תהיות...

vldboy

New member
תהיות...

הבעקבות המצב החדש שנכנסתי אליו יצא לי להרהר במספר דברים... הייתי שמחה לקבל גם את דעותיכן בנושא
אז נתחיל מזה שכשהחבר מתקשר,הוא נשמע מת. השתנה לו הקול! לפני הגיוס היה לו קול שונה,יותר חי יותר בריא ועכשיו בשיחות טלפון הוא נשמע עייף, וצרוד ו..לא יודעת איך לתאר לכן את זה.
גם אתן נתקלתן בכזה דבר? (ברור לי לחלוטין מאיפה זה נובע,פשוט השינוי החד הפתיע אותי...) דבר שני,חשבתי לי - מה היה קורה אם המצב היה הפוך? האם גם הם היו לוקחים את המצב באותה המידה כמו שאנחנו לוקחות את זה? מעניין אותי יהיה לראות איך החבר שלי היה מתנהג בכזה מצב
ועוד משהו - בנות: שיחות ווידאו בפלאפון!
לכל אלה שיש להן פלאפון שתומך בזה וגם לחבר שלה יש,תעשו שיחות ווידאו! כרגע סיימתי שיחת ווידאו עם החייל שלי,כמעט בכיתי והתרגשתי לראות אותו. גם היה לי מעניין לראות את המקום מסביב והספקתי להכיר שם גם עוד חייל שהיה איתו
אבל חוץ מזה.....זה כ"כ מחזק!!
(יכול להיות שרק אני זאת שחיה בדילאיי ורק עכשיו חשבה על זה...
) מאחלת לכולנו שבוע מעולה ומלא בחמשושים,יציאות,טלפונים,אסמסים ושאר הדברים שאנחנו חיות למענם

וואיייי כןןן גם החיילי שלי ניהיה ככה מאז שהוא

התגייס .. עייף כזה , לא מקשיב , נו .. שבוז כזה חחחח

הוא עייף כל הזמן , כי הוא עולה פעמיים ביום

לשמירה ... ושמירה זה 4 שעות .. והזמנים שלו זה בדר"כ 6 בבוקר או עשר בלילה ואז רק ב2 הוא יורד ועייף... בסדר.. אני לא משגעת אותו .. עשיתי לו שיחה השבוע כשהוא חזר .. וואואהה איזה שיחה חחחחחחחח

vldboy

New member
אני הכי מנסה לבוא לקראתו

אני לגמרי מבינה את המצב ולפעמים בלילות כשאני רואה שבסביבות 12 הוא לא מתקשר אני שולחת לו "אסמס לילה טוב" כי הוא על בטוח יתקשר וזה יקרה רק בשעות מאוחרות יותר,שעות שבהן אני מעדיפה שישן או יתקלח או יעשה משהו מועיל שיקל עליו. זה לא אומר שאני לא רוצה לשמוע ממנו וזה קשה לי לא לשמוע אותו,אבל אני מעדיפה שיעשה משהו לטובתו. כי סה"כ אני נמצאת כאן,בחדר שלי והוא נמצא באיזה חור שבו מקציבים לו זמן לכל דבר בסיסי,אפילו לנשימה.

גם החייל שלי ככה!

צרוד , השתנה לו הקול.. בטלפון הוא לא הכי מקשיב כל שניה צריך לצעוק 'כן המפקד!' או דברים כאלה , המון רעש מסביב אני משתדלת לשאול אותו כל הזמן מה איתו , איך שם , איך הוא שורד , מספרת לו שברגע שאני יראה אותו אני יהיה כלכך מאושרת! ובכללי גם אני השתנתי נהייתי יותר עצבנית , פחות רגועה , ילדת פלאפון ... בוא נאמר שברגע שהוא מתקשר כל העולם לא קיים מבחנתי רק אני והוא! , אחרי השיחה למרות שהיא 5 דק' או לפעמים אפילו 2 דק' אני יוצאת מהחדר וזהו ילדה אחרת , מחייכת , מאושרת! ואז שוב באמצע היום בצהריים נכנסת לדיכאון של 'מתי החייל שלי התקשר?' אני רק מחכה לשישישבת האלו שהוא השתחרר ולהכין ת'הורים מראש 'אמא , אבא אתם צריכים לקחת אותי למרכז-לרמלה' (אני מהצפון) כל פעם שיכולה , כל מחשבה שעולה לי כדי להפתיע אותו אני משתדלת ליישם את זה. אני מקווה מאוד שלמרות שאכנס ללימודים אוכל להיות בהשבעה שלו אחרי הטירונות, לראות אותו , לגרום לו לחייך
בכל מקרה אני מקווה שכולכן כאן שורדות ומצליחות לשרוד... אנחנו כולן כאן מנסות לעזור ולהעזר אחת בשנייה או לשנייה

vldboy

New member
רק אצלי

הגיוס שלו עשה לי חשק להתגייס בעצמי? כלומר אם לשים בצד את העובדה שעכשיו אין לי מה לעשות בחיים,גם כל הסיפורים שלו ואפילו הקיטורים שלו עשו לי חשק להתגייס! אני אדם שאוהב לקרוע את עצמו ובטירונות זה בדיוק מה שעושים לאנשים אז עוד יותר בא לי להתגייס ולהיות חלק מהמסגרת הזאת כבר
ואני כ"כ מכירה את התנודות האלה במצב רוח. סיימתי איתו שיחה - אני כולי שמחה ומאושרת. כעבור כמה שעות שוב בבאסה עד השיחה הבאה. אני אופטימית,יהיה טוב

אותה הרגשה יש גם לי.....

אני מתה להתגייס כבר .. [ וזה קרב מיום ליום....... ] ואחרי שיחה איתו אני מאושרת ואחרי זה אני יכולה להכנס לבאסה רצינית...

Miss KuChit

New member
החייל הרוסי שלי נהייה ערס

מדבר בע' וח' ושר מזרחית
חוץ מזה שכשאנחנו בד"כ מדברים הוא מדבר מהאוהל, ויוצא לי לשמוע את כל הדחקיאדה שהולכת שם. נשמע כאילו הוא "עושה חיים" בטירונות, נשמע מעולה בטלפון, אוהב את האנשים שם, כל הזמן אומר כמה שהצוות שלו הכי טוב והכיתה שלהם הכי מגובשת. אוף. כיף לו בצבא. מה לא בסדר בו?!

Negg108

New member
גם לשלי כיף בצבא! איזה מוזרים :-O

הוא חברותי מדיי יחסית למיזנתרופיות שלי חחח

vldboy

New member
../images/Emo6.gif

כיף לו,שלי רק סובל כי הוא נתקע עם חרא אנשים. ולגבי השינוי,משעשע דווקא
(שלי מזרחי מלכתחילה. מזרחי חמוד שכמוהו. ~נתקפת געגועים~
)

../images/Emo192.gif כיףף לך שכיףף לו ....חבר שלי כל החיים

שלו שבוז ... בגלל החור שהוא תקוע בו .. אם הוא היה בבסיס נורמלי של חייל האויר הוא היה נהנה ..אבל בגלל שהוא במוצב מסריח ליד אילת [ והייתי שם אז ראיתי ואני יודעת.. ] חברים טובים יש לו שם , הוא צוחק והכל אבל רוב הזמן המצב שלו לא משהו , כי גם הסגירות שלו הם חרא . \:

Miss KuChit

New member
שלי חוזר 21 ו-28

מספיק חרא?
הכי חשוב שיש לו חברים טובים. לפי דעתי אם יש לך חיבור עם האנשים שסביבך, כל השאר זה קטנות

../images/Emo192.gif הוא עושה 17-4 .. והטירונות שלו

הייתה קטסטרופה .. הוא היה סוגר 21 כל הזמן ויוצא לשישישבת וזהו... ולפעמים מקפיצים אותם... אפשר לחשוב כבר מב יש שםם .. חראים ! \:

0LoVe GiRl0

New member
חח גם החייל הרוסי שלי מאז שהתגייס שומע

רק מזרחיית... חחח וזה לא ממושפעות זה כי הוא באמת אוהב ואני לא ואנחנו כול הזמן מתווכחים על המוזיקה באוטו:D שלי האומנם כבר שנה ו10 בצבא והוא גם נהנה .. האמתי שגם בטירונות על כול הקושי הוא בחיים לא התלונן...ככה שלא יצא לי הרבה לעודד אותו רק לגבי הגעגועים שהוא יותר עודד אותי חחח

Negg108

New member
../images/Emo140.gif

זה ממש מוכר לי, זה טבעי.. החוק הוא 6 שעות שינה מטכליות, בפועל לפעמים בקושי ישנים חצי.. תודות לשמירות ודברים נפלאים מסוג זה...
נסי לעודד אותו, תראי לו שאת שם בשבילו
אל תיבהלי מהקול שלו חחח זה ממש טבעי, זה נורמלי, אני מניחה שככל שהשירות יעבור והוא יישן יותר ויהיה יותר רגוע המצב יהיה יותר טוב
ובקשר לאם זה היה הפוך- אני המון פעמים עניתי לו מתה מעייפות, חחח הוא פשוט היה חמוד ואמר, "אני מבין", לכי לישון (לפעמים הוא היה מתקשר אליי באמצע הלילה כשהייתי באמצע הקורס ובקושי ישנתי שם שעה בלילה פשוט כי היה המון רעש בחדר)... וזהו
יואו ובאלי גם שיחת וידיאו! תמיד רציתי לנסות את זה! אוף אבל אין מצב שאני לא אתאפר לפני זה

vldboy

New member
חחחחח

אין לי בעיה עם הקול שלו,גם לי זה מובן לחלוטין פשוט קצת מוזר חחחח והצחקת אותי עם האיפור לפני
...מזלי שאני מטיבעי לא מתאפרת אבל כדי שאזכור להתלבש לפני...

Negg108

New member
חחח אני לא ממש יכולה בלי מייקאפ ../images/Emo10.gif

אני מכורה אליו, כי הפנים שלי אדומות מדיי
חחחח אני בטוחה שהוא יהיה מרוצה גם אם לא יהיה לך כוח להתלבש

למעלה