תהיות תמוהות...
אני בן 17 בכיתה י"ב, בתיכון דתי (לא מחשיב את עצמי כאדם דתי) ואני הומו
את העובדה שאני הומו כבר קיבלתי לפני שנתיים בערך, אמנם היה קשה, בהתחלה קיבלתי רק את העובדה שאני נמשך מינית לגברים ואח"כ את העובדה שאפשר גם לנהל מערכת יחסים עם גברים. (אני יודע.. אז זה פשוט נשמע מוזר) הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא יודע איך לספר להורים שלי. רציתי לספר לקראת הצו הראשון שלי בכיתה י"א, לקראת יום ההולדת ה-17 שלי (חשבתי אז שאני צריך ליידע את הצבא בעניין, לא חשוב
) ובסוף יצא שלא סיפרתי. יצא שהיו עוד איזה פעמיים כאלה לפחות שהחלטתי עם עצמי שאני אספר להם, אבל פשוט לא הצלחתי. אני קצת כועס על עצמי שאני לא עושה את זה כבר, וחברה שלי (טרנסג'נדר) כל הזמן אומרת לי שזה יידחה הרבה ובסוף לא אצא מהארון. אני לא כועס עליה שהיא דוחקת בי כי באמת אני מרגיש שאני צריך לעשות את זה, אבל קשה לי לספר את זה. אני לא חושב שההורים שלי הם שמרנים, הם אפילו די ליברליים כאלה. אמנם אימא שלי מביעה סלידה מהומואים/סטרייטים שמתנהגים כמו אוחצ'ות, אבל אני יודע שהיא אוהבת אותי ותקבל אותי בסופו של דבר. קרובות משפחה כל הזמן מזכירות לי שאני צריך לצאת ולהכיר בנות ומדברות על זה שאני אביא אישה הביתה, וגם אבא שלי זורק דברים כאלה מדי פעם, וזה מרגיש 'צובט' כזה בלב שזה לא כך ולא יהיה כך ושחבל שהם פשוט לא יודעים וזהו. דמיינתי לעצמי כ"כ הרבה סיטואציות שאני מספר להורים שלי וחברים ועוד אנשים אבל כ"כ קשה להוציא אותן לפועל. הרבה אומרים שצריך להגיע לרגע שאתה מרגיש מוכן לספר. אני מרגיש מוכן אבל לא מצליח להוציא את זה, מה זה אומר? שאני לא מוכן בסופו של דבר? אני פשוט אמור לחכות עד שאני ארגיש מוכן (?) זה הכלל הסתמי לכל דבר... עוד משהו שיוצא לי לחשוב עליו כל הזמן הוא שאני באמת רוצה לצאת מהארון כי אני רוצה שאנשים ידעו שאני הומו. זה לאו דווקא נובע מתוך מניעים אידיאולוגיים או צורך לעמוד על זכותי להיות מי שאני, זה יותר נובע מרצון להתבלט. ברור לי שאני לא הומו-וונאבי רק כדי למשוך תשומת לב. רוב חיי הייתי שקט ומשעמם כזה, לא ממש התעניינו בי, מהילדים האאוטסיידרים האלה... זה לא ממש הפריע לי, אבל הצורך שישימו לב אליי אף פעם לא מומש אצלי. כשאני אצא מהארון, אני רוצה לענוד צמיד גאווה כי אני רוצה שפשוט ישימו לב אליי, שיראו שאני הומו, שאני לא סתם, כי אני פשוט נראה סתם כזה. אולי זה הרצון לצעוק לכל העולם שאני הומו כחלק מהיציאה מהארון ושחרור הפצצה הזאת, אבל אני מרגיש שזה אינטרסנטי יותר בשבילי. זה בסדר לייחס לעצמי את ההומוסקסואליות כאיפיון? כמשהו שבזכותו אמורים לשם לב אליי או להתייחס אליי? הומוסקסואליות היא חלק בלתי-נפרד מהאישיות שלי... אבל אני מרגיש אני משתמש בזה לצרכים 'לא-חוקיים', כי בסופו של דבר אנשים אמורים לאהוב אותי בזכות מי שאני ולא בזכות מי שאני נמשך אליו. אם בזכות העובדה שאני הומו אני הופך לבנאדם מעניין יותר שכדאי לשים לב אליו - יש דבר פסול? תודה גדולה מראש לכל מי שיגיב, ואני מצטער אם התהיות נשמעות מוזרות, פשוט יוצא שכשאני 'חוקר' את עצמי כל פעם בגלל שאני הומו - אני מעלה שאלות כאלה על עצמי כבנאדם...
אני בן 17 בכיתה י"ב, בתיכון דתי (לא מחשיב את עצמי כאדם דתי) ואני הומו