תהיו דוגרים

תמרים1

New member
תהיו דוגרים

בדף הזה רכזת ביקשה עזרה למשפחה מסוימת שכבר בטיפולה זמן מה. למה אותה לא שלחתם לחפש עבודה, וישר כולם מתגייסים לעזור? למה יש איפה איפה?

משוש30

New member
הי תמרים יקרה

אני לא יודעת למי הכוונה אבל אם את מתכוונת אלי יש בטיפולי 3 משפחות שתיים מהן אמהות חד הוריות ושתיהן עובדות, אבל כמו שאת יודעת משכורת של אמא אחת כשהבעל לא משלם מזונות לא מספיקה לפרנס משפחה האם במשפחה השלישית בקשה ממני למצא לה עבודה ובזכות נירה 63 יכול להיות שיהיו לי בשורות טובות בשבילה
במקרה שלך אני חושבת שצריך לפעול בשתי החזיתות. מצד אחד לעזור לכם לשרוד את הרגע ומצד שני לנסות לדאוג לטווח הארוך

תמרים1

New member
משוש לא התכוונתי אליך

וזה בדיוק הענין שקצבת נכות ובקושי חצי משכורת מהבעל לא מספיקה למחייה.

שי ז.

New member
את לא צודקת

לכל המשפחטות שנמצאות בטיפולי הן דרך הפורום והן דרך העמותה בה אני מתנדב אנחנו מנסים לסייע במציאת עבודה למי שלא עובד או בניהול תקציב למי שכן. פשוט את פתחת את הנושא על גבי הפורום ולכן הדיון התנהל פה. בדרך כלל זה מתנהל במסרים או בטלפון.

תמרים1

New member
לא שי, מה שהתכוונתי שעוזרים למשפחות

אבל שאני באה ומבקשת עזרה, מתחילים דיון על מציאת עבודה וכו', כשדחוף באותו רגע לעזור. טוב, בעצם אולי שנינו אומרים אותו דבר, אבל שדחוף ודברים ממש חיוניים חסרים, אז צריך לראות מה אפשר לעשות, אם אפשר...

שי ז.

New member
תמרים, איפה שירותי הרווחה

ומה הם עושים בנידון? הרי אצלך לא מדובר במצוקה זמנית אלא במשהו מתמשך אז בטוח שהם בתמונה. את חייבת להבין שאני לא יכול להוציא אוכל מהפה של הבת שלי, לעזוב את העבודה וליסוע אלייך עד לדלת המקרר. יש באיזור שלך לא מעט ארגונים שמחלקים מזון. למה את לא נעזרת גם בהם בדיוק כמו שאני נעזר בהם עבור המשפחות שבטיפולי.

שי ז.

New member
ועוד דבר

תאמיני לנו שאנחנו עושים כל מה שאפשר אבל אנחנו לא יכולים לפתור את כל הבעיות כל הזמן לכולם.

תמרים1

New member
שי, תגובה אחרונה לבקשתה של

פנינה וכדי לא להשאר את שאלתך תלויה באויר. בטח ובטח שלא תוציא אוכל מהבת שלך, מי שיכול אם יש מי שיכול לעזור יופי, לא חושבת שזה מוחלט שמי שמבקש עזרה, ישר עוזרים לו, אין בעיה, מבינה את זה. כמו שאמרתי אתמול לפנינה בטלפון, שרותי הרווחה מכירים את המשפחה, אין להם תקציבים לעזור (רק לסידור ילדים קטנים במעונות), אין להם שום דרך לעזור. שנית, אנחנו מקבלים אורז/פסטה/סוכר/שמן/מיץ ענבים, פעם בשבוע מעמותה, ולמה אתה חושב שאנחנו לא נעזרים בעמותות? ועוד איך נעזרים. אגב, בענין האינטרנט שכתבה פנינה, כל הענין עולה לי 120 שקל לחודש, וזה הבילוי היחידי שנשאר לנו, וכאשר הבנות צריכות לעשות עבודה, כמו שאתמול הקטנה שלי היתה צריכה עבודה על יצחק רבין היא מצאה פרטים באינטרנט, זה גם כלי לימודי. אין אצלנו אפשרות ליציאות לבילויים, מעולם לא היינו בבית מלון, מעולם לא היינו בחו"ל (ואני אפילו לא יודעת איך נראה דרכון), מעולם לא היה רכב (ואין לשנינו רישיון). ואת השאר נעביר למסרים, בסדר? שיהיה לך יום נפלא.

שי ז.

New member
עכשיו אני בכלל לא מבין

איך בעלך עצמאי בתחום האלומיניום בלי רישיון? קשה לי להאמין שהוא לוקח תריסים באוטובוס ללקוחות. מעבר לזה כשאין מה לאכול מוותרים גם על הבילוי היחיד שהוא האינטרנט. קודם אוכל ואחר כך בילויים (לגבי שיעורי הבית יש אינטרנט בסיפריות ובבתי הספר).

תמרים יהיה נחמד אם נפסיק את

ההתנהלות הזו על גבי הפורום זה ממש לא מתאים תעברי למסרים אם יש לך מה לומר . תודה פנינה

תמרים1

New member
דיברתי איתך בטלפון

ביקשת שנעביר את זה לפורום. חוץ מזה לא ענית על השאלה שלי...

לא תמרים לא בקשתי שבקשות יועלו

על גבי הפורום ולא שאחת לכמה ימים תחליטי לעורר כאן איזה פולמוס שיסעיר את הפורום די ברצינות אנחנו עובדים כאן ועובדים קשה ואת כל פעם בדרך זו או אחרת מוציאה לנו את האויר מהמפרשים לפחות מנסה מה יוצא לך מזה? ועל איזו שאלה לא עניתי איפה ואיפה לא יקירתי אני מאוד לא עושה איפה ואיפה וגם לא אף אחד אחר כאן אבל שוב ושוב ושוב ושוב ושוב אנחנו רוצים לעזור למי שרוצה לעזור לעצמו ודי אל תתני לי לרדת לפרטים שכן כעת אני ממש כועסת והנושא הזה סגור מבחינתי לטובתך. פנינה

תמרים1

New member
בבקשה פנינה

אין לי שום כוונה לפתוח בפולמוס, אנחנו משפחה נזקקת בדיוק כמו כל משפחה אחרת שהפורום הנהדר הזה מטפל בה. אם פעם כתבתי משהו שנשמע לא לענין, כבר ביקשתי מלא סליחות, אבל עדיין אני רואה שמישהו מבקש שמפו, מתגייסים לעזור, ושאני מבקשת משהו, מתחיל דיון ארוך על מציאת עבודה. הלוואי שהיתה לבעלי עבודה, ופרנסה בכבוד. אז בואי נפתח דף חדש, בלי כעסים, וננסה לעשות הכי טוב למען מי שנזקק.

אם הכי טוב בשפה שלך זה לשבת

ולחכות שאנחנו נגיע אליך זה לא הכי טוב בשפה שלנו תמרים זהו אני לא מוסיפה לכאן דבר, ואני לא רוצה לומר או יותר נכון לכתוב את מה שעל קצה לשוני, אין חלב ואין גבינה ואין ואין ואין ויש שיחות יוצאות בטלפון ויש שרותי אינטרנט אז אולי סדר העדיפויות שלך שונה? וגם כשרצינו לעזור לא היה מי שירים אצלך שקית אחת הביתה ואשה חולה שאסור לה להרים היתה צריכה לעשות את זה עבורך וגם כשבעלך הגיע לבת ים אלי הוא עמד בצד וחיכה שאני אכין אארוז ואביא לו את התרומות שלנו מאותו היום ולי אסור להרים 100 גרם אז אני לא יושבת ובוכה על מר גורלי אלא עוזרת לעצמי ואני מבקשת אותך השרשור הזה נסגר לא רק להיום סופית, את לא חייבת להתאמץ ולהוציא מאתנו את מה שאנחנו לא רוצים די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד הודעה אחת כל השרשור יימחק ואני כבר אמרתי לך פעם עוד התחשבנות אתנו ואני לא פותחת יותר את ההודעות שלך. מרגע זה תעברי למסרים אם יש לך משהו אישי האמיני לי זה לא מעניין את כולם כל ההתנצחות הזו שלך איתי פנינה

למעלה