תהיות...

vldboy

New member
חחחחחחח הרגת! ../images/Emo6.gif

הוא יהיה מרוצה ושאר החיילים שאיתו באוהל

0LoVe GiRl0

New member
אם לחבר שלכן יש מחשב נייד בבסיס

אז אתם יכולים לדבר בסקייפ... חבר שלי קנה מחשב נייד ואנחנו עושים שיחות וידיאו ארוכות ובחינם בסקייפ .. ככה אני רואה אותו והוא אותי ועל כול המסך ..וגם ת'חברים המציקים שלו שלא נותנים לנו לדבר

vldboy

New member
יואו גדול!

אבל לא נראה לי שזה יקרה אצלנו. מסתפקים בשיחות ווידאו בנתיים

Negg108

New member
יואו זה כזה אדיר!../images/Emo99.gif

איך החבר שלך מתחבר של לאינטרנט?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

הקול משתנה מהעייפות.. מהסביבה והמצב הפיזי השונה שבו נמצא הגוף פתאום. אבל בתכ'לס אחרי הטירונות וכל האימונים..מי שלא יוצא למכי"ם או קצונה פשוט נשאר במוצבים לשמור. ככה שיש שמירות וזמן חופשי ולא מתאמנים אומשהו. אז פחות עייפים, מזמינים פיצה, הולכים לפעמים לבריכות של הקיבוצים/ישובים באיזור ונשמעים הרבה יותר שמחים שמנמנים ;) הלוואי היה לי וידאו.. אצל האקס אפילו מצלמה אין בפלאפון.

vldboy

New member
ושלי בכלל ג'ובניק

אז נראה לי שהקול הצרוד והסקסי לא ישאר לנצח...:)

Eden1818

New member
חח אין על הקול הצרוד הזההה!

חח הם הכי חמודים ככה.. הקול שלהם סקסי כזה והם עייפים מתים :p (אוח געגועים געגועיםםםם
) אם המצב היה הפוך נראה לי שהם היו לוקחים את זה קצת יותר קשה.. בתכלס אנחנו פה מנסות למלא את הזמן בשביל להתגעגע פחות, אז זה די בטוח שגם הם היו עושים את זה והיה להם הרבה יותר זמן לחשוב, עכשיו ישלהם את הלילה שהם כבר במיטות וזה וכל המחשבות רצות.. אה, ובשמירות הכי הרבה. הייתי ביוון 5 ימים ויצא לי לדבר עם החייל שלי פעם אחת וכל השאר נתק מוחלט כי גם הייתי בלי קליטה והכל.. זה היה השבוע הראשון שלו בטירונות. כשחזרתי הביתה הבנתי כמה הם יכולים להשתגע מלא לדבר איתך ולא לדעת מה את עושה :) שאגב, זה מעולה לפעמים
קיצר התגעגעתי רצח למאמי שליייייייייייי מה עושיםםםםםם ?

למעלה