תהיות.

Piglett

New member
תהיות.

למה לעזאזל אין לנו פורום חברתי (כי אנחנו פורום מאוחד ואין לנו על מה לדבר שקשור לרב"י)? למה אנחנו לא יכולים לארגן מפגש בצורה נורמלית? למה הזברה לובשת פיג'מה? ונכון שהילדה הזאת מ-"משחק החיים" שאמורה להיות הבת של המדיומית הזאת, החברה של ליה, משחקת בצורה מוגזמת?

עמיתוש

New member
../images/Emo6.gif..

בקשר לילדה הזאת, אתה צודק
. בקשר לפורום חברתי - זה ירצח את הפורום הזה. הפורום היום הוא כמעט אם לא כולו עוף (בגלל השידורים החוזרים המעאפנים ועדיין לא התחיל "הלהקה", התוכנית החדשה..), כך שאם נפתח פורום חברתי, נתנפל עליו, נכתוב בו מיליון אופים, והפורום הזה יהיה ריק לגמרי. בקשר למפגש - רוצים ב9?
. חחחח.. ושוב.. אתה צודק בקשר לילדה
. ובקשר לזברה- בבוקר יום א', הזברה קמה. פשטה את הפיג'מה. פשטה את הפיג'מה. נאנסה ע"י זברה זר, והיום בכלא על גניבה של 250 מיליון שקל מבנק למסחר.

עמיתוש

New member
כתבתי פעמיים..

פשטה את הפיג'מה. מה קורה לי? כנראה שנדלקתי יותר מדי מהפרסומת "לעסת - נתפסת!".

f o x g i r l

New member
אולי../images/Emo26.gif

מישהו פה מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה זה פורום חברתי

עמיתוש

New member
לא הבנתי בדיוק...

אבל זה מה שהיה עם פורום מכושפות והארי פוטר (גם הספר וגם הסרט נראה לי
) שבגלל שרצו לכתוב יותר עופים הם התחילו להשתלט גם על פורומים אחרים כמו פורום ניסויים ופורום איי, תפוז העיף אותם משם, כי לפורומים האלו יש מטרה, כמו לכל פורום.. גם אם לא עמוקה, והמטרה היא לא שפורומים ישתלטו עליהם. אז עשו בשביל פורום הארי פוטר פורום חברתי (666) ששם הם יכולים לכתוב עופים, וגם למכושפות (627 אם אני לא טועה
). וזהו. נראה לי
.

לא הבנתי על מה אתם מדבריםםםםםםם

את כמובן לא תהיה נחמדה ותסבירי לי1 אה ו....... למה את לא באה לקיילי מינוג יותר? חי חי...

אז ככה :

כי אם יהיה פורום חברתי הפורום הרגיל ימות ... לא יודע ... חחח היא מעצבנת מאוד ... ו"לחברה של ליה" קוראים ענבר ...

עמיתוש

New member
לא, זאת שירן ורותם נדמה לי.

והן לא התנשקו באמת! קיוויתי שהן יפצחו בסצינת סקס סוערת.

עמיתוש

New member
אוווו ושכחתי..

ליה עשתה את זה עם אחיה (שברור שבסוף הוא לא אחיה
אבל למי אכפת מהסוף) LOL!! תצא להם מוטציה! רוווללז!
. "שלום רועי, אני מר שפיגלמן!"

למעלה