תהיות לשישי בלילה.

idana30

New member
תהיות לשישי בלילה.

שלום לכולם. זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן בפורום. אולי חלקכם נתקלו בשמי בפורום אופנועי שטח. אני רוכב על קטמ 125 כבר ארבעה חודשים (אופנוע שאני ממש אוהב) ובתחום השטח כבר שנתיים. לאחרונה התחלתי להתעניין בתחום הסופרמוטו וכמו כן, התעוררה אצלי בעיית התניידות יומיומית קלה. התחלתי לחשוב לכיוון המעבר לתחום הסופרמוטו ע"ג DRZ SM 06\07 ולהחזיק בנוסף סט גלגלי שטח. היתרון- כלי לשימוש יומיומי בעיר (וגם מחוץ ?) התחלה בתחום הסופרמוטו שכ"כ קוסם לי (ואני מאמין שישפר לי את רמת הרכיבה) וכמובן אפשרות להמשיך לרכוב בשטח. החסרון- מעבר מדו"פ קליל (רוכב רק על דו"פים עד היום) ולטעמי מטורף בשטח לכלי "עייף" יותר, כבד, שביר (עד מה שידוע לי) ונחות יחסית. אשמח לשמוע דעות, האם המעבר כדאי? האם דווקא לDRZ SM? כמו כן, אשמח לקבל גם חו"ד על הכלי בפרט גם בתחום הסופרמוטו וגם בשטח. תודה.

45degrees

New member
לדעתי אתה צריך כלי שטח יותר חד מ DRZ

להסבה ל SM. אם אתה יכול להסתדר עם דו"פ בבעית הניוד שלך - תנסה דו"פ גדול יותר. זה יהיה הטוב ביותר לדרישותיך. אם בעיית ההתניידות מחייבת 4 פעימות אתה "תקוע" עם סדרת הרייסינג שדורשת תחזוקה רבה יחסית או עם ה DRZ שהוא יותר עצל. אתה גם יכול ללכת על KTM סופרמוטו ישן ולהוסיף לו סט שטח אך זה עוד יותר רחוק ממה שאתה צריך.

idana30

New member
הייתי מת לקחת איזה EXC 450 ולהסב אותו

אולם הם יקרים יותר משמעותית, דורשים תחזוקה רבה והכי חשוב הרבה פחות מתאימים ונוחים לעיר. האם אפשר לחבר סטרטר (בדגמי 2003 למשל) או סוויטש' ואזעקה? על הדרך- מנצל"ש- מחפש עוד חו"ד לגבי הDRZ...

כRובי

New member
דגמי 2003, כמו כל שאר השנתונים של ה-450

כוללים סטרטר. ניתן להסיף סוויטץ' (מקורי וייעודי של KTM עולה בסביבות ה-450 שקלים פלוס מינוס)

45degrees

New member
נותר לך רק להחליט אם מרווחי התחזוקה מתאימים

לדרישותיך.

למעלה