תהיות

תהיות

שלום, אני מתכננת (ומקווה) לעשות שירות לאומי בשנה הבאה, ועל כן רציתי לתהות בקול רם לגביי מספר נושאים: ראשית, עדיין לא קיבלתי פטור מהצבא (מקווה לקבל עד מאי) ושלומית למיטב הבנתי לא מדברים עם אנשים ללא פטור. אני חוששת שיגמרו המכסות למקומות לשרת בהם, ותהיתי האם יש מועד בו נגמרים המיונים. שנית, רציתי לדעת האם מישהו כאן עושה שירות לאומי ב"יד ושם", ואם כן, מה התרשמותו? כמו כן, אשמח אם אנשים שמדריכים במקומות שונים גם הם יספרו מה הם עושים (בכלל, יהיה נחמד אם יהיה שרשור בו אנשים מספרים על השירות לאומי שלהם, לא?) דבר נוסף, תהיתי אם מישהו מכיר את העמותה "אור שלום", ויכול לספר לי עליה. זהו. תודה.

M o n a L i s a

New member
היייייי ../images/Emo9.gif

קודם כל ברוכה הבאה לפורום! אני מדריכה ב"מחנה המעפילים בעתלית". אני מדריכה שם קבוצות מכל הגילאים, וגם יחידים שבאים לבקר במוזיאון. כשאין קבוצות אני עוזרת קצת במשרד, עונה לטלפונים ופשוט עושה מה שאומרים לי לעשות. באמת שלא שמעתי על עמותה כזו!

M o n a L i s a

New member
זה לא בדיוק....

הזמן המתאים לשאול אותי את זה, כי אני נורא שבוזה. אני מרגישה שאני לא יכולה יותר, וההדרכות כבר מעיקות, ועכשיו מתחילה התקופה הכי הכי לחוצה שתימשך על סוף השירות שלי. המקום הוא אחלה, הצוות נהדר, ואני אומרת את זה עכשיו בכנות למרות שהיו לי כמה חיכוכים. אם את רוצה הדרכה ואנשים טובים - זה המקום!

נויקה

New member
אני גם

משרתת שם ואם יורשה לי להגיד זה, לדעתי, המקום הטוב ביותר לעשות בו שירות לאומי. כמה דברים שלומדים כמה על ההיסטוריה וגם על אנשים בכלל. פשוט שיעור חשוב לחיים לדעתי. נעה

pinoki

New member
התקשרתי לשלומית השבוע..

כדי לברר בקשר לקרובת משפחה.. שיש לה פטור דתי והיא דרך עמותה אחרת בגללש אין יותר מקומות במעמותה הזו.. התקשרתי לשלומית ואמרו שנשארו קצת מקומות, תלוי מאיפה זה, ואיפה את רוצה לשרת.. בכל מיקרה אמרו שרוב מקומות המינהל - מזיכרות התמלאו.. אז תעשי את זה זריז - צלצלי לעמותה שלומית .. שהמספרים רשומים בקישורים ותבררי אם יש מקומות..

למעלה