עונה
1. אני לא חושב שהם ישברו את השיא, אבל בניגוד לאחרים כאן אני לא חושב שהם הולכים לתת מנוחה לשחקנים לקראת הפלייאוף. סטף קארי שיחק 81 משחקים אשתקד (המשחק שהחמיץ היה איפשהו באזור פברואר-מרץ) וגולדן סטייט נשארה בריאה לאורך כל העונה. אני חושב שזה חלק מסוד ההצלחה שלהם. הם לא מקלים ראש באף יריבה, גם לא כשהם משחקים לפרוטוקול. בגלל זה אני שמח שהם לקחו אליפות, זה שבר סטיגמה שזה מומלץ לעשות מנוחות יזומות גם אם אתה קבוצה צעירה ובריאה. הם יופי של מודל לחיקוי שיעשה את הליגה טובה יותר.
2. אני לא עוקב כל כך אחרי יוטה אז יכול להיות שאני טועה, אבל זה נראה שהם מאוכזבים מברק. גם אשתקד הם הורידו אותו לספסל והעלו רוקי בחמישייה והם ממשיכים עם זה גם עכשיו כשאקסום פצוע. לא רואה הסבר אחר.
3. את האמת אני לא רואה איזה כישרון ענק אנשים ראו בו. לשחקן מהסוג שלו יהיה קשה מאוד להטביע חותם בליגה הזאת עם הכיוון האתלטי והמהיר שהיא הולכת אליו, אל אם כן הוא סוג של וירטואוז כמו סטיב נאש, מה שלא ממש ראיתי עד עכשיו. בכל אופן בכל ליגות הפנטאזי שאני שותף בהן הוא כבר בPOOL, אז הייתי מציע לך לוותר.
4. מאמין שכן, אלא אם כן שיקאגו תיפול על עסקה חלומית. מחר יכול להיות שהבעלים של סקרמנטו יחליט שהוא מאוהב בנואה ויציע להם את קאזינס עליו, שום דבר איתו כבר לא יפתיע אותי. אבל אני לא חושב שהם יחפשו להיפטר ממנו בכל דרך. הוא לא סרטן כמו סטיבנסון או סמית' שאנשים ישלמו כסף רק כדי שלא ישחקו אצלם (אלא אם כן קוראים להם דוק ריברס כנראה...)
5. הלוואי, הגיע הזמן. אני אוהב אותם כארגון והם מקרה טראגי של חוסר מזל סביב הנושא הזה של פציעות. העונה זה כנראה מוקדם להם אבל אם יישארו בריאים אני מאמין שזה יגיע בעתיד המאוד קרוב. אני אוהב את השלד שלהם.
6. אחרי צפייה בהם הלילה... תשמע, זו קבוצה ברמה של הליגה הישראלית, אני לא צוחק. הם איבדו כדורים כמעט באותה כמות שבה הם קלעו מהשדה. לראות את פול ג'ורג' מול החבורה הזאת זה כמו לראות בן 18 משחק נגד בני 11, והוא לא הרבה יותר מבוגר מהם.