תהיות לגבי Fade to Red

S m e l l y Cat

New member
ספּיקינג אוֹף ..

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/259294.jpg

רעוּת

New member
זה כמו שהיו מתלבשים בעונות הראשונות של בוורלי

סו ניינטיז

S m e l l y Cat

New member
רעות מי את

אדם כה מסתורי ואפלולי.. חוץ מזה שמה פתאום אם כבר דרמות ניינטיז דוחות אז שולחן לחמישה ...

רעוּת

New member
אמג, זאת היחידה שלא ראיתי מעולם ../images/Emo16.gif

אני זוכרת שכולם אמרו לי "אמגגג למה את לא רואה שולחן לחמישה"
ונראה לי שלא רציתי לראות את זה בגלל שחשבתי שזה יהיה חותך מדי כי כולם שם מתים ואז עדיין לא הייתי כה מזוכיסטית
אבל בוורלי סגידה

S m e l l y Cat

New member
חחחח נניח

בשולחן לחמישה לפחות לא היה אונס וסרטן וגילוי עריות לא יודעת מה עוד היה שם בבוורלי הזה;[ וטורי ספלינג איוווווו היא נושאת את שם הטורי לשווא:<

רעוּת

New member
חחחחחחחחחח שם הטורי לשווא ../images/Emo16.gif

היתה טורי גם באנטומיה של גריי
אבל גם היא היתה דמות טרגית, אז נסלח לה
ולא ידעתי את כל הדברים האלה כשהתחלתי לראות בוורלי
שולחן לחמשה התחילה בטרגדיה
וגם שם היה סרטן אחכ נראה לי

S m e l l y Cat

New member
איו האנטומיה :<

שולחן לחמשה חח זה גרסת המיוזיקל? אה ולא היה רק סרטן היה גם איידס. טוב שזה לא הכי הארדקור..

Mr Bing 17

New member
חחחח טורי ספלינג אני תמיד אמרתי שהיא נראית

כמו גבר ואז אמא תמיד אמרה לי שאבא ממש חושב שהיא יפה. זה ממש משפיע עליך בתור ילד כל השחקניות האלה שנראות כמו גברים..

noosh

New member
בוורלי מדהימה. איכ שולחן לחמישה. איכ.

סדרה מזעזעת. העיניים המפלבלות של נב קמפבל, הורידים החשופים של ביילי, האוהל של קלודיה, הילד הקטן שבטח הופיע בעריסה על סף הדלת, וכמובן - המבט המיוסר של צ'רלי. תמיד טענתי שתאונת הדרכים של ההורים היא סיפור כיסוי.

S m e l l y Cat

New member
למה את כלכך בקיאה אם זה איכ:<

איך אפשר להגיד שבוורלי הילס מדהימה בכלל, כל הסדרות בעולם בעיקרון הן קקיות. חוץ מעמוק באדמה.

noosh

New member
כי גדלתי על זה?

זה שזה איכ לא מנע ממני לראות את זה כשהיית יקטנה ולא ידעתי טוב יותר. בוורלי מדהימה. ממש. אינ לא אשכח את הפרק שיורים בחברה של דילן. הפעם הראשונה שבכיתי בגלל תכנית טלויזיה. וממש לא נכון. כנראה שעוד לא ראית את הבית הלבן, או את דקסטר.

S m e l l y Cat

New member
נכון

הנושא לא מושך אותי.. ובכל זאת לדעתי מדובר בעניין של טעם ולדעתי גם שולחן וגם בוורלי וגם רוב הסדרות שהיו אז הן פשוט נוראיות .. גילמור אהבת?

Sunflower Fairy

New member
נכון שהיתה שם../images/Emo204.gif

איזו מישהי מתולתלת בשם אנדריאה או משהו כזה? אני חושבת שבגיל תשע היתה לי אובססיה אליה, או משהו.

Gremshnit

New member
איכשהו, היא תמיד ידעה לקחת את ההכי מכוער מכל

תקופה. אבל היא כזאת אדוראבל
ואני חייב לציין שהיא הייתה לבושה מאוד יפה בתקופת הביקיפר (כן כן!).

למעלה