תהיות....

amigor

New member
ברוך שובך חופשיה../images/Emo121.gif

טרם למדת, עד כדי תהיותייך חלו שינויים, בסדרי חייך מה הלך הרוח, כעס? עד כדי כך,(כאוס) לוותר מבלי להותיר תקווה, קחי מעופ´ מעט, ערב טוב! עמי

לא כעס....גם לא כאוס

סוף סוף יכולה להגיד בפה מלא שהכאוס מתחיל להתפוגג אבל עם כל שינוי ....צריך להתרגל אליו ולא קל לעקור סדרי עולם ישנים תפיסות עולם ישנות (מכיר? נסיכה, אביר, סוס לבן, היא....החלושה הוא....המושיע....) ועם זה בא הבלבול ואם ניכר כעס בדברי...לא הייתי ברורה שמחה לראות פנים ותיקות...ותודה על קבלת הפנים

r e d head

New member
הכוונה היא

ש"גבר" הוא לא צורך אחד. ניתן להשליך את העיקרון של סולם הצרכים של מסלו על הצרכים שלנו במערכת יחסים זוגית.

ophra

New member
הכי הגיוני בעולם...!!

לרצות יותר...
חיבוק, מגע ואינטימיות ראשונית היא רק פתיחה התחלתית של הדלת אלינו פנימה.... אם פתחנו את הדלת הזו כדי חריץ קטן וראינו שלא רק שלא קורה שום דבר רע - אלא אפילו להיפך! זה נעיםםםםםםםםם
פתאום אנחנו רוצים לפתוח את הדלת הזו לרווחה.... לאפשר לעוד ועוד לזרום דרכה וממנה להסיר את המכשולים מהדרך ולהתחבר כן, להתחבר למי שנמצא שם ונכנס דרכה.... אל תפסיקי לרצות אדומה יקרה!!
צריך רק ללמוד לזהות ממי לרצות ....
וד"א - לעניות דעתי נסיונך בעניין הזה לא כ"כ דל...
עפ

ophra

New member
אם היתה לך משכורת

נניח, של 10,00 ש"ח בחודש (נטו
) היית מסתדרת...? בוודאי!
אפשר להסתדר גם עם פחות... אבל אם היו לך 20,000....??? היה הרבה יותר כיף... נכון??
עכשיו לפני שזורקים עלי עגבניוות ואבנים על כך שכאילו משתמע מדברי שהרצון בגבר הוא כדי להכפיל את ההכנסה החודשית תרגעו.... זו היתה מטאפורה! לא רק חיבוק, מגע ואינטימיות שאקבל מנוכחות של גבר לצידי הם אלה שיעשירו את חיי זה גם השיתוף ההתחלקות כבר אמרו חכמים ממני ולפני: 1+1 הם יותר מ-2..... זה בעיני הערך המוסף של זוגיות טובה! נכון, נפלא לדעת שאנחנו מסתדרות גם לבד. שזה לא אסון שיש לזה אפילו יתרונות...
זו אחת התחושות הנפלאות ש"זכינו" להן עם הגירושין.. אבל זה רק ה-10,000 ש"ח הראשונים.... אפשר ומותר לרצות יותר (שניה red, כבר מגיעה לדברים שלך....
) ככל שעובר הזמן ככל שאני "מסתדרת" יותר זמן לבד אני מבינה שהרצון הזה (וכן, אני מעדיפה "רצון" על "צורך") הוא לגיטימי... הוא לא מעיד שום דבר על היכולות שלי או על האפשרות שלי להסתדר גם לבד. עכשיו אני סיבכתי...?
עפ

רצון ולא צורך

לרצות בן/בת זוג לצדך אינו צורך הוא בהחלט רצון ומסכימה אתך במלוא מאת האחוזים באמירה כי הרצון אינו מעיד דבר לענין היכולות שלנו ויכולותנו

amigor

New member
אם אין רצון, הרי שאינכן עושות דבר

כל פעולה ומתן הזדמנויות הן שילוב טבעי בין רצון לבחירה עמי

תודה... הבהרה ועוד מחשבות...../images/Emo121.gif

קודם כל תודה על כל התגובות שמחתי לקרוא סידר לי גם קצת את הבלאגן בראש מבהירה, כשכתבתי על הרכב, זו היתה רק דוגמא, חשבתי על הדברים של כולכם אכן, בעבר, בנישואין.... הגבר בחיי היה צורך מה שגרם להמון חיכוכים והרבה אי הבנות כשכתבתי את הדברים, זה היה ממקום של תהיות, לא בקטע שהגברים לא נחוצים (אם מישהו הבין ככה, סליחה) תהיות שבאות מתוך שינויים בחיים שלי בשנתיים האחרונות אולי גם מתוך הגנות .... חשש להיות תלויה שוב במישהו ובהתנהלות שלו השאיפה שלי, היא להיות עם מישהו (כן גברים, אני עדיין רוצה אותכם, יש בכם משהו כובש מסתבר) מתוך רצון, מתוך בחירה, ולא להיות שם מתוך צורך ותלות, (לאו דווקא פיזית, גם רגשית) זה מקום חדש יחסית בחיים שלי, ומקווה שיעמוד במבחן המציאות לגבי פתיחת הדלת של עפרה.... נכון, כשזה מתחיל והדלת נפתחת.... כמה אני פוחדת מהציפיות של הדלת הנפתחת... ואת red head , תודה על התזכורת, מסלו, צרכים , ... מסתבר שזה כתוב, שכחתי , לא המצאתי את זה.... תודה לכולכם על ההקשבה וההתייחסות

אורלי41

New member
ואוו אחותי חזרת...ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מקווה שנעלמת רק מתוך סיבות נעימות... או שהחלטת שאת לא יכולה בלעדינו לכן קחי
מכל ה-
באשר לנושא שהעלת... אכן את חיה בפנטזיה...
ואולי בנאיביות... אבל ממרומי שנות היותי פנויה, לאחר סיום פרק א´ היו שנים ולא מעטות שהאמנתי בקיום פרק ב´ ובמימוש הפרק. כיום ברור לי שאני מעדיפה להשאר בגפי קודם כל לא צריך גבר בכלל אלא אם כן......רק לרצות.. כמיהה להניח את הראש ולהשען על מישהו.. כי באופן טבעי לא אשען על חברה... כי אני לא...
אבל לצערי אין בי את הכוחות וגם את חוסר הרצון לתמוך.. ולאו דוקא כלכלית .. אבל נפשית רוצה להיות החלשה... זו שמקבלת חיזוקים ועידודים ולא זו שמעניקה... חיבוק, מגע, מילה חמה ואינטימיות... הכל מתוך רגש.. את היצר?! או מדכאים או מוצאים תחליף לקשר הקבוע.....
איך???????? איזה תחליף??????? כל אחת והעדפותיה.......
אבל יקירתי את לא היחידה שחושבת כך......נדמה לי שכל אחד ששכל בראש ועינים לה רואה מה נעשה בחוץ... והגיע הזמן שנפסיק "לשחק" חזקות ונהפוך להיות "חלשות" שזקוקות לכתף איתנה ויציבה... אבל........לעזאזל.. היכן מוצאים את אותה כתף איתנה יציבה שניתן להשען עליה?! אם תמצאו אז.......אנא מכם......אחד לי ואחד לחופשיה!!!

ברוכה השבא...ומי אמר שדוקא גבר?

אפשר גם אישה..... הרעיון הוא התחושה! הלבד נעים מאוד , נוח , פרטי וטוב.... אבל הבדידות לא נעימה, לא רצויה, ולא טובה.... אז את לא חייבת גבר אולי אפילו אישה ומה את כמוני וכמו כולם רוצה.....סתם חום ואהבה.

*יערית

New member
בוקר אור לך שכנתי../images/Emo13.gif

כמוני כמוך..העברתי את כל ילדותי ונעורי במחשבות ופנטזיות על האיש שיהיהי לצידי...על אהבה..על נתינה על הבנה(את הצד שממול)וחושבת שתמיד היה בי רצון ולא צורך....למרות שאני מעידה על עצמי כאחת שמתקשה להיות לבד...עד שביקשתי להיות לבד גם אז התערב הגורל ולא נתן לי להיות לבד.. והצורך לא היה קיים בי למעשה...לא רציתי להינשא מהר..לא רציתי ילדים עדיין..לא הרגשתי בשלה לזה..וזה קרה...וגם גרושיי באו מדחף של חוסר שלמות עם המעשה מלחתחילה..אז מקנן בי עדיין הצורך להגשים את הפנטזייה שלי..להיות לצד האיש שחלמתי עליו מאז ילדותי...לכל אחד יש תפקיד בעולם הזה(וכאן עולם הרוחניות נכנס) משפחה חברות בן זוג למעשה ה-חבר עבודה רכב
לצורך העיניין.. בית. לבן זוג אין תחליף....הרצון הוא לעשות דברים יחד..לצמוח יחד וכל אחד לחוד השיתוף...וכמובן בטוב וברע הוא שם ולא עם אחר(חברות) לא רואה את עצמי מגיעה לרעיון של נזירות(מבחינת בן זוג) אוהבת לאהוב....ואוהבת להיות נאהבת.... לא צריך לחשוש מפתיחת דלתות....תמיד ניתן לסגור אותם באותה דרך... אנשים מאבדים אמון בחיים לאור ניסיונם בחיים..ואני מכל פגיעה וסתירת לחי קמתי מחוזקת יותר ומכושלת. הרי אנחנו לא מדברים על נשואים ...מדברים על אהבה!

חופשיה ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

בשביל מה את צרכה? לא יודעת הרבה כאן ענו לך - רוצה ולא צריכה ואני אומרת צרכה כן ,כן. חם,אהבה,חיבוק,שיתוף,סקס הם צרכים לא רצונות. יש מי שייפה ויאמר אני לא צריך אני רוצה אבל לדעתי זו התייפיפות. נכון שלכל הצרכים הנ"ל יש תחליפים אבל הם עדיין רק תחליפים ,לדעתי. אף חברה לא תספק לך את החם ,הכתף והאהבה שתקבלי בקשר עם גבר (אלה אם כן את לסבית). אף ויברטור לא יהיה הדבר האמיתי. אף סטוץ לא מהווה תחליף לקשר. ועכשיו איש איש יבחר האם ברצונו לחיות עם תחליפים זולים או אולי לשאוף לדבר האמיתי. התחליפים אולי טובים כתחליף - כדבר זמני,לא הייתי רוצה למצוא את עצמי מסתפקת בתחילף.

*יערית

New member
ברוכה השבה ניצתוש../images/Emo24.gif

מקווה שהיה לך נחמד...וכמו שאמרתי..... לכולנו מגיעה חופשה
גם אני רוצהההההההההההההההההההההההההההההה כבר לעבוד ואז לצאת לחופש

תודה יעריתי ../images/Emo25.gif

היה לי מאוד מאוד נחמד נחתי והייתי הרבה לבד. אהבתי את הלבד הזה, נהנתי ממנו,למדתי כי השינויים שעשיתי בחיי הביאו אותי למקום מאוד נינוח עם עצמי ואהבתי לזהות את השינויים. ביום שישי בערב פגשתי אדם מקסים עם הרבה נשמה ואהבתי לראות שיש כאלה בעולמנו. חוץ מהמסאז´ שהיה תכנית עינויים (למה? למה לא קמתי באמצע וברחתי
- כנראה שזה הדבר הבה שעלי ללמוד ולעשות שינוי בו) הכל היה כיףףףףףףףףף (ניצת מתכננת כבר את החופש הבא)

*יערית

New member
גם אני נוטה

להיבהל מידיים שמעסות את גופי... אך למדתי להנות מזה..ולבקש ברכות יותר
שמחה שנחת..שמחה שהיית בחברה טובה ... שינוים לפעמים טובים לפעמים גורעים... אם היית נינוחה עם עצמך כנראה שרק לטובה!

למעלה