעת. זה זה נו.. אתם יודעים! אפשר. יש. לא. לא. ברור. רק לא ברור לי איזה. לא. ממש לא. יש ויש. היא לא הכי. אולי כן. מבחינת התלמידים אני בטוחה שלא אבל מבחנת החברים והמשפחה שלה סביר מאוד מאוד להניח שכן.

painapple

New member
שרשור.

מהמילה שרשרת. של הודעות. כן. לא. איתך שם בשאלה. לא מוחלט. כן. מה לא? ./ יאפ. לא בטוחה. היא רקדה עם אחותי בצופים ./

Ez sLeeP

New member
דיסלקטיות!

(טוב, זה לא ממש כינוי גנאי. נעשה מזה.. עילגות! לא נשמע טוב. נחזור לסטיגמות. בלונדיניות!!.. אוקיי, אני מרוצה.) זה לא שאלון. זוהי מסכת שאלות רטוריות כאוסף ניואנסים קטנים להווי הפורומי שלנו. הכוונה היא שתמשיכו את השאלות הרטוריות האלו (עליהן התשובה צפויה מראש, לייק דה!) ונעשה מזה עוד נישה ל'מאמרים'.

painapple

New member
אני יודעת שזה לא שאלון.............

והיי, עילגת יש רק אחת! (איזה פרסום סמוי אני עושה פה.. בושה לי. אבל זה לא פרסום עצמי סמוי, אז זה כבר פחות בושה לי) אני, אישית, לא אוהבת שאלות רטוריות. הן דבר נורא מביך *מאדימה בצד אחד* אבל לא חזיתי את ה"עוד שאלות רטוריות" שיבואו. נו טוב. פעם הבאה ננסה.

קשתונה

New member
לא! היא לא!!!

סתם..היא בנאדם... אבל עצוב לחשוב שהחינוך שלי..שלך...של כולנו...מופקד בידייה... כי תראו איך הוא מדרדר.... לא הייתי מפקידה את חינוך ילדיי בידיה!

Nimst

New member
לא רק זה,

גם החינוך של הילדים שלה עצמה לא משהו. אני יודעת, היא גרה בשכונה שלי.

למעלה