תהיות

DARKSEID

New member
או רופאים שמבינים בפציעות

4 שחקנים מהחמישייה שלהם פצועים, זהות המאמן שלהם לא משנה כרגע.

Anfield

New member
ווסטברוק עם עוד תצוגת חולה נפש

מביא את הניצחון. 43 נק' 9 אס 8 ריב באחוזים טובים מהשדה.
קאנטר שיחק 30~ דקות והביא 24 נק 14 ריב, אבל אל תתלהבות כי לדעתי לאדאמס פשוט יש איזשהיא בעייה בגב ולכן הוא היה מוגבל בדקות. לא ראיתי את אדאמס בדקות של סוף המשחק, הוא שיחק רק בתחילת רבעים 1 ו3 לכן להערכתי היה מדובר בפציעה קלה.
ביום שלדונובן ייפול האסימון עם קאנטר, לאוקלהומה תהיה התקפה מטורפת.
ווייטרס ממשיך לעלות על העצבים, אני אף פעם לא אתרגל לשחקן הזה, זה שכונתי וזה גורם לנזקים. הייתי שמח אם הוא היה הולך בטרייד בינואר.
אם מישהו יוכל להסביר לי מה המטרה עם החוזה של סינגלר אני אשמח לדעת, השחקן הכי פרווה שתמצאו. רץ הרבה על המגרש, לפעמים קולע ל3, לפעמים הגנה סבירה, מה הבעייה למצוא מישהו טוב ממנו במינימום? לא ברור.
משחק הבא מול הניקס בשישי ואולי דוראנט יחזור.

FrecCo

Active member
טוני פארקר נתן היום את המשחק הכי טוב שלו מאז 2013

לאיפה נעלמו כל התנועות והפייקים האלה בשנתיים האחרונות?
כשהוא חד ומשחק ככה הקבוצה הזאת שלקחה אליפות כמעט בלעדיו- הופכת להרבה יותר מסוכנת.
&nbsp
הלילה הווריורס יעמדו במבחן ההיסטוריה, אם יעברו את הקליפרס יש להם רצף של בערך 15 משחקים מאוד קלים (בהנחה ששיקגו מיד אחרי הקליפרס הם לא אתגר עבורם) והזדמנות ריאלית לעשות רצף פתיחת עונה שלא ישבר לעולם.
אני בעדם.

Cade Foster

New member
עונה

1. אני לא חושב שהם ישברו את השיא, אבל בניגוד לאחרים כאן אני לא חושב שהם הולכים לתת מנוחה לשחקנים לקראת הפלייאוף. סטף קארי שיחק 81 משחקים אשתקד (המשחק שהחמיץ היה איפשהו באזור פברואר-מרץ) וגולדן סטייט נשארה בריאה לאורך כל העונה. אני חושב שזה חלק מסוד ההצלחה שלהם. הם לא מקלים ראש באף יריבה, גם לא כשהם משחקים לפרוטוקול. בגלל זה אני שמח שהם לקחו אליפות, זה שבר סטיגמה שזה מומלץ לעשות מנוחות יזומות גם אם אתה קבוצה צעירה ובריאה. הם יופי של מודל לחיקוי שיעשה את הליגה טובה יותר.

2. אני לא עוקב כל כך אחרי יוטה אז יכול להיות שאני טועה, אבל זה נראה שהם מאוכזבים מברק. גם אשתקד הם הורידו אותו לספסל והעלו רוקי בחמישייה והם ממשיכים עם זה גם עכשיו כשאקסום פצוע. לא רואה הסבר אחר.

3. את האמת אני לא רואה איזה כישרון ענק אנשים ראו בו. לשחקן מהסוג שלו יהיה קשה מאוד להטביע חותם בליגה הזאת עם הכיוון האתלטי והמהיר שהיא הולכת אליו, אל אם כן הוא סוג של וירטואוז כמו סטיב נאש, מה שלא ממש ראיתי עד עכשיו. בכל אופן בכל ליגות הפנטאזי שאני שותף בהן הוא כבר בPOOL, אז הייתי מציע לך לוותר.

4. מאמין שכן, אלא אם כן שיקאגו תיפול על עסקה חלומית. מחר יכול להיות שהבעלים של סקרמנטו יחליט שהוא מאוהב בנואה ויציע להם את קאזינס עליו, שום דבר איתו כבר לא יפתיע אותי. אבל אני לא חושב שהם יחפשו להיפטר ממנו בכל דרך. הוא לא סרטן כמו סטיבנסון או סמית' שאנשים ישלמו כסף רק כדי שלא ישחקו אצלם (אלא אם כן קוראים להם דוק ריברס כנראה...)

5. הלוואי, הגיע הזמן. אני אוהב אותם כארגון והם מקרה טראגי של חוסר מזל סביב הנושא הזה של פציעות. העונה זה כנראה מוקדם להם אבל אם יישארו בריאים אני מאמין שזה יגיע בעתיד המאוד קרוב. אני אוהב את השלד שלהם.

6. אחרי צפייה בהם הלילה... תשמע, זו קבוצה ברמה של הליגה הישראלית, אני לא צוחק. הם איבדו כדורים כמעט באותה כמות שבה הם קלעו מהשדה. לראות את פול ג'ורג' מול החבורה הזאת זה כמו לראות בן 18 משחק נגד בני 11, והוא לא הרבה יותר מבוגר מהם.

שג'יימס הארדן ישמור את כל סימני הבישול שלו לעצמו..

משחק כמו כלום העונה..
4 משחקים עם מעל ל20- במדד ה+/-
רק 4 משחקים עם מעל ל-45% מהשדה..
רק 4 משחקים עם פחות מ-4 איבודים.
רק 3 משחקים עם מעל ל-40% מהשלוש.
&nbsp
&nbsp
כבר מגעיל לראות אותו.

OrEl74

Well-known member
מנהל

אנשים נוטים להסתנוור מהמספרים ומתעלמים מהעובדה שהארדן העונה מסתובב איפשהו סביב 35% מהשדה וזורק 21 זריקות למשחק לעונת 18 בעונה שעברה.
אין ספק שהמספרים שלו עדיין מרשימים ובכל זאת אנחנו מדברים על 29 נק' (10 מהן מהקו) 6 ריב' ו-6 אס'
אבל השאלה מה המחיר הקבוצתי כששחקן זורק כמות כזאת של זריקות ולא פוגע?
אגב, חשוב לציין שהוא לא היחיד שלא מוצא את היד שלו בעונה ביוסטון, אריזה קולע ב-33%, לאוסן 32%, ברואר 31%.

ריבוי נקודות מהקו זה בעיקר יתרון

בכל מקרה, אני לא חושב שמישו מסתנוור מהמספרים של הארדן. יש קונצנזוס שהוא נותן עונה סופר מאכזבת בנתיים.

למעלה