תהיות

תהיות

קודם כל אני מודה מראש על העזרה, אף פעם לא מזיק להיות נחמדים
אני בת מזל אריה. נולדתי ב13 לאוגוסט 1990 בשעה שלוש וחמש דקות אחר הצהריים. הבעיה היא שאני אומנם בת מזל אריה, אבל אני מרגישה הברהיותר מתאימה למזל בתולה, מבחינת תאור תכונות ואופי, וממש ממש לא מתאימה לאריה (חוץ מבהופעה החיצונית שמתאימה לאריה, עם השער והכל. או שזאת שטות של אסטרולוגיה בעיתון?) בכל מקרה, רציתי לשאול האם ייתכן שאדם יהיה "שילוב" של שני מזלות, ואם כן, האם זה בגלל שאני לקראת סוף אריה, ובתולה הוא המזל שבא אחריו, או מסיבה אחרת? ובכלל, מה מזל האופק שלי? ושוב, תודה רבה מראש על כל תשובה אפשרית, וסליחה על הניסוח המבולבל משהו

גליתי10

New member
מזל האופק שלך הוא ממש בסוף קשת, מרקורי בבתולה

אז החשיבה שלך היא כמו של מזל בתולה וגם צורת התקשורת שלך, בית 10 שלך נמצא במזל בתולה, ז"א נקודת מרום השמים שהיא נקודה חשובה באסטרולוגיה, נמצאת במזל בתולה. כנסי לאתר astro.com ותעלי כאן את מפתך, ואז נראה את כול שאר האלמנטים שמשפיעים וגורמים לך לחשוב שאת יותר מתאימה בתכונותייך למזל בתולה, צריך לבדוק מה יש לך בבית 6, וגם היבטים של כוכבים, בקיצור יש הרבה דברים לבדוק. לדוגמא וונוס אצלך צמודה ליופיטר בדיוק במעלה של 29 בסרטן, ואילו נקודת מרום השמים שלך גם ב 29 מעלות, ויש זוית בין השניים של 150 מעלות בנהם מצביע על מצב של תקיעות, בין צורת החשיבה לבין הנשיות בין הבתולה הקפדן לבין יופיטר השמשי כאן שהוא הקשת שצריך את החופש והחפיפניקיות שהיא ההיפך מבתולה, מה גם שהאופק שלך בקשת, דווקא היית צריכה להרגיש יותר קשתית מבתולה, אך טרם בדקתי את בית 6 שלך, אומנם מרקורי הוא גם שליט של מזל בתולה, אך יש לך יותר אלמנטים של אש, אולי אני טועה צריך להעלות את כול המפה.

תודה רבה על התשובה ../images/Emo13.gif

אבל יש לי עוד כמה שאלות: אחת, מהי נקודת מרום שמים? ואיך היא משפיעה? הסיבה שאמרתי שאני מרגישה כמו בתולה ולא כמו קשתית היא שבמקרה יצא לי לקרוא על בתולה כי היא אחרי אריה, ושם הרגשתי את החיבור. את מזל קשת לא בדקתי, אבל עכשיו ללא ספק אבדוק! ועוד שאלה אחת אחרונה- איך בדיוק מעלים מפות מastro? כי שוטטתי בו ולא מצאתי מקם למפות...

גליתי10

New member
במסך שבו רשום כאופציה free chart

יש בצד ימין למטה השני לפני הסוף אם אינני טועה אפשרות לקבל שרטוט למפה שאת פרטיה הכנסת כבר מראש. אצלך נקודת מרום השמים היא 29.30 אם אני זוכרת נכון, ובמזל בתולה.

roigr

New member
תשובה

בהחלט - אדם הוא שילוב של כל מיני דברים. אסטרולוגיה היא תחום מאוד מורכב, וזו בדיוק הסיבה שיש הרבה תפיסות מוטעות. בנוסף - עושים לאסטרולוגיה עוול כאשר מפשטים אותה כל-כך, כי אז המון אנשים אומרים שהם לא מרגישים כמו המזל שלהם, ולכן האסטרולוגיה היא כביכול שטות. אני אגיד לך מעבר לזה - אדם הוא לא שילוב של מזלות. הוא שילוב של כל מיני דברים שרואים דרך המפה שלו, ואפילו הצמצום של זה למילה "מזלות" הוא מצחיק ולא מתאים לאסטרולוגיה. אז בהחלט יכול להיות שאת צודקת.

roigr

New member
עדיף שתעזבי את מרום שמיים. זה רק יבלבל אותך

עוד יותר. מה גם שזה שמרום שמיים שלך לא עושה אותך בתולה (בניגוד למה שכתבו לך, מצטער). אצל אחד-חלקי-שתיימעשרה (יעני שתימעשרית) מהאוכלוסיה מרום השמיים בבתולה. כמו ששתיימעשרית מהאוכלוסיה היא מזל אריה.

לכן בדיוק אני שואלת

כי אסטרולוגיה מעוד מעניינית אותי, וגם ההשפעה שלה על חיי. אני מודעת לזה שיש בה הרבה יותר מאשר ההורוסקופים הקטנים והמופרכים שמודפסים בעיתון.

roigr

New member
תגובה

בסדר גמור, אבל זה מאוד מורכב, וצריך הרבה מאוד לימודים כדי לדעת את זה כמו שצריך. לא מדובר על משהו שאפשר ללמוד מקריאה של ספר, ובטח בטח ובטח לא מהודעה בפורום. בד"כ לומדים כמה שנים טובות עד שמגיעים לרמה יותר רצינית שמאפשר סינטזה כוללת של כל הדברים במפה כמו שצריך. יכול להיות שאם המפה שלך הייתה כאן, מישהו אולי היה אומר לך כמה דברים על זה. הייתי מעלה אותה אבל אני לא מול המחשב שלי, אז לא עכשיו.

roigr

New member
הנה המפה שלך

אני לא אנסה לנתח את המפה שלך כי את צעירה (יש כאן חוק שאסור לחובבנים כמוני לנתח אנשים שמתחת לגיל 30, ודי בצדק), אבל רק לעניין האריה בתולה: יש לך מפה עם הרבה דברים, ולא רק אריה ולא רק בתולה. זה קודם כל (וזה תקף לרוב האנשים, דרך אגב). אבל אפשר להבין את העניין שהעלית - יש לך שמש באריה, אבל הוא לא חלק דומיננטי מאוד במפה שלך, ואולי לכן את לא מרגישה אותו. באמת יש לך מרקורי בבתולה, מה שמראה דווקא על סגנון חשיבה יותר של בתולה (דייקנות, וכו'...), מה שבהחלט יכול להסביר את התהייה שלך. אבל כאמור - יש לך עוד הרבה דברים במפה, ואי אפשר לקצר את זה למזל או 2. ומשום ששאלת - יש לך אופק בקשת.

למעלה