תהיו ערים כבר.

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

Blessed By Gore

New member
אז לכי...

כן,זה מה שמפריע לי בחיים..שאני לא יודעת לכתוב ברמה של טאיה המקסימה..זה מה שלא נותן לי לישון בלילות... זה לא נשמע לך קצת מגוחך ? כל "תומכיה של טאיה" (נו באמת..זה נשמע טיפשי) אתם הפכת את זה למן ויכוח בנוגע לרמת הכתיבה שלה.. למי איכפת לעזאזל..שתלך להוציא ספר.. זו ממש לא הפואנטה, כמו שהסברתי קודם..אבל אתם לא מקשיבים.. וממש איכפת לי אם אפיטף לא אוהב אותי..עוד סיבה לא לישון בלילות..

Steel-Dude

New member
כמו שאת אמרת..

לא אוהבת את הפורום? אז לכי... אני לא אוהב את ההודעות של טאיה...אני לא אומר שזה מוציא לי את החשק להיות פה... זה פורום שקשור למוזיקה ולא פורום של כמה חברים שבאים לספר לכולם מה הם עשו היום...אמרתי שכמה הודעות לא מפריעות לי...אבל זה יהיה מוגזם אם כל אחד יתחיל לתאר את המחשב שלו עכשיו...ולא ימחקו להם את ההודעות כי אז זה יהיה לא הוגן כי לך לא מחקו..ואז זה יהיה פורום מחשבים...

V.W

New member
אם היא תלך הרבה ילכו

ואז תוכלו להישאר פה כולכם, כל הבלאקרים הקשוחים ולא יקח הרבה זמן עד שיסגרו את הפורום בגלל שהוא הפך להיות פורום של ירידות על היפים וכל מה שלא בלאק

a_duck

New member
למה לדבר שטויות?

מתי בפעם האחרונה ירדתי על היפים? וחוץ מזה היא לא הייתה כאן הרבה זמן...ודווקא באו די הרבה אנשים חדשים...יעקוב ED וכאלה... אף אחד לא ילך...ואם זה מפריע לך שיש כאן עכשיו אנשים ששומעים מטאל אז אתה יכול ללכת לפורום שלך ולדבר שם על זה...כי בכל הודעה אתה מזכיר שבפורום הזה כבר אין כל קשר לרוק למרות שרוב ההודעות כאן דווקא כן על רוק...

V.W

New member
ניסיתי להגיד לך את זה כבר כמה פעמים

אתה מכניס מילים לפיות של אנשים לא אמרתי שום דבר שהיה יכול לגרור את התגובה: ואם זה מפריע לך שיש כאן עכשיו אנשים ששומעים מטאל אז אתה יכול ללכת לפורום שלך ולדבר שם על זה...כי בכל הודעה אתה מזכיר שבפורום הזה כבר אין כל קשר לרוק למרות שרוב ההודעות כאן דווקא כן על רוק... אמרתי שאם אתם רוצים שהיא תלך עוד הרבה אחרים ילכו כי בשביל הרבה אנשים היא חלק חשוב מהפורום

a_duck

New member
אמ...דווקא כן אמרת...

אמרת שרק הבלאקרים הקשוחים ישארו...זאת אומרת שכרגיל מפריע לך שיש אנשים ששומעים רק מטאל... וכמו שאמרתי...היא לא הייתה הרבה זמן ואף אחד לא עזב...וגם אם עזבו אז לא בגללה וחוץ מזה הצטרפו הרבה... ולפי מה שראיתי ההודעות שלה זה "פריק פקטורי לא הארדקור" "קניתי מחשב חדש"...אין הסברים רק כותרת...ועם קצת מזל זה גם איכשהו קשור למוזיקה...בהחלט חלק חשוב בפורום...אולי בפורום "המועדון של..."

Metal_F

New member
שאני אלך ממקום שאני חלק ממנו רק

כי חבורה זמנית של אני לא רוצה להגיד מה החליטו להוציא את העצבים שלהם על הפורום? לא ולא. אמרתי זה כי זו האמת וזו ההרגשה שלי, או שאסור לי להגיד את זה מפני שזה לא מתקשר לרוק/מטאל?

a_duck

New member
אז אל תלכי...

ותפסיקי להגיד לכל אחד שיש לו תלונה "לא רוהב אז לך"... ובקשר לותק...אף אחד לא עזב בגלל ואת יודעת את זה...את לא היית הרבה ורק באו אנשים... דווקא כשחזרת התחילו הצרות...אבל אני לא מנסה לרמוז שום דבר ולא רוצה להיכנס לנושא בכלל... וזה שהיית כאן איזה חודשיים לפני לא אומר כלום...דווקא בזמן האחרון לא היית הרבה אז אפשר להגיד שאני הייתי בפורום יותר ממך... וגם האנשים החדשים כאן יותר פעילים ממך ויותר תורמים אז להגיד שאת חלק חשוב זאת שטות (ואני לא מנסה להעליב)...אני לא רואה שום סיבה לעזוב כי מישהי הפסיקה לספר בפורום על המחשב שלה...

Metal_F

New member
לא הייתי הרבה כי נהייה פה ***

לא רוצה ללכלך..אבל בהשוואה לפעם.

a_duck

New member
דווקא לא.....

עוד פעם את סתם מדברת... יחסית לפעם כבר כמעט אין כאן ירידות והודעות לא קשורות... כמעט כל הודעה קשורה למוזיקה ויש הרבה ויכוחים שקשורים למוזיקה...וכמעט כל סקר מקבל יותר מ100 תגובות...זה נהיה פורום חי... ואם יש לך בעיה עם זה שעכשיו מעדיפים לדבר על מוזיקה ולא על המחשב החדש שלך אז זה כבר משהו אחר...כמו שאמרתי את יכולה לפתוח פורום "המועדון של..."

למעלה