"תהיו מתים ותשתקו"

לא כל גופה היא בנאדם אמיתי

יש הרבה גופות שהם בכלל בובות, לא כל גופה היא אשכרה בנאדם... יש למשל קטעים שהיו במיוחד במיאמי וניו יורק שמצאו גופה ואז פתאום היא התעוררה לחיים, אז זה מן הסתם בנאדם אמיתי. אבל אני בטוח שרוב הגופות הם בכלל בובות או משהו כזה, במיוחד בניתוחים כע?! חח לא יפתחו בטן של מישהו חי.

FeLL67

New member
טוב, זה ברור

אבל.. נגיד כשמרימים את הידיים של הגופה וכאלה זה בנאדם, לא ?

FeLL67

New member
כשמרימים לה את היד ואז עוזבים

והיד נופלת וההרמה לא נראית "מכנית" כזאת.

XD מה יש להבין...

תבוא למישהו שיושן לדוגמא (השרירים משוחרירם) תרים לו את היד ותעזוב, תראה שהיא נופלת מהר כזה, והמפרקים מתקפלים ללא בעיה, בבובוה זה לא ככה, רואים שזה חלקים מחוברים ע"י חיבור מלאכותי בגלל שהתזוזה שלהם לא כמו מפרקים של אדם... לא יודע איך להסביר לך את זה עוד. אותו דבר עם תרים את אותה הגפה, באמת שאני לא יודע איך לתאר לך את זה במילים.

נכון לא כולן

נגיד האלו עם האיברים הכרותים לרוב זה בובות, או שמסתירים את הגפה הכרותה ושמים איפור ושאר אביזרים כדישזה יראה משכנע, אבל השלמים זה אנשים אמתיים לכל דבר. היה בניו יורק אני חושב פרק על אחד שכרתו לו את הראש, אז בשולחן של הפתולוג רואים בבירור, הראש אמיתי, פשוט יוצא מתוך השולחן (לא ערכו טוב כנראה) והגוף זה בובה... גם בניתוחים, התפרים זה איפור וכשרואים גוף פתוח אז זה בובה וכשצילמו את הכל אז הראש האמיתי בעצם יוצא דרך חור בתפאורה של השולחן הזה...

FeLL67

New member
אם כבר מדברים

היה איזה פרק של תיקים שראו את הבוקסר של ה"גופה"

שמע...

הרוב הגדול זה דווקא בני אדם אמתיים, הרי אתה רואה בפלאשבקים שזה שחקן שמשחק את הקרבן. מקסימום אם יש צורך אז משתמשים באיפור ואביזרים כדי ליצור אפקט של כריטת גפה, שבר וכו... ותחשוב ככה, אם כל גופה הייתה גם בובה אז זה היה עולה מלא כסף, כי זה הרי זה טפשי שבפלאשבקים ישחקו שחקנים ובזירת הפשע\חדר מתים תהייה בובה, גם רואים מלא קטעים שהגופה ממצמצת או אפילו לפמים קצת זזה. בבובות או בחלקי בובות (שזה מתלבש כזה על הגוף של השחקן ה"מת" או אפילו מונח בקרבת הגוף ואז זה נראה אמיתי) הם משתמשים כשאשכרה מראים שפותחים את הגוף של הקרבן בנתיחה או כשלקרבן קרתה טראומה נוראית כמו חתכו לשניים, ראש בלי גוף, גופה חרוכה, נפילה מגובה רב זה בכלל עם מחשב עושים את זה או שאם זה מגובה נמוך יחסית אז זה בובה, אפילו בגופות האלו הרקובות או כאלו שהיו בתוך מים הרבה זמן (שהם מתנפחים כזהXD) שמתי לב פעם בניו יורק שזה היה שחקן אמיתי ולא בובה אבל החלקים הרקובים והמנופחים זה אביזרים ואיפור... או שנגיד שעושים נתיחה אז עושים זום על בובה שזה רק טורסו כזה (החזה והבטן) וכשמראים את כל החדר ורואים את כל הגופה אז זה בעצם השחקן עם אותם אביזרים "מתלבשים" שתיארתי מקודם. מקווה שהייתי ברור, כי מה שהגבתי אתמול בסוף כתבתי את זה מממ לא חושב שהסברתי את עצמי טוב. דווקא יוצא להם די טוב לעשות גופות משכנעות כאלו, בעיקר השלדים, הם עושים כ"כ טוב את המראה של העצמות ובכלל אם הן שרופות או ישנות הם עושים שם ממש יפה, בעיקר בווגאס. נזכרתי שהיה פעם בניו יורק קטע שהייתה גופה שמחזיקה משהו והרי זה גופה אז השרירים נתפסו וצריך לפתוח אותם בכוח, אז רואים שמאק כביכול "מתאמץ" כדי לפתוח את האצבעות של הגופה, אבל רואים שמי ששיחק את הגופה כזה ניסה לקמוץ את היד בכוח אבל לא הצליח, כי מאק הצליח לפתוח אותה בקלות כזאת וזה נראה שמאק סתם מפעיל כוח, למרות שזה היה אמור להראות כאילו הוא מתאמץ לפותח את היד הזו בכח זה נראה ממש לא מושקע ואפילו... זול. מצטער על החפירה P:

אני כן!!!../images/Emo99.gifבמיוחד אם

ריאן יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
די חחח אני אצחק באמצע ויעיפו אותי

XD

אם תצחקי כמה פעמים לא יעיפו... תמיד שמצלמים סדרה או סרט יש מלא קטעים שמתחילים מחדש כי אחד השחקים צוחק... (ראי פספוסים של תיקים P: ). תמיד חשבתי איזה מגניב לאלו שמשחקים את הגופה שנגיד יש איזה רגע שקט כזה שנגיד הפתולוג או החוקר מתמקדים בגופה או משהו בסגנון אז מי שמשחק את הגופה באמצע הצילום יכולים להבהיל את השחקנים ו"לקום לתחייה" כזה או סתם לקפוץ או לצעוק משהו XD

למעלה