תהיות של חזיר רע (חזירע...)

חזירע

New member
תהיות של חזיר רע (חזירע...)

תמיד השיחות טלפון האלה עושות לי את זה.... דיברתי עכשיו עם מישהי שהיתה השותפה שלי במעונות באוניברסיטה (לפני שפרשתי)...כבר הרבה זמן שאני מתחמקת ממנה ובכלל מכולם... תמיד שאני מדברת איתם יש לי תחושה עוד יותר קשה של כלומניקית...אחת שלא עושה כלום עם החיים שלה...ומילא לא עושה כלום אבל גם לא נהנית...להיפך. יש לי תחושה כזאת חראית עכשיו. כל החברים שלי (או אלה שהיו חברים שלי) לומדים, עובדים, יוצאים, מבלים, עסוקים בדברים חשובים... ואני...אני השטחית הפסקתי ללמוד...ועבודה- אני כבר לא עובדת כמעט שבועיים...כמעט לא יוצאת מהבית חוץ מלהליכה מידי פעם... אני מרגישה הכי מגעילה שבעולם...בגיל 22.5 עדיין לחיות בבית ולא רק לחיות בבית אז גם לא ללמוד, ולא רק זה- אז גם לא לעבוד, וגם להיות לרוב כזאת עגמומית כלפי בני משפחתי... אני מתפדחת בשביל ההורים שלי שיש להם בת כזאת...אחת שלא עושה עם עצמה כלום...``מבוזבזת``- כמו שהם יגידו... אני מרגישה שורדת...לא חיה... אז יופי, אז סימנתי ``וי`` על אתמול...לא היה בולמוס...כאילו,זה כל הציפיות לגבי...הציפיות שלי ושל ההורים שלי... בזמן האחרון אני מנסה לדפוק חיוכים מאולצים כדי לגרום איזשהי נחת לבני משפחתי...שהם יוכלו להגיד לעצמם- ``כלומניקית אבל לפחות חייכנית....גם זה משהו``. כל היום נסב סביב זה: לקום בבוקר מאוחר- כדי שאוכל לפספס את ארוחת הבוקר, ללכת להליכה- כדי להתחיל להוריד קצת מ- 13 הקילו שעליתי(?!?), לא לקחת מפתח לבית כשאני יוצאת- כדי שאני לא אוכל להיכנס הביתה כשאין אף אחד (הסכנה לבולמוס אז יותר גדולה), לא לקחת כרטיס אשראי איתי- כדי לא להתפתות בחוץ. לא לענות לטלפון בזמן הארוחה- כדי שאני לא אוכל בטעות דברים שלא הייתי צריכה, כן לענות לטלפון לפני ארוחה- כדי להעביר זמן עד הארוחה...כדי שאני לא אוכל מוקדם מידי... להפסיק ללמוד- כדי לטפל בעצמי....לחזור ללמוד- כי זה טוב להיות עסוקים וזה מסיח קצת את הדעת מהאוכל והבולימיה... אני כ``כ רוצה להתחיל לחיות בשביל עצמי ולא בשביל הבולימיה.... כ``כ רוצה לדעת מה עושה לי טוב ולעשות את זה, רוצה להתחיל לחיות חיים נורמאלים...לא לפחד מעצמי כ``כ.. רוצה שלווה...רוצה ללמוד איך להירגע.... מצטערת שכתבתי כ``כ הרבה על עצמי....פשוט הייתי צריכה להוציא את זה. מרגישה עכשיו עוד יותר מגעילה- גם שמנה, גם כלומניקית וגם אגואיסטית שעסוקה בעצמה כ``כ...איחס!!! מצטערת, חזירע......

יפיופה שלי....

את לא כלומניקית, לא אגואיסטית ולא מגעילה! עצם העובדה שאת נמצאת פה מוכיחה שאת בנאדם נהדר! קודם כל יקירתי יש לך רצון וזאת התחלה... התצטלמת בתמונת פספורט בשביל ראיון עבודה... נו מה את רוצה מעצמך יותר מזה!?!? את חולה ומשתדלת מעל ומעבר! את נהדרת ותזכרי את זה תמיד! את אוכלת מסודר הולכת קצת לפעמים זה משחרר לחצים לצאת מהבית... תראי אותי..לי אין חיים אני בת 15 לא הולכת למסיבות בגלל בגדים אני גם לא חושבת שמגיע לי בקושי הולכת לבי``ס... ועכשיו אני מחייכת! זה הכי חשוב... המחלה הזאת משטלטת עלינו אבל עם רצון כמו שלך... את עוד תחזרי לאונברסיטה ותסתכלי על כולם מלמעלה.. תקחי מפתחות כשאת יוצאת כי את יודעת שאם תחזרי ותיהי לבד בבית שום בולמוס לא יתקוף! תיהי חזרה אל תהרגי את התקווה הגדולה המקוננת בתוכך.. ותזכרי שגם אם תכתבי 1000000000000000 עמודים אני אקרא וכך גם כולם אז אל תצטערי על כלום שמעת! אני פה ממתקית, אם את צריכה והנה אני שולכת לך קצת מהחיוך שלי... :) ממממתתתתתהההה עלייך מתוקה! עדנה הפרה הפסיכית

חזירע

New member
תודה עדנוש....

עדנה`לה, ממש תודה חמודה.... את צודקת...צריך תמיד לנסות לראות איכשהו גם את הדברים החיוביים ולחייך... פשוט לפעמים זה לא כ``כ קל...במיוחד כשאני מדברת עם חברים ורואה פתאום איפה אני ואיפה הם.... אני מרגישה שהזמן כבר לא מחכה לי....הכל מסביבי משתנה ומתפתח ורק אני- כאילו הזמן קפא מלכת- נשארת באותה משבצת.... וככל שהזמן עובר אני כועסת על עצמי יותר....חברות שלי מתעסקות עם דברים כ``כ שונים וכבר אי אפשר כמעט ולגשר על הפער- אני אי שם, הרחק מאחור... אבל די!!! אני חייבת להפסיק לחשוב על זה כי זה לא מקדם בכלל... כן אני חייבת לחייך וגם את עדנוש.... לחייך למחלה ולצחוק לה בפנים ולהגיד: ``לא מפחדים``!!! להפסיק עם הלחץ וההיסטריה מפניה...כן לעשות דברים וכן לצאת מהבית...אולי להשאיר אותה קצת לבד סוף סוף...נראה איך היא שורדת, הא? הרי היא לא יכולה להתקיים בלעדינו- תלותית שכמותה!!! עד שהיא בסוף תרפה...והיא תרפה.... תודה מתוקה.... עשית אותי קצת שמחה.... אוהבת, חזירע... נ.ב. לא באמת עשיתי תמונת פספורט....סתם צרפתי מהאינטרנט דמות חזירית...אני מקווה שהבנת עוד קודם עדנה...(שלא תחשבי שאני גם מגלומנית בנוסף לכל....) *** הוספתי לך עוד כאלה :) :cool: B-) - שמרי בינתיים במחסן... כשיגמרו גם הרזרוות תודיעי...אני אשלח עוד...

את חמודה!

ואני שמחה שהצלחתי לשמח אותך קצת ... אבל את יודעת מה!??!?.... זה לא מספק אותי...יאלה קדימה אני רוצה לראות חיוך! חיוך מהלב אבל שמעת! נו קדימה אני מחכה... עדנה הלא מסופקת לבנתיים... אבל עם חיוך בכל זאת(אוווצ` הלחיים כבר כואבות לי) :p

@tagel

New member
אני חייבת להגיד...

תודהההההההההההההה על שכתבת את זה... אל תתנצלי, כי הרגע הורדתי כובע בפנייך ואכלתי אותו (דל שומן ברוטב טרטר) אם היה לי שמץ של תיקווה השבת, הרי שהוכחת אותו...אולי לא תביני על מה אני מדברת, אבל תיכף אני יושבת לכתוב לכם מכתב...שם הכל יוסבר. את מדהימה שלי...את היית עכשיו הגיבורה שלי...ואפילו אני זקוקה לגיבורות. אז עדנה שלי הפכה אותי השבת לאדם מאושר. ואת הפכת אותי לאדם מאושר בריבוע. התהיות שלך...נו אז דיברת על בולמיה, ואני חשבתי אותו הדבר על אנורקסיה...לא רוצה לחיות למענה, לא למען הצום, לא למען ההפרעה. דבריך הינם ייצירת מופת...כל אחד מאיתנו חייב להפנים אותם. תודההה את מדהימה.. אוהבת כל כך, תגל

מאיה ה

New member
חזירונות מתוקונת

אני לא יודעת מה להגיד, חוץ מזה שאני מזדהה עם כל מילה. אצלי באה ההכרה לפני כשלושה שבועות, ביום הולדת שלי. אני שונאת ימי הולדת כי אז כולם פתאום באים ומראים עצמם ומזכירים לי איפה אני ואיפה הם... וזו הרגשה כל כך רעה, שלמרות שאני בת 23 ההורים שלי דואגים כי הם נוסעים לחול לכמה ימים. בגילי אני כבר צריכה לחיות ברשות עצמי ולעשות כל מה שכתבת. אבל לא, אני תקועה. כל כך מבינה אותך. רק שתדעי, את לא לבד. מאיה הפרה

למעלה