תהיות...

תהיתי לעצמי, ממה תפוז בעצם מתפרנסים? הרי אין כאן פרסומות. ולהפעיל אתר בגודל כזה עולה המון כסף. הוצאות על שרתים, אחסון, רוחב פס, תחזוקה ועוד...
מי בעצם ממן את כל התענוג הזה? ומה יוצא לו מזה אם אין כן אפילו פרסומת אחת? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה, שבעצם תפוז סוחרים בתוכן שאנחנו כותבים באתר, בין אם זה מסרים, או כתובת המייל שלנו, או כל מה שאנחנו כותבים בפורומים. אבל כמובן שאין לי הוכחה לכך והכל בגדר ספקולציה בלבד.

לא שאני בעד שיחזירו את הפרסומות, אבל זה מעלה תהיות וחשדות. באתר הישן עוד היו פרסומות, וזה הובן ממה הם מתפרנסים.

בנוסף לכך, תפוז נתבעים על סך 2 מיליון שקל בבית משפט. מאיפה הם יביאו את הסכום האדיר הזה אם הם יפסידו במשפט? ומאיפה יהיה להם כסף בכלל לעורך דין שייצג אותם, אם אין כאן פרסומות? (מספר התיק בבית משפט 18220-09-20)

חוץ מזה, גם אי אפשר ליצור קשר עם ההנהלה של האתר הזה, כי פשוט אין הנהלה, המנהל היחידי שיש כאן, זה "טוני החתול" (מנהל פורום טלוויזיה). הפניות בפורום המשוב גם כן לא נענות משום מה, כאילו האתר מת.

אם תסתכלו בתקנון של תפוז, תשימו לב שלתפוז גם אין משרדים, ואם רוצים לפנות אליהם, הם פרסמו כתובת של תא דואר מושכר שנמצא בקריית אונו. ( ת.ד 2428 , מיקוד: 5512203 )

מישהו כאן יכול לספק תשובות? או שזה סופו של האתר?
פשוט עצוב לאן שהגענו.

Lhuna3

Well-known member
תהיתי לעצמי, ממה תפוז בעצם מתפרנסים? הרי אין כאן פרסומות. ולהפעיל אתר בגודל כזה עולה המון כסף. הוצאות על שרתים, אחסון, רוחב פס, תחזוקה ועוד...
מי בעצם ממן את כל התענוג הזה? ומה יוצא לו מזה אם אין כן אפילו פרסומת אחת? הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה, שבעצם תפוז סוחרים בתוכן שאנחנו כותבים באתר, בין אם זה מסרים, או כתובת המייל שלנו, או כל מה שאנחנו כותבים בפורומים. אבל כמובן שאין לי הוכחה לכך והכל בגדר ספקולציה בלבד.

לא שאני בעד שיחזירו את הפרסומות, אבל זה מעלה תהיות וחשדות. באתר הישן עוד היו פרסומות, וזה הובן ממה הם מתפרנסים.

בנוסף לכך, תפוז נתבעים על סך 2 מיליון שקל בבית משפט. מאיפה הם יביאו את הסכום האדיר הזה אם הם יפסידו במשפט? ומאיפה יהיה להם כסף בכלל לעורך דין שייצג אותם, אם אין כאן פרסומות? (מספר התיק בבית משפט 18220-09-20)

חוץ מזה, גם אי אפשר ליצור קשר עם ההנהלה של האתר הזה, כי פשוט אין הנהלה, המנהל היחידי שיש כאן, זה "טוני החתול" (מנהל פורום טלוויזיה). הפניות בפורום המשוב גם כן לא נענות משום מה, כאילו האתר מת.

אם תסתכלו בתקנון של תפוז, תשימו לב שלתפוז גם אין משרדים, ואם רוצים לפנות אליהם, הם פרסמו כתובת של תא דואר מושכר שנמצא בקריית אונו. ( ת.ד 2428 , מיקוד: 5512203 )

מישהו כאן יכול לספק תשובות? או שזה סופו של האתר?
פשוט עצוב לאן שהגענו.

איזה תוכן יש פה שאפשר לסחור בו לדעתך? מי יקנה את התוכן הזה ומה כבר אפשר לעשות איתו?
אין לי מושג מי ממשיך לתחזק את הפורומים האלה ומה יוצא לו מזה, אבל העובדה היא שזה קורה (ויש פה חד משמעית מישהו שעושה את זה. אני לא יודעת אם מדובר בצוות פיתוח, או באיזה ילד בן 15 אחיין של הבעלים, אבל יש מישהו).
לפי ויקיפדיה האתר הזה שייך לחברה שנקראת אורנג' הולדינגס, אבל המידע עליה באינטרנט הוא אפסי.
ההשערה הכי טובה שיש לי זה שמאגר המשתמשים ההיסטורי שנצבר פה הוא גדול כל כך בשביל שאף אחד לא מעיז פשוט לזנוח אותו סופית, זה אולי מרגיש לבעלים שלו כמו נכס שאיכשהו עוד אפשר יהיה להוציא ממנו רווח, אם לא ישירות אז במכירה הלאה בעתיד. וזה למרות שרוב המשתמשים האלו כבר מזמן לא פה, אבל במאגר הם עדיין משתמשים רשומים.
אבל באמת שאין לי שמץ...

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
באתר הישן עוד היו פרסומות, וזה הובן ממה הם מתפרנסים.
בשביל להתפרנס מפרסומות צריך הרבה (המון!) גולשים. אני לא יודעת מה הלך בעולם של הבלוגים וכו', אבל בפורומים עצמם, אני בספק מאוד גדול שהם "התפרנסו" מפרסומות בשנתיים-שלוש האחרונות, ושיש להם טעם בכלל לשים פה פרסומות עם נפח התנועה הנוכחי.

didalf

Well-known member
איזה תוכן יש פה שאפשר לסחור בו לדעתך? מי יקנה את התוכן הזה ומה כבר אפשר לעשות איתו?
סליחה? את רוצה להגיד שהדיונים שלנו על ה100 הם לא אוצר ארכיוני לדורות הבאים?!:-0

(ויש פה חד משמעית מישהו שעושה את זה. אני לא יודעת אם מדובר בצוות פיתוח, או באיזה ילד בן 15 אחיין של הבעלים, אבל יש מישהו).
:-D:-D

האמת שאני עם חוסם פרסומת שנים אז באמת לא שמתי לב שאין כאן פרסומות אבל שאלה טובה באמת ממה הם מתפרנסים בלי פרסומות8-*

Lhuna3

Well-known member
סליחה? את רוצה להגיד שהדיונים שלנו על ה100 הם לא אוצר ארכיוני לדורות הבאים?!:-0
אה ברור!! :-D

ולגבי ממה הם מתפרנסים אני חושבת שהתשובה הפשוטה היא שהם לא. לא מהאתר הזה.

תודה על התגובות.
לא ציפיתי שהן יהיו מעודדות.

אני חושב שברור לכולם לאן האתר הזה הגיע.

ברשתוכם אדליק נר |נר|:(

Lhuna3

Well-known member
תודה על התגובות.
לא ציפיתי שהן יהיו מעודדות.

אני חושב שברור לכולם לאן האתר הזה הגיע.

ברשתוכם אדליק נר |נר|:(
אם היה לי שקל על כל הודעת "הספד" על תפוז שקראתי בחמש שנים האחרונות ;-)
אנחנו עוד פה ונהנים לנו.
נכון שאיבדנו כמה משתתפים שהיו בישן :-( אבל רובנו עוד פה והפורום עוד פעיל ברמה דומה למה שהיה אני חושבת.
אני לא יודעת באיזה פורומים נוספים גלשת בישן, יכול להיות שהם נגמרו במעבר הזה, אז זה באמת עצוב |נחמה|

אם היה לי שקל על כל הודעת "הספד" על תפוז שקראתי בחמש שנים האחרונות ;-)
אנחנו עוד פה ונהנים לנו.
נכון שאיבדנו כמה משתתפים שהיו בישן :-( אבל רובנו עוד פה והפורום עוד פעיל ברמה דומה למה שהיה אני חושבת.
אני לא יודעת באיזה פורומים נוספים גלשת בישן, יכול להיות שהם נגמרו במעבר הזה, אז זה באמת עצוב |נחמה|
הייתי קורא סמוי גם בפורום "הישרדות וריאליטי אמריקאי" שבניהולו של brayer .
אבל גם הוא מת.
כעת אני צופה ב big brother US allstars :love:אך אינני משתתף פעיל בפורום.

limors2

Well-known member
בשביל להתפרנס מפרסומות צריך הרבה (המון!) גולשים. אני לא יודעת מה הלך בעולם של הבלוגים וכו', אבל בפורומים עצמם, אני בספק מאוד גדול שהם "התפרנסו" מפרסומות בשנתיים-שלוש האחרונות, ושיש להם טעם בכלל לשים פה פרסומות עם נפח התנועה הנוכחי.
במיוחד כשלכל מי שמכבד את עצמו יש חוסם פרסומות.

(ואם אין לכם חוסם פרסומות, תכבדו את עצמכם ותתקינו!)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ממה שזכור לי (מהסרט "הרשת החברתית") פייסבוק פעלה שנים בלי פרסומות כדי לצבור משתמשים.

בתקנון בעצם כתוב שאין להם משרדים? או שפשוט הם לא כותבים את הכתובת של המשרדים שלהם? (לא שאני בטוח אם הם בעצם צריכים משרדים)(אני גם לא בטוח למה הם צריכים תא דואר)

מ ש ה 53

Well-known member
חכו שהכל יתייצב כאן כראוי ואז תופענה הפרסומות ביתר שאת. זו דעתי.

מ ש ה 53

Well-known member
הצחקת את הסבתא. כמנהל, אני מבקר לעתים בפורום המנהלים. ככל שהמנהלים העלו שאלות ובקשו הסברים, נאדה. כלום. הנהלת תפוז הותירה אותנו ללא כל מענה, ורק לעתים רחוקות הם פנו אלינו ובקשו שאנו נפנה אל קהל המגיבים ו"נסביר" את מה שלא ידענו. קטע.

למעלה