תהיות....

תהיות....

את כל ילדותי ונעורי חייתי בפנטסיה על הזוגיות שתהיה לי עדיין ממשיכה לחטוא בכך על אף פרידה וגירושין אבל לאחרונה, ביני לבין עצמי .... תוהה הרהורי חטא (ואולי לא) לשם מה בכלל צריך גבר????? אופס, לא לזרוק עלי אבנים ועגבניות... והרי... הכל, הכל, הכל אני עושה לבד לא נתמכת על ידי אף אחד כלכלית, מסתדרת בבית, מסתדרת הקשבה? יש לי חברים טובים ונפלאים עניין, יש לי לימודים, משפחה , חברים אוטו... מעבירה אפילו טסט ומבקרת במוסך... אז בעצם...צריכה אותך גבר בשביל חיבוק, מגע, אנטימיות. שזה עולם ומלואו.... אך עדיין ממוטט לי אי אלו עמודים תומכים בחיי... מה אתם חושבים?

dee31

New member
אולי...

אם תשאלי את עצמך למה גבר צריך אישה, תמצאי את התשובה? היי אנשים, קצת נעלמתי, המוווווווווון עבודה. לא היתה לי דקה. כגבר (נו, גם על זה אפשר להתווכח
), אני ממש לא מבין את הסאבטקסט של השאלה. אם את מסתדרת כלכלית, בבית, חברתית וכו´, ואת שואלת למה את צריכה גבר, מה זה אומר? שקודם היית נכה? שקודם (כשהיה גבר) לא יכולת להסתדר? שאת צריכה שהוא יעשה בשבילך? קצת שוביניסטי לטעמי. אם לענות לך מהצד השני, עדיף לרצות גבר רק כשמרגישים באמת כמו שכתבת. בשביל חיבוק, מגע, אינטימיות. פעם קראתי שגבר גרוש מחפש מישהיא שתמלא בשבילו את תפקיד האמא. רוחנית וחומרית. אם נקשור את זה לתהייה שעלתה כאן, האם אפשר לומר שאשה גרושה, או רווקה, מחפשת גבר שיחליף את אבא? ואני מניח שכל מי שיש לו בנות, וגם בנים, יודע מה זה "אבא".

העקשנית

New member
היי חופשיה../images/Emo45.gif

ואפילו מעבירה טסט ומבקרת במוסך???? ואפילו????
אין דבר שגבר מסוגל לעשות שאני לא עושה. אני אפילו- מתקנת מכשירי חשמל, ומצליחה במקומות שגבר לא מצליח.... פשוט כי יש לי חוש טכני מפותח מלידה. אז אני מסכימה איתך לכל מילה שכתבת, כי גם אני מרגישה כך כמוך, וגם אצלי עברו חלפו אותן מחשבות בדיוק בימים ובתקופה האחרונה. ממש כך.

כלנית 2

New member
../images/Emo6.gifעקשניתוש אפשר לאמץ אותך

ליום יומים שבוע שבועיים בנושא חשמל אני
פחדניתתתתתתתתתתת

העקשנית

New member
היי כלנית-אפשר לאמץ אותי תמיד../images/Emo9.gif

אני אשלח לך מסר. אם תרצי-אני תמיד מוכנה לעזור.

כלנית 2

New member
תודה עקשנית את משהוווווווו../images/Emo24.gif

ולא קיבלתי מסר אז עכשיו אני מבינה גם למה "עקשנית" מתעקשת לעשות הכל לבד
כניראה שיש לי ללמוד מימך הרבה.....

כלנית 2

New member
יחפה קרעתתתתת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני חשבתי (לפחות ע"פ הכותרת) שמכשיר הפלא זה המולטי שיףףףף....

r e d head

New member
יחפה בשלג תגידי...

למה את מסתפקת בתחליף ולא פונה ל
? ויש לי במיוחד בדיחה בשבילך אישה נכנסת לחנות סקס ומבקשת ויברטור. המוכר, בחור צעיר, מציע לה לקנות במקום זאת כלב, הוא מבטיח שהכלב יגרום לה לאורגזמה ´לא מהעולם הזה´ וגם ישמש לה כחיית מחמד. האישה מהססת בהתחלה אך מחליטה לנסות. המוכר הצעיר נותן לה דף הנחיות, מוסר לה את הכלב ונותן לה כרטיס ביקור למקרה שיהיו בעיות. כשהיא מגיעה הביתה היא מייד ניגשת לעבודה. קודם היא מתקלחת, לפי ההנחיות, מתבשמת, שוכבת במיטה בפוזה המתאימה ושמה את הכלב בין רגליה, כמו שכתוב בדף. הכלב מביט בה, אך לא זז ולא עושה כלום. האישה מתרגזת ומצלצלת לחנות ומספרת למוכר בעצבים את מה שקרה. "אני מיד מגיע", משיב המוכר. ואמנם לאחר כמה דקות הוא כבר נמצא בדלת של האישה. הוא מבקש מהאישה לחזור למצב שבו שכבה קודם, מניח את הכלב ו... כלום הכלב לא זזה. המוכר מסתכל לכלב בעיניים, נותן בו מבט נרגז ואומר, "זו הפעם האחרונה שאני מראה לך מה אתה צריכה לעשות..."

חצי צחוק חצי אמת..

פעם באמסטרדם היו לי מספר רגעים של אומץ נכנסתי וקניתי. והוא התקלקל באמת.

צריך רק כמה רגעים?

אז אולי למישו יש להלוות לי? (רגעים) אבל מה זה שווה Z מקולקל
(זו לא אני זאת השעה
)

ramy40

New member
גבר ואשה פשוט והגיוני

לא נולדנו כדי להנשא לא נולדנו כדי להיות הורים ובכל זאת ניתנה לנו בחירה לנהוג על פי הרגשותנו משיכתינו רצוננו שיקולינו ולכל אדם בחברה המודרנית מגוון דרכים ואפשרויות למלא את תוכן חיין בסיפוק ממקורות שונים כמו כן מותר לנו להחליף סיפוק או להוסיף הזוגיות נולדה עוד טרם בחרנו לנו סיפוקים ואנו קיבלנו אותה כאחת מהאפשרויות (שגם שם אפשר להתחרט) כך שאת בהחלט , לא צריכה לשאול את עצמך אם את צריכה גבר בחייך אלא לבדוק מה מביא אותך על סיפוקך במציאות חייך ואם את לא לכודה ברשת אז עלי והצליחי

רות 2

New member
אני נוטה יותר לתשובות הגברים

לא לסרקזם (הנחוץ במקרהזה) בתשובתם אלה לראש... אז הובעה פמיניסיות מצ´ואית .. .ככל שאני מתבגרת עם הגיל אני נוטה לשיויוניזם... אז יופי אני יודעת לעשות, לתקן , שנים עבדתי בעבודה גברית לחלוטין נכון אני חיה לבד ונהנית מהעצמאות שלי וכו´ ... אבל לומר " מי צריך אותם"... בחיים לא אוכל לומר שקר כזה גדול אישה רוצה לא רק בשביל החיבוק החם , ההתעלסות וכל העניין המיני שקשור אליהם האישה זקוקה לגבר כי.... הוא ורק הוא החלק המשלים שלה (לפחות בכל הנוגע לזוגיות ליחד ..)

dee31

New member
../images/Emo45.gif

דברי חכמה יקירתי. זה לא ענין של צורך. זה ענין של רצון. לא צריך לחשוב שלילי. בכלל, השאלה למה? בזמן עתיד צריכה לצאת ממאגר השאלות. השאלה צריכה להיות מה איך ומתי. כמו שאמר 40, ואני מתכוון לנשים וגברים כאחד, זה רק ענין של רצון. לי אישית עדיין יש בילבול (אמנם קל אבל יש) בין הצורך הפנימי הריגשי לבין הרצון. עובד עובד על זה קשה. יאללה, לתלות כביסה ולצאת למטלות היום. שתהייה לכולכם שבת מנוחה ושלום.

העקשנית

New member
אז למה לי נדמה שזה גם עניין של ../images/Emo35.gif

של צורך ולא רק של רצון???? רצון אולי להיות במחיצת גבר שיתאים לי ברוב הבחינות. אבל צורך להיות עם גבר, ולא רק עם עצמי.

r e d head

New member
סולם הצרכים של מסלו

מתמקד בזיהוי צרכיו הבסיסיים של האדם ובסדר החשיבות שלהם. 1)גופניים. אלה הם הצרכים בדברים בסיסיים כמו מזון, מחסה וסיפוק מיני. 2)בטחון. הגנה נגד סכנה ואיומים מהסביבה או מאנשים. 3)חברתיים . צורך באהבה, חיבה ותחושת השתייכות. 4)כבוד. שאיפה לכבוד-עצמי ולדעה טובה של אחרים. 5)הגשמה-עצמית. הצורך בהפקת סיפוק מעבודה; התחושה שלעבודה יש ערך מסוים בעולם. האבחנות של מסלו כוללות את הסברה שאנשים מחפשים את סיפוקם ברצף המובא למעלה, כלומר שהצרכים הגופניים מתמלאים ראשונים, ואז, לאחר מילויים, הרמה הבאה נעשית ראשונה במעלה, וכך הלאה לאורך הסולם. ניסיוני הדל הוכיח לי שברגע שסופקו צרכי ל -חיבוק, מגע, אנטימיות רציתי הרבה יותר.

העקשנית

New member
רד-לא הבנתי../images/Emo142.gif

הבוקר-המוח שלי סתום , הבנתי את סולם מסלו, לא הבנתי למה התכונת שרצית הרבה יותר... ואיך זה מתקשר לסולם. אני מתחברת לסולם, אבל אצלי-הצורך להגשמה העצמית קודמת לדברים אחרים. פרט לסעיף 1.

רות 2

New member
הגשמה עצמית נובעת בין היתר מאותם

ערכים שרשומים בצורה חלקית/שיטחית בסולם ובנוגע לסעיף אחד הוא יותר צורך

למעלה