"תהיו מתים ותשתקו"

chen snape

New member
"תהיו מתים ותשתקו"

אם מישהו מההפקה של CSI [לא משנה איזה מהם] היה פונה אליכם בבקשה לשחק גופה באחת התכניות, הייתם מסכימים? לפני כמה ימים ראיתי פרק שבו הגופה הייתה מכוסה לחלוטין בחול, וחשבתי לעצמי "איזה דפוקה היא, שהיא מרשה לאחרים לקבור אותה בחול ככה? זה דוחה". ואז הגעתי למסקנה, שלא הייתי מוכנה לשחק כל גופה בCSI, למרות שהוריישיו היה בודק אותי וממ..
איזה גופה לא הייתם מוכנים לשחק? הייתם מוכנים שיקברו אתכם בחול? או יטביעו אתכם באגם? תהיו תקועים על עץ עם המון דבורים סביבכם? או שאולי יקברו אתכם בשלג, ערומים לגמרי?
ואם כבר, מי הייתם רוצים שינתח אתכם? הוריישיו? [לא, הוא שמור בשבילי
], קלי? ניק סטוקס? מאק? פנטזו, מותר לכם

תלוי ב:

1. אם אני אצטרך להיות ערומה בקור הקפוא, או מאופרת עם יותר מדי פצעים. כי זה ייגרד. מאוד יגרד. אני לא מסוגלת להיות עם איפור, אפילו לא בפורים. 2. רק אם וולף/דלקו/דני/גרג יבדקו אותי. 3. מחיר מסוים (משהו בסיבות המיליון דולר)

CapitanSparrow

New member
מיליון דולר? ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

אין סיכוי. אפילו השחקנים הראשיים מקבלים משהו בסביבות 100,000 לפרק...אז בתור גופה מיליון דולר?

כן! ביקום שלי אני מבוקשת!

(כן. אני משוגעת ומודה בזה. יש לי חברים דימיוניים שהם רוצחים מפורסמים של CSI. וגם בארני!)

CapitanSparrow

New member
הוווווו

לא הייתי מוכנה לשחק קורבן אונס. לא הייתי מוכנה לטבוע, להישרף ולהעקץ ע"י דבורים. :S היייתי רוצה ששרה תנתח אותי
וגם דני וניק וגרג ו-ווריק ופלאק

FeLL67

New member
כעיקרון לא,

כי אני בספק אם הייתי מצליחה להחזיק את עצמי לא לצחוק. אבל אם כן- ממ הייתי רוצה ששרה תנתח אותי
בחיים לא הייתי משחקת את הגפה שהוריישיו בודק

WTF איך לא שמתי לב לנושא הזה?

מממ לא הייתי מתנגד אבל בתנאי שזה יהייה רק בווגאס, שסתם יזרק ואותי באיזו סמטה או בתוך רכב, אבל אני בספק אם אצליח לא למצמץ או משהו להתחיל להיקרע מצחוק. S: לא הייתי מביא להורשיו להתקרב אלי...

hitchhiker218

New member
ניקקקק

הייתי מוכנה להיות גופה שניק חוקר! אויי הוא כזה חמוד!!
אבל גם דני ומאק וואריק זה אחלה=] בעצם.. אני אשמח לפרק משותף של ארבעת הגברים שציינתי=]

את לא רוצה לדעת...

זוכרת את הפרק עם הגמדים בעונה 3? אני אקשור אותך לעמוד ואביים את זה כהתאבדות...*צחוק מרושע*

למעלה