תהיות על העונה ה-9

LoLo16

New member
תהיות על העונה ה-9../images/Emo58.gif

העונה ההסכם בין מאק להארם נכנס לתוקף
אתם חושבים שהאימוץ של מטי מפר את ההסכם
אתם חושבים שמטי תקרב או תרחיק בין H ל-M
ווב ומאק מתאימים
אני לא זוכרת שהוא, או היא, אי פעם הראו חיבה אחד לשניה.. אבל דוגרי, אי אפשר לא לאהוב את ווב, הוא כזאת קרציה חמודה כזאת...
אין לי מושג מה עוד קורה בעונה הזאת, אבל אני מתה לשמוע

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

לא הוא לא מפר.
כן היא כן תקרב ביניהם
לא הם לא מתאימים!!! אל תחשבי על זה אפילו!!!!! stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid slimeball Webb
הייתי מספרת לך אבל כבר כתבתי את זה יותר מדי פעמים ואין לי כוח שוב...

harmless

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

לכאורה האימוץ מבטל את העסקה- ככה לפחות מאק חושבת ובגלל זה היא לקחה את זה כל כך קשה. אבל לדעתי האימוץ יגרום לה להבין שהוא כן אחראי ומוכן למחויבות דבר שאולי יקרב בינהם. ומי יודע אולי העסקה כן תתקיים. הארם לא מבטיח דברים שהוא לא יכול לקיים. don't make a promise you can't keep harm: i haven't yet והארם לא שקרן! מאק וווב בחיים לא יעבוד כי היא לא מאוהבת בו - היא אוהבת את הארם. מאותה סיבה גם לא הלך לה עם מיק. בואי נאמר שהוא שם רק כדי להרחיק את מאק והארם זמנית. עד שהשכל יחזור להם למוח והם יפסיקו לשחק משחקים:) אין ספק שהפרקים הבאים יהיו מעניינים- יהיה מעניין לראות איך הארם ומאק מסתדרים אחרי שהיא עזרה לו להשיג אפוטרופסות על מתי... אני יכולה לחשוב על לפחות דרך אחת שבה הוא יכול לגמול לה...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש לא חושבת שזה הסיבה שהיא לקחה את זה כל כך קשה.... ואני לא חושבת שזה מבטל את העסקה שלהם...זה פשוט מעלה קשיים נוספים אבל מאטי אפילו לא הולכת לגור עם הארם!!! כאילו יש המון קשיים גם בלי מאטי אבל אני חושבת שהיא דווקא לא מעמיסה קושי כי- א. היא תגור עם ג'ן. ב. היא קרובה אל הארם והיא ראתה את המבטים שהוא נתן למאק בAMLC והיא תרצה שהם יהיו ביחד...היא הארייט, קלואי, ג'ן ואיי.ג'יי...חחחחח יכולים להקים משרד שידוכים להארם ומאק חחחח. ג. אם היא תפגוש את קלואי הם יהיו חברות וקלואי היא אחד היצורים הכי שיפריים שיש!! *ע"ע הפרק של אתמול, יה בייבי* ואז היא תשכנע אותה שהם צכים להיות ביחד ויחד הם ירקמו מזימות איך לשים את H/M ביחד *זה פנטזיה שלי אל תתיחסו חחח* ד. הארם באמת לא יבטיח סתם ואם תשאלו אותי הוא ירצה לנצל את ההזדמנות שיש לו...חחחח *יש פאנפיק בFF.NET שמתייחס לזה. הוא נקרא time's up* איבדתי ת'חוט מחשבה...אני נודפת שוף לכיוון הפאנפיקים....מי איז סיק אין מיי מיינד....*נו קידינג*

cjharm

New member
קראתי את ה FF

לפני 10 דקות!!! הוא באמת חמוד! יש לך המלצות? אני אהבתי ואוהבת את Resolution

shipper heart

New member
השתגעת?! קראת את כל רזולושן?!

אני התחלתי וזה שיגע לי ת'שכל ושיעמם אותי אז הפסקתי....קראי את זה...שמתי את זה בשירשור אחר אבל לא נראה לי שמישו שם לב...חח אממממ אני אוהבת גם את זה עם היילי...הבת של הארם חחח נראה לי קוראים לזה second chance for a family לוידעת זה של אניקה סקייווקר או משו כזה. חחח זה כזה חמוד

cjharm

New member
כן....

אבל לא עשיתי שום דבר אחר במשך יומים..... לא ממש - אני פשוט קוראת מהר ואני צריכה למלא חללים ריקים - לא ראיתי דקה JAG לפני ערוץ שלוש,והתחלתי לראות את השידורי לילה באמצע העונה השניה, אז היה שלב שבו היה לי כל יום שלושה פרקים חדשים, ועד שאני לא רואה פרק 3-4 פעמים זה לא נחשב שראיתי אותו, אז תראי כמה זמן התפנה לי? סתם אני פשוט אוהבת לקרא, והסיפור ממש יפה, והיא מעלה כל יום שני פרקים חדשים אז זה ממש נחמד!

למעלה