תהיות

een ogenblik

New member
תהיות

למה מערכת הפרסומות של תפוז חושבת שאני אשמח לשמוע על כך ש"ההרשמה לגרין קארד 2003 נפתחה", וממענת אלי הודעה אישית בפס הצהוב? בשביל מה הם התקינו עוגיות במחשב שלי? האם המערכת לא מזהה שאיני חיה בארה"ב, שאיני נמצאת בפורום "עוברים לארה"ב" ושאין לי כוונות לחיות בארה"ב (לפחות ככל הידוע לי)?

Sparker

New member
עוד תהיות... ../images/Emo12.gif

כחלק ממסע ההאדרה של שמו של אילן רמון, קק"ל מתחייבת לנטוע עצים על שמו... באתר קק"ל, לאחר בחירת יער מתפרסמת טבלת מחירים. שימו לב למחירים המופיעים למדינות השונות... ישראל - 18 ש"ח. ארה"ב - 18 דולר!! (פי כמעט 5) איחוד מוניטרי - 10 יורו. (פי 3) ספרד (ואני חשבתי שאנחנו באיחוד) - 18 דולר. רומניה - 18 דולר. מקסיקו - 3 דולר. מצריים - 3 דולר. וכו'... ?!?!?!What the fuck (עוגן - מסתבר שהמערכת לא מותאמת אישית...)

diday

Member
עוד תהיות...

העלות האמיתית של נטיעת העץ, לא מגיעה ליותר משקל או שניים. אז לאן הולך כל הכסף שהם אוספים? בגרמניה בקשו בעבר 15 מ'ג. היום דורשים 1/3 יותר. נו טוב... שליחים לחו'ל עולים הרבה.

een ogenblik

New member
המשך תהיות

מדוע המערכת אינה מותאמת אישית? בשביל מה שותלים לי עוגיות בלתי אכילות במחשב? מי שייך לאיחוד המוניטרי ע"פ קק"ל? בריטניה? דנמרק? שוויץ? (מצטערת, האתר נותן לי רק את המחיר לנמצאים בישראל, אז לא הצלחתי לברר לבד.) ובאמת, מה הקשר בין מחיר נטיעת עץ למחיר שקק"ל גובים? והאם ידעתם שקק"ל נוטעים/שותלים/משפצים גם מחוץ לישראל? בטיילת המטפסת מבונדי לטמרמה יש שלט על עבודות שקק"ל עשו שם. האם קק"ל פועלים לרווחת ישראלים בכל מקום בו הם יושבים?

shermond

New member
קוקיות

האיש הקטן (וגם אני) אופים קוקיות.. אולי אפשר להחליף אותן במקום העוגיות הבלתי אכילות במחשב שלך מילקי.. וספרקי- באמת, ספרד באיחוד, ממתי??
וחוץ מזה מי שחי בחו"ל יש לו יותר כסף ...

een ogenblik

New member
והתהיה הכי חשובה

מדוע שרמונד ממשיכה להתייחס אלי כאל מילקי? וכעת ההודעה המקורית השתנתה, וקוראת לי לבוא ולהגשים חלום עם הגרלת הגרין קארד שנפתחה. חלום של מי?

אם כבר הזכירו אותי -

אני חסמתי שתילת עוגיות לכל אתרי הפורומים והחדשות. זה לא שינה בכלום את איכות הגלישה, ולא עניינו של אפ'חד מה האיי-פי שלי ומאיפה באמת אני גולשת, איזה מחשב יש לי, מה המק"ט שלו, וכו'.

shermond

New member
ובצדק!!

למרות שיש דרך לעקוף כל דבר אם ממש מתאמצים את יודעת..

een ogenblik

New member
לא נראה לי

מרטין לותר קינג היה אזרח אמריקאי. איני חושבת שהשגת גרין קארד ע"י הגרלה היה חלומו. למען האמת, אני זוכרת שהיה לו נאום על חלום, וגרין קארד לא הוזכר שם למיטב זכרוני.

Sparker

New member
מילקי??

מותק, המסיכה מפריעה לראייה שלך... זוהי אוחן שלנו!!
ואני חוזר לספרים...
|אייקון של Sפארקר מלטף את התחת הכואב (בצורה אפלטונית לחלוטין)|

shermond

New member
שר הלכה לפינה

ואתה ממי (=ספרקר) הולך ללמוד עכשיו!! סליחה חואן, זה המסיכה, לא רואים כלכך טוב אותיות.... התבלבלתי.. מה שלומך מתוקה שלי? מה התוכניות לסופ"ש??

Sparker

New member
LOL....

רק רציתי לציין שמקפיצה קטנה מהפרקוונסיאס היחסיות של התפוצות המרחינליות גרמת לי לצחוק ממש בקול רם... (חואן...)
דווקא הולך לי לא רע בכלל... וכאן מגיע התסכול הגדול בעולם - למה לא התחלתי ללמוד לפני שבוע במקום 20 שעות לפני המבחן... אין אייקון בעולם שיגדיר את כמה שאני כועס על עצמי כרגע...
(בלי החיוך) אבל זה די טיפוסי לי... כאני אבלה את הקיץ בחדר בנסיונות ללמוד... אני אזכר בזה שוב...
טוב, מספיק צ'יטצ'אט... יש לי Round about עם כמה נוסחאות...

למעלה