תהיות

shram2006

New member
תהיות

1) האם אביר הפרחים,לוראס,נפצע קשה בקרב על הטירה של דג שחור? 2) מתי אמור לצאת הספר הבא? 3) טוב לקרוא ספר מד"ב של אדם שמרן בהשקפת עולמו.יש למרטין ספרים אחרים שתורגמו לעברית (מלבד מסעות טאף העלוב) ? 4) אם דאינריז היא עקרה,מדוע היא שואפת לשלוט ב 7 הממלכות,כשידוע לה ששושלת טארגאריין לא תחדש ימיה כקדם בשל העדר יורשים ?

הלדין

New member
תשובות

א. אביר הפרחים מתאושש, לדברי אאוריין מים, אצל אביו, אאל"ט. ב. מרטין כתב את "שיר לליה" סיפור קצר שפורסם באחד מאוספי "הטוב שבטוב". גם יצא לאור "וינדהייבן", מפעל משותף שלו ושל ליסה טאטל. שני סיפורים טובים מאד אם כי מאד רגשניים. ג. דאני עושה זאת מתוך עניין של אגו. היא טארגאריין ולכן היא חייבת למלוך בשבע המלכויות. בעיית היורש תזכה למחשבה מעמיקה רק כשהיא תהפוך למלכת ווסטרוז. לא שיש סיכוי שאחד מהדברים האלה יקרה.

shram2006

New member
אתה מדבר מתוך ידיעה של העתיד

להתפרסם? אני זוכר את הנבואה ששמעה סרסיי בילדותה ולא נראה לי כי המלכה שתממש את החלק שסרסיי לא כלכך אהבה בנבואה,תהיה מארגארי מרמות גנים.

הלדין

New member
לא. אין לי מושג מה העתיד שם צופן.

עם זאת, קראתי באחד הראיונות המתוקשרים של מרטין שהוא אומר שהוא השלים את קווי העלילה של כל הדמויות והוא יכול לומר שדאני וסרסיי לא ייפגשו (זכור לי שהסיבה לכך היא שסרסיי פגשה את בוראה בשבעת הגיהינומים אבל אני לא בטוח). הנבואה של המאיגיי פועלת רק משום שסרסיי נותנת לה לפעול. גם אני לא חושב שמארגארי טיירל כזו חשובה כמו שסרסיי חושבת.

lol1000

New member
לא את הטירה של דג שחור(נהרן)

אלה את דרגונסטון של סטאניס

ניר4819

New member
מאד

אני הפסימי לא מצפה לו לפני 2009, אם לא 2010. בטח לא כשמרטין מתפרס לאלף כיוונים במקום להתעסק בכתיבה!

למעלה