תהיות....

ProphecyGirl

New member
תהיות....

יש הרבה דברים לא שלא מובנים לי...אשמח אם מישו יסביר 1-בעונה החמישית גלורי ידעה מההתחלה,אז למה היו לה כל כך הרבה אופציות ל"מה יכול להיות המפתח"?כאילו,היא חשבה שזה יכול להיות כל דבר שהונח בביתה של באפי אבל היה ידוע לה שהטקס אמור להיות עם דם.... 2-איך זה שערפדים לא אמורים לנשום אבל הם כל הזמן מתנשפים?!כאילו... זה רק לנשום בכבדות! 3-למה לכל הרוחות נתנו לדון לחיות?!<אני בטוחה שתשובה לשאלה זו לעולם לא תענה> אה....ולא קשור...מישו יודע איפה יש כתוביות לסרניטי?

lavender4

New member
אני אנסה לענות

1. בהתחלה גלורי לא ידעה שום דבר על המפתח כיוון שהמפתח היה אנרגיה מיסטית והשומרים שלו (אני חושבת שהיו סוג של נזירים) הפכו את המפתח למשהו אחר(כלומר דון) גלורי לא יכלה לדעת מה המפתח כי זה יכל להיות כל דבר. 2. אני חושבת שלמרות שהערפדים לא נושמים השחקנים כן... או שלצורך הסצנה... 3. אם את מתכוונת לסוף עונה 5 אז זה בגלל שבאפי העדיפה למות מאשר לתת לאחותה למות. אם את מתכוונת בכללי - אני ממש לא יודעת.(אני אישית לא ממש שונאת אותה). בקשר לסרניטי הסרט וגם פיירפלי הסדרה יש כתוביות , אבל אני לא יכולה להגיד לך איפה הם (אם את יודעת למה אני מתכוונת...). אני ממליצה לך לבוא להקרנה של סרניטי בסוף החודש בקולנוע הוד ת"א!

ProphecyGirl

New member
אהא אבל!

היא אמנם לא ידעה מי או מה יכל להיות המפתח אבל הטקס שלה למעבר למימד שלה היה די ברור.... איך אפשר לא לשנוא את דון?!Get Out Get Out Get Out אחד שלה מספיק לי כדי לשנוא אותה עונה מלאה!!! חוצמזה,זה לא נראה משכנע במיוחד לראות ערפד מתנשף...

lavender4

New member
אולי בגלל שאני הכי קטנה במשפחה

אז אני קצת (ממש קצת) מזדהה איתה בנקודות מסויימות, דון התחילה לעצבן אותי בעיקר בעונה 6 ו7.

קידבו

New member
מה עם עישון? ושיעול?

גם זה משהו שערפדים עושים למרות שהם לא צריכים לנשום. בכל מקרה ככל הידוע לי הם מתנשפים פחות או יותר מהרגל, או כי צריך (בעישון נגיד), ולפעמים כמו בשיעול נכנס משהו לריאות שמעורר תגובה לא רצונית. כנראה איכשהו הם מתעייפים מריצה או משהו ולכן מתנשפים מתוך הרגל מהזמן שהם היו חיים. אולי.

ProphecyGirl

New member
בדיוק מה שחשבתי

זו הייתה גם ההשערה שלי.....אולי הם פשוט יכולים להפסיק כשהם רוצים :/

OMRICH

New member
למה לשנוא את דון??

דון היא אחלה היא משחקת את תפקיד האחות הקטנה מעולה מעצבננת אני אישית מת על דון!!!

OMRICH

New member
אבל למה??

אני מת על דון!!! היא לא כזאת מעצבנת אניה יותר מעצבנת ממנה (לדעתי)

ProphecyGirl

New member
:()

אניה?!!?!?!?!?!אניה מעצבנת?!?!?!!?!?!? אניה היא דמות כל כך שנונה וחכמה!!!!היא מדהימה! אני חולה על אניה!!!

למעלה