תהיות עם עצמי .

תהיות עם עצמי .

נכון שאני נהנה מהגראנד דינק שלי , אבל אני רוצה גם להסתכל קדימה , ולחשוב על היום שאחרי , כאשר יגיע זמנו לנוח בבית אבות .

הייתי מעוניין להתחיל כבר היום לאגור אינפורמציה לגבי סוג הכלי שימלא את מקומו וימשיך לעשות את אותה העבודה ,אבל בשינויים קלים , והם כאלה : נפח מנוע יותר קטן מ250 סמק ,(אין לי ויכוח ,250 עדיף ,) אבל לי אישית אין צורך , אסתדר גם בפחות .
וקטנוע שירגיש לי הרבה יותר קליל מהגראנד דינק, לנסיעות של עד 40 קילומטר כל כיוון בבינעירוני(פעם עד פעמיים בשבוע ), חוצה שומרון ,תל אביב , ברגוע , אבא של הרגוע , עם צריכת דלק נמוכה יחסית , ואמינות לא פחות טובה מהגראנד דינק .
על אילו כלים אני יכול להתחיל לפנטז ?

תודה מראש , לכל עזרה .

xfwind

New member
מי אתה
ומה עשית לפפו ה

ilan91

New member
עם כל הכבוד לרוגע...

אני בטוח שעם סמ"ק קטן יותר, תהיה מאד עצבני תוך כדי הנסיעה.
ראה הוזהרת...

פרארי1

New member
הונדה פנתאון 150

יותר אמין וחזק מהאופציות הקיימות ב-200 (תכלס שניהם 174 סמ"ק) - הג'וירייד והדינק.
לפי מחירון לוי יצחק,מי שתקנה ממנו כמעט צריך לשלם לך, המחירים שלהם פשוט מגוחכים, בטח ביחס לתמורה המצויינת שהם נותנים.
קטנוע מרווח מאד ונוסע מצויין, אחד כזה שמור יעשה את העבודה שאתה צריך ואתה תהנה ממנו יותר מהגרנד הנוכחי.
אם אתה נוהג להוביל מטען על המדרס של הגרנד, זה יחסר לך בפנתאון.

פרארי1

New member
עדיין גרושים ותמורה מצויינת

כאשר מדובר בכלי שמור.
ראיתי גם פנתאונים נבלות במצב מעורר רחמים.

bennaim

New member
במרכז יש רק אחד למכירה

מכיר עוד מקום שמוכרים הונדה משומשים במצב טוב ומחיר סביר ,בנתיים לא מצאתי (אני די ירוק בתחום הזה)
תודה

פרארי1

New member
יותר מודרני, יותר חלש

ה-SWING קטנוע מצויין, אולי ה-125 הכי מפנק שיש.
אם אין לך בינעירוני עלך בסיס קבוע, הוא סבבה לגמרי.
הפנתאון יותר חזק, אמנם הוא לא כלי בינעירוני מובהק, אבל הצעתי אותו לפפו כתחליף זול ויעיל לגרנד דינק לנסיעות אותן הוא תאר, בפרופיל נסיעות כזה, הוא עדיף לטעמי על ה-SWING.

תודה רבה .

מה לדעתכם יהיה משתלם יותר מבחינה כלכלית ושקט נפשי , אם וכאשר יגיע הזמן לשיפוץ מנוע .

החלפת לקטנוע אחר או שיפוץ ולהשאיר אותו .

מה יש לקחת בחשבון ?

תודה על ההמלצות לפנתאון .

למעלה