תהייה... או משהו...

Zohar yaaa

New member
תהייה... או משהו...

קורה לכם שיש תקופה דיי ארוכה שאתם לא שומעים נירוונה, ואז אתם שמים איזשהו אלבום, ונזכרים כמה זה טוב ולא מבינים למה הפסקתם לשמוע נירוונה בכלל? כי זה מה שקורה לי ברגעים אלה, עם האנפלאגד
מה איתכם? ואם זה קרה לכם הרבה פעמים... עם איזה אלבום בדר"כ? או עם איזה שיר?

maog

New member
הו, אתמול בלילה בVH1 קלאסיק היה

הקליפ של HSB וחזר לי החשק לנירוונה.

Aline In Chains

New member
קורה..קורה..

בד"כ עם בליץ',או אין יוטרו.. לא יודעת:) גם אם אני לא שומעת אותם תקופה ארוכה, אני תמיד חוזרת אליהם:]]

כן גם לי זה קורה

גם בעיקר עם האנפלאגד, כמה חודשים לא שמעתי נירוונה ושבוע שעבר ששמעתי אותם חשבתי איך לא שמעתי תשירים האלה חודשים שלמים? הם ממש טובים

עכשיו יצאתי מתקופה כזאת

של איזה 3 חודשים (היה ארוך...) וחזרתי לשמוע רק בזכות in utero

זה נושא שעולה די הרבה...

נראה לי שזה קרה לכל אחד ששמע נירוונה. זה קורה לי המון, וכשאני חוזר לשמוע אותם, אז זה תמיד באנפלאגד, פשוט רגיעה. ואחרי האנפלאגד יבוא In Utero. שני האלבומים האהובים עליי של נירוונה.

TalMetal

New member
לא כל כך מוזר...

חבר'ה אני לא מבין אתכם הרי יש כל כך הרבה להקות ויש גם כל מיני מצבים שאתה לפעמים מעדיף משהו יותר רועש או משהו שונה קצת אנחנו בני אדם ואנחנו לא יכולים לשמוע במשך זמן כה גדול את אותם שירים כל הזמן אז שומעים גם דברים אחרים ולאחר זמן מה שלא שמענו נירוונה מתגעגעים שומעים עוד ונהנים מחדש! זה לא איזה משהו מוזר שצריך איזה פרופסור שיסביר תופעה זו.

Zohar yaaa

New member
היי היי לא אמרתי שזה מוזר ../images/Emo3.gif

זה לגיטמי
בתכלס זה הגיוני

togi12

New member
המממממ....

נראה לי שזאת בעצם הדרך שזה אמור להיות, מישהו שמע אי פעם על מישהו ששמע רק להקה אחת כל החיים שלו? הרי איך הכרתם את נירוונה? מלהקות אחרות.... וממשיכים להכיר וכו' וכו'. אז יש שגעונות חולפים ואחרי שלא שומעים משהו קצת זמן הוא משתבח באוזן שלך. :]

hadarinke

New member
שאלה...(עזרה)

יש לי איזה דיסק אחד מקורי של נירוונה.. ולא רשום את השם שלו עליו..רשום את הדבר הזה: jccz מזה אומר?

למעלה