תהיות...

morgold

New member
תהיות...

אני תוהה אם אי פעם יכל או יכול להיות משהו בינינו. את בכלל נשואה...אבל אני רואה שיש ביניכם מרחק. אני ואת מכירות שנה שזה זמן יחסית קצר, במיוחד כשאנחנו לא נפגשות כמעט בגלל המרחק הפיזי, אלא רק מדברות בטלפון המון. כשהיינו בחופשה יחד בלי בעלך למשך שבוע כל כך רציתי שנתקרב יותר...ובאמת התקרבנו אך לא מספיק. מעניין אם את זוכרת את השיחה שהייתה לנו אחרי המסיבה ששתית בה די הרבה למרות שאת בכלל לא שתיינית וזו הייתה הפעם הראשונה שהרשית לעצמך. מאז רק רציתי לשאול אם את זוכרת את השיחה הזאת ופחדתי. רציתי לדעת אם היה לנו סיכוי למשהו אינטימי שאני כל כך רוצה שיהיה ולא שאלתי. אני ואת מדברות על הכל תמיד בפתיחות יתר, חוץ מהנושא המזערי הזה, שאולי יש בינינו את המשיכה הזאת שאנחנו לא מודות בה. את יודעת שאני נמשכת לנשים ודיברנו על זה המון – גם על המשיכה והפנטזיות שלי וגם על אותה אחת שכבשה את ליבי לפני כמה זמן וזה דעך לאט, ואני בטוחה שיש לך הרגשה גם שאני נמשכת אליך, כי אמנם לא אמרתי זאת בוודאות אך לא הסתרתי אף רגש שיש לי כלפיך. עד עכשיו הייתה ועדיין יש לי הרגשה שאת לא תתנגדי לאינטימיות בינינו, למרות המצב המשפחתי שלך...ואני לא מעיזה לנסות כלום. אני רק מחכה לראות אותך שוב...בשביל לקבל את החיבוק שלך. והנשיקה על הלחי, הנשיקה היחידה מכל חבריי שאני יודעת שהיא מאהבה אמיתית. כל יום אני מתגעגעת לשמוע את קולך, לשמוע אותך מדברת בלי הפסקה כאילו לא שמענו אחת את השניה שנים...אפילו שאנחנו מדברות כמעט כל יום. מתגעגעת למגע ולריח שלך שממכר אותי. אוהבת אותך...

morgold

New member
אוף...זה כואב לי

כשהיא מדברת איתי על להיכנס להריון. ושהיא מתייעצת איתי על נושאים כאלה ואחרים שקשורים בנישואים שלה. אני תומכת בה בהכל ועוזרת כמה שאני יכולה, בלי להראות שזה מפריע לי. אבל זה פשוט מכאיב לי וצובט לי. אני לא יכולה בלעדיה...כל הזמן שאני לא רואה אותה אני מתגעגעת. ומחר היא תגיע למפגש עם חברים בת"א ולא אוכל לבוא בגלל העבודה. אני מתה להגיע רק בשביל לראות אותה, בשביל החיבוק שלה והחיוכים והמבטים שלנו, וללכת...

karina27b

New member
את חייבת לדבר איתה

אחרת את תמשיכי לסבול ולהמשיך לבנות לעצמך תסרטים שאוליי לא קיימים תאספי אומץ ודברי איתנה זה יקל עלייך

למעלה