תהיות....

לא מה פיתום

בכלל לא נבהלת מידיים שמעסות אותי להפך אבלללללללל זה כאבבבב וביקשתי יותר עדינות אבל לא קיבלתי ובאותו הרגע הייתי אמורה לקום ולומר די! אבל לא עשיתי את זה עד היום הכל כואב לי,מרגישה חבולה אבל זה לא העניין העניין הוא שלא עצרתי כשראיתי שאיני מקבלת את מה שאני אמורה לקבל מסאז´ שמתאים לי - לא מסאז´ שמתאים למסאז´יסט וזה משהו שעלי ללמוד ורצוי שאלמד מהר!

*יערית

New member
מרגישה צורך לספר...../images/Emo13.gif

בן זוג ואני מידי כמה חודשים הולכים להתפנק לנו במקום מסויים ובו אנחנו לוקחים חבילה עם מסאג´ עם "הקבועים" שלנו ..כך אנחנו אומרים..
הוא את שלו ואני את שלי.... פעם אחת הלכנו למקום שונה..ושם שוב ביקשנו את אותו מסאג´.. בזמן המסאג´..אני אמורה להוריד חזייה נכון? ומיד לשים מגבת עלי..הוא המאסג´ית סיים עם הגב וביקש שאתהפך, אני מסתובבת ומיד שמה את המגבת שוב עליי... ואז קורה דבר מוזר...הוא מוריד לי לאט לאט את המגבת..ואני נשארתי קפואה לא יודעת מה לומר ומה לעשות..והוא מעסה לי את החזה
מה לעשות? האם זה מקובל במידה ולא ביקשתי שם? עוד לא נגעו לי שם..אפילו אישה הגיעה עד לגבולות החזה ולא יותר מזה.. יצאתי די בשוק מזה..ושאל אותי בן זוג כהרגלו "נו נהנית.."
סיפרתי לו והוא אמר שבמידה ונהניתי אין מה להתלונן..אבל אם זה מפריע לי אז נלך להתלונן על כך... אבל לא רציתי להקים רעש...לשם אנחנו בטח לא חוזרים! {מי רוצה לדעת איפה זה
?}

האלי

New member
הצעת חברות

אם את באמת לא צריכה כבר גבר, אז אולי אני אסכים להיות חבר שלך. כי מכשיר למילוי רצונותיה של אשתי הייתי כבר. עכשיו מחפש את זו שיכולה להגיד: "איתך זה כי אני רוצה" שלא תצטרך אותי. אז כשממש לא תצטרכי אותי, תרימי טלפון. אבל לא לפני יום רביעי, כי עדיין אני רוצה להנות קצת מהלבד שלי
שלך, האלי.

למעלה