תהיות

OrEl74

Well-known member
מנהל
תהיות

כפי שכבר סיפרתי בעבר, כשאני נוסע בבוקר לעבודה משום מה אני חושב על NBA (כי ת'כלס, את מי מעניין המצב הכלכלי, מדיני, ביטחוני?) ומידי פעם אני כם משתף אתכם במחשבות האלה, מוזמנים להגיב ולחלוק את דעתכם

1. גולדן עם 12:0 ונשאלת השאלה הבלתי נמנעת, האם הם מסוגלים לשבור את השיא של הבולס?
אני כמובן מקווה שזה לא יקרה אבל גם קשה לי להתעלם מכך שהקבוצה הזאת פשוט נראים גדולה על הליגה בשלב הזה ודי קשה לי לראות אותם מפסידים בקרוב.

2. למה לעזאזל ראול נטו, רכז של 3.5 נק' ו-2.5 אסיסטים ממשיך לפתוח בחמישיה עבור הג'אז (אז מה עם הוא רוקי?)

3. ואם כבר רוקי, יכול להיות שדיאנג'לו ראסל בדרך להיות הפלופ הגדול של הדראפט האחרון או שהוא סתם מנסה להרוס לי את הפאנטזי?

4. האם נואה יסיים את העונה במדי הבולס?

5. מינסוטה עם מאזן שנושק לחיובי והם רק הולכים ומשתפרים ממשחק למשחק, יש מצב שהם יפתיעו ויכנסו לפלייאוף?

6. WTF פילדלפיה?

מספיק להפעם

rapgamer4ever

New member
כר פורה לדיון

1. גולדן לא ישברו את השיא של הבולס, משתי סיבות:
א. הם לא מספיק טובים.
ב. הם לא ילחצו על הגז עד הרגע האחרון, כי בשלב מסוים הם יפתחו פער על כל הליגה ויאפשרו מנוחה לכוכבים.
אני חושב שהווריורס יפסידו באחד המשחקים הקרובים: קליפרס (בחוץ) היא יריבה של ממש, הולך להיות משחק טוב. לאחר מכן שיקאגו, כשהווריורס בבק טו בק. אז דנבר בחוץ שזה משחק מוקש. אם גולדן תצלח את שלושת המשחקים הקרובים היא לגמרי יכולה להשלים חודש נובמבר מושלם.
&nbsp
2. ליוטה אין רכז. אקסום פצוע, טריי ברק יותר סקורר מאשר פליימייקר. ראול נטו לא ברמה של רכז פותח ב-NBA אבל לפחות הוא מנסה להכניס את האחרים למשחק. יוטה מדורגת במקום ה-29 בליגה באסיסטים למשחק. החדשות הטובות הן שיש לה שחקנים טובים בכל עמדה אחרת ורכזים יש יחסית בשפע בליגה.
&nbsp
3. יכול להיות שדאנג'לו ראסל יהיה פלופ. אני לא הצלחתי לזהות אלמנט במשחק שלו שהוא מבצע ברמה גבוהה אבל לך תדע, הוא פאקינג בן 19.
&nbsp
4. אני נוטה לומר שנואה ישאר בבולס. קשה לבנות את העתיד של הקבוצה על פאו גאסול בן ה-35, בעוד שמירוטיץ' וגיבסון לא מתאימים לשחק סנטר. הפיתרון הוא החתמת פרי אייג'נט (אין הרבה כאלה) או חידוש החוזה לנואה.
אני חושב שגיבסון נמצא הכי חזק על הטרייד בלוק של שיקאגו כבר תקופה ארוכה אבל הם לא מקבלים הצעה שמוצאת חן בעיניהם.
&nbsp
5. מינסוטה להערכתי לא תיכנס לפלייאוף. נדיר שקבוצות מצליחות לבצע קפיצה ממרתפי הליגה לפלייאוף תוך שנה אחת. אני חושב שיש לנו קבוצה די טובה כרגע, היינו תחרותיים בכל משחק העונה אבל יש לי הרגשה שבשלב מסוים יגיע slump שיוציא אותנו מהמירוץ. פיניקס, יוטה ודאלאס לא הרבה יותר טובות מאיתנו אבל הן יותר משופשפות. בכל אופן העונה התקדמנו משמעותית, אני מצפה ל38-40 ניצחונות וכניסה לפלייאוף בעונה הבאה.
&nbsp
6. פילדלפיה מביכה ואני שמח לאידם. היו אנשים שהאמינו בדרך שלהם ודיברו על כמה שהם יהיו טובים ב-2016 או 2017. בינתיים הם נראים כמו זבל ואני לא מתלהב מהפוטנציאל שלהם. נרלנס נואל וג'ליל אוקאפור יהיו שחקנים טובים מתישהו אבל לא סופרסטארים. הבעיה היא ששניהם סנטרים בליגה של היום והנוכחות של אחד מגבילה את האחר. ג'ואל אמביד מחמיץ שנתיים ברציפות ובדרך להפוך לגרג אודן 2. אפילו אם הוא יוכל לשחק כדורסל מתישהו- כמובן שגם הוא סנטר.
נכון להיום בעמדות 1-4 יש להם בדיוק אפס שחקני NBA לגיטימיים.
הדראפט הקרוב יכול לשנות את התמונה כי יש להם המון בחירות: הבחירה שלהם תהיה גבוהה מאוד, יש להם בחירת דראפט מהלייקרס מוגנת טופ 3 ובחירות נוספות. כל תוצאה שלא תהיה- הם עדיין לא יגיעו לשום מקום בשנים הקרובות והם בונים לעצמם מוניטין של הבדיחה של הליגה שאף אחד לא ירצה לשחק בה.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
שאלה במיוחד בשבילך

אנחנו רואים את ההשפעה המאוד חיובית שיש לגארנט על החבר'ה הצעירים בקבוצה ובעיקר על טאונס שכנראה שואב הרבה מאוד ביטחון מהעובדה שגארנט נמצא לידו.
איך לדעתך זה יראה בעונה הבאה כשגארנט יפרוש והנוכחות שלו כבר לא תהיה על המגרש? (הבנתי שהוא אמור להשתלב שם בצוות האימון אחרי הפרישה)
&nbsp

rapgamer4ever

New member
בעיקרון גארנט לא אמור לפרוש השנה

הוא חתום גם לשנה הבאה. זה לא מחייב אותו להמשיך אבל אני חושב שנכון לרגע חתימת החוזה הוא התכוון לפרוש ב-2017. זה גם יהיה מגניב כי הוא יהפוך לשחקן הראשון בהיסטוריה של ה-NBA שמשחק 22 עונות.

רוברט פאריש.

ומסתבר שגם קווין וויליס שאפילו היה תחת חוזה בעונה נוספת אבל לא שיחק בגלל פציעה.

מעניין אם דאנקן יעבור אותו

לטים דאנקן הנוכחית היא ה 19, כך שהוא יצטרך עוד שלוש אחריה כדי להשתוות לגארנט, ועוד ארבע כדי לעבור אותו. איכשהו זה בלתי נתפס, אבל עם דאנקן הוא עוד יכול לקחת finals mvp בעונה ה 23.

fatnoam

Active member
שלי

אשתדל לרשום מה שראפגיימר לא ציין
&nbsp
1. אני אלך עם הסטט' - גולדן סטייט היא הקבוצה שסבלה הכי פחות מפציעות של שחקני חמישיה בשנה הקודמת. בוגוט שהפסיד הכי הרבה משחקים הוא גם השחקן עם התחליף הכי טוב (אזילי). טוב נו, אולי גם איגי-בארנס או איגי-קליי זה יותר טוב. בכל אופן, אני מהמר שאחד משלושת הצירים המרכזיים עליהם בנוי המשחק - סטף, קליי או גרין - ייפצע, וגם אם זה יהיה ל-20 משחקים, זה מספיק בשביל שהם יפסידו כמה שירחיקו את השיא.
ולזה אני מוסיף את מנוחת סוף השנה שהם יתנו, כמו שראפגיימר אמר.
&nbsp
2. לא ראיתי את הג'אז השנה (זה ב-TODO שלי), אבל אני חושב שטריי ברק די גרוע בתור רכז, והג'אז בסה"כ צריכים מישהו שיעבור את החצי וייתן להוד\ברקס\הייוורד את הכדור. טריי ברק אוהב לזרוק, אז למה לא לתת למישהו אחר, ושברק יעלה עם הספסל? נשמע לי הגיוני.
&nbsp
3. מאוד יכול להיות שהוא פלופ. אני חושב שיש לו ראיית משחק מצויינת, אבל יכול להיות שזה תפס רק למכללות, כי כאן לא רואים את זה. הוא גם נראה פיזית לא מוכן לליגה, נורא צנום חלש ולא מהיר ביחס לרכזים אחרים.
כמו כן, אל תאשים אותו יותר מדי, להיות בקבוצה שמאמן ביירון סקוט ולשחק לצד שחקנים כמו בראיינט, סוואגי פי ולו וויליאמס, שמעולם לא התעניינו בלמסור את הכדור. גם ג'ורדן קלארקסון וג'וליוס ראנדל נראים קצת יותר סוליסטים. סיטואציה רעה מאוד לרוקי.
&nbsp
4. ראיתי את הבולס בשלושה משחקים מלאים השנה ואני חושב שגם נואה וגם גיבסון יישארו עד תום העונה. ראשית כל, בגלל שמירוטיץ' לא מתאים מול כל קבוצה. לדוגמא מול ממפיס אי אפשר לשחק איתו ב-4 או ב-5. נואה מביא הגנה ואנרגיות, והויברג נוטה להעלות אותו ביחד עם טאג', שמשלים אתלטיות וסקורינג. אני חושב שנואה לא טוב ליד גאסול, כי גאסול בהתקפה עושה כבר את מה שנואה יודע לעשות, והרבה יותר, אבל לצד טאג' שניהם מסתדרים. מירוטיץ' צריך להתחזק ולעלות במשקל כדי שיוכלו לזרוק את נואה. בינתיים הוא רך וקל לדריסה.
&nbsp
5. תמיד אהבתי אותם אבל לא נראה לי שהשנה זה יקרה. שנה הבאה יש סבירות טובה יותר. השנה ממפיס עדיין רלוונטיים, ודוראנט עדיין בת'אנדר :)
אני מאמין בפניקס וביוטה יותר מהם, ככאלה שיכולות להפתיע ולגנוב כרטיס פלייאוף. כרגע איך שהפליקנס והגריזליז נראים, נראה כאילו הם יצטרכו לגנוב מיוטה ופניקס. בכל מקרה לא נראה לי שהטימברוולבס יעשו זאת.
&nbsp
6. אני לא מסכים עם ראמפה שנואל וג'אליל לא יכולים לשחק ביחד, אבל זה לא משנה. הסיקסרס מנסים להסריח בכוונה. יודעים מי זה טי ג'יי מקונול? גם אני לא, עד שבדקתי מה עשו הרוקיז השנה ומסתבר שהוא עולה שם בחמישיה וקולע 4 למשחק. ב-30 דקות. כן הוא משחק יותר מד'אנג'לו, יותר מסטנלי ג'ונסון, יותר מג'סטיס ווינסלו, יותר ממריו הזוניה. להעלות ילד שאפחד לא שמע עליו בחמישיה ולתת לו 30 דקות? סירייסלי? סתם קבוצה מגעילה. ישברו שיא שלילי השנה. ממש אפסים.

אפרופו תהיות על שיאים

האם גולדן סטייט יצליחו להיות הראשונים בהיסטוריה שלא מפסידים שני משחקים רצופים לאורך כל העונה הסדירה? (או שקבוצה אחרת תצליח לעשות זאת? מספיק מאזן של 41 - 41

billc

New member
רוצה לומר כמה מילים על קווין מקהיל

אני לא בטוח שאני מסכים עם הדעה הרווחת בפורום שמקהיל הוא מאמן בינוני,
אם תחשבו על זה הוא סה״כ מאמן לא כלכך הרבה שנים בnba או בכלל.
האימון שלו במיני היה החלפת מאמן באמצע עונה ואיזה עוד איזה חצי עונה

ואם נסתכל על המאזנים שלו ביוסטון ,כל שנה היה שיפור
2011-2012 34 נצחונות (בעונה קצרה של 66 משחקים)
2012-2013 45 נצחונות
2013-2014 54 נצחונות
2014-2015 56 נצחנות עם קבוצה עם הרבה פציעות והגעת לגמר המערב

אז ברור שהוא משתפר בכל עונה, ולומד מטעויות

כולם אומרים שיש הרבה בעיות בקבוצה שלא קשורות לקבוצה, טוענים שהארדן לא בא מוכן לליגה (רק שניה אני מקורר, אפצ׳יקרדש׳יאן) דוויט לא השתתף במשחקי טרום העונה ומשחק לא משחק וכד׳.

לא כולם בליגה יכולים להיות פופביץ׳ והוא לא צריך להיות הסרגל
ותזכורת, פופביץ׳ אימן 7 שנים בקולג׳ ו20 שנה בnba אז לקחת מאמן שאימן 5 וחצי שנים מאמן ולהשוות אותו לפופביץ׳ ושוב, היה לו הצלחה יחסית כמאמן.

billc

New member
ועונה על התהיות

1. גולדן שיא? לא ממש מעניין אותי כרגע, שזה יהיה קרוב אז שווה לדבר על זה, עכשיו מוקדם מידי.
2
3. בקשר לראסל מוקדם מידי לדעתי. כרגע זה לא נראה משהו. אולי בהמשך זה ישתנה.

4. נואה נראה טוב לאחרונה, אבל אצל הבולס אי אפשר לדעת, הם מסוגלים להכל.

5. בקשר למיני, יהיה נחמד אם הם יכנסו, נקוה שרוביו לא ימשיך לסבול מפציעות.

billc

New member
מה שמרשים בטאנוס זה ההגנה שלו, 6 גגות בנתיים

וגג בסיום המשחק הרגיל שלוקח את המשחק להארכה

צריך לציין גם את ווגינס שהעונה משחק הרבה יותר אגרסיבי וזה טוב לראות
אבל עדיין צריך לשפר טכניקה ועוד דברים

billc

New member
5 נצחונות רצופים לדאלאס, נוביצקי לא קיבל את הmemo

שהוא זקן, נותן עונה מצוינת

liron1311

New member
כספי עם מחמאה מזאק לואו

נייט דאנקן, כתב NBA אחר, רשם בטוויטר:
&nbsp
Casspi should have signed for a lot more than the room exception
&nbsp
זאק לואו צייץ מחדש והוסיף
&nbsp
I was just thinking this yesterday. He's good. One of those guys the market just weirdly overlooks.

billc

New member
אטלנטה סוף סף ניצחון בלי טיג, משחק הבא הוא חוזר

FrecCo

Active member
מקבל הרבה מחמאות לאחרונה

עשו עליו כתבה או שתיים רציניות. דמרקוס פירגן לו מאוד.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4728087,00.html
&nbsp
לגמרי בצדק, עומרי השתפר בטירוף והפך מהשחקן ה12 ביוסטון וה15 בקליבלנד לאחד החשובים בסקרמנטו.

billc

New member
יש הרבה פוטנציאל בניו אורלינס, צריך רק להביא מאמן שמבין

קצת הגנה

למעלה