תהיות בקשר ל-304

SaberTooth

New member
תהיות בקשר ל-304

תהיות בקשר ל-304, הפרק ששודר היום בסטאר וורלד.
אם הקסם בדם של הבנות, בגנים שלהן, אז איך הוא יכול פתאום להאבד להן
אני מניח שהמטרה של הפרק הזה הוא ללמד את הבנות על "מקור כל הקסם" ועל "הקסם העתיק" וכו´..., אז למה לא ראינו אותן משתמשות בכל מה שהן למדו בשאר העונה, כמו למשל: ליצור מעגל מגן בעזרת תפוחים ועלי דפנה סביב הבית, או לפחות סביב ספר הצללים.
מה עם מיכה הזה שפרו פגשה, היא מתלוננת בפרק שאין גברים אמתיים, ואז היא פוגשת בעבר את מיכה (שמציל אותה פעמיים), אז היא פוגשת אותו (טוב... לא בדיוק אותו) במועדון ו... מה קרה איתו
נעלם בין החורים של הספה
ונחזור לדיון הישן נושן שהיה לנו לאחר שהפרק שודר בערות שלוש - איך פיבי לא זיהתה את קול ("אהבת חייה"), האם הוא לבש צורה או לא

buffgirl

New member
תשובות../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

הקסם הוא בדם שלהן, הכוחות לא, הם עוברים בתורשה.
הן לא משתמשות בזה כי המכשפות אז היו צריכות כנראה להתגונן משדים פחות חזקים והן לא היו "המכושפות".
זה כנראה לא הלך עם פרו ומיכה/מיץ´ וכנראה הוא לא היה גבר חלומותיה...
פיבי כנראה לא ראתה אותוכי היא אולי לא חשבה שזה הוא, או שהיתה איזו מחיצה כזאת שקול עשה כדי שהיא לא תזהה אותו, או לא תחשוב שזה הוא. נ.ב 304 רולז!!!!!!!!!!!!!

Cole cohen

New member
תשובות...

בקשר ללשאלה הראשונה. הקסם לא היה כי ראש השושלת עוד לא נולדה ואם היא איננה אז הכוחות אינם. שאלה 3 . אם תשים לב היה עוד דייט שראו בעבר ונעלם ולא אמר שלום.. שאלה 4. כבר דנו על זה המון בעבר, והגענו לכך שזה לא ברור למה .

Adrienne

New member
בקשר למעגל תפוחים ושטויות,

ככה, זה אבד בליל כל הקדושים שזה הלילה הכי חזק למכשפות כלומר הן יכלו להשתמש בכוחות מהטבע בגלל שזה ליל כל הקדושים, הן לא משתמשות בזה אחרי בגלל ש: 1) אין לזה צורך כל כך, יש דברים יותר אפקטיביים מאשר תםוחים ועלי דפנה. 2) לוקח לזה זמן וזה לא יהיה במלוא כוחו אם הן ישתמשו בסתם זמן כי זה לא ליל כל הקדושים.

Adrienne

New member
ובקשר לקסם שבדם, אתה פשוט יכול

לקחת אותו כלינק, בדם שלהם יש לינקים לכוח שלהם, עכשיו הכוח צריך להיות קיים בזמן כדי שהלינק יעבוד, ברגע שהם חזרו בזמן הלינק היה שבור וכך הוא לא עבד.

HuGo Hell

New member
תשובות שלי..../images/Emo1.gif

אמ.. הקסם בדם שלהן.. כמו שאמרתי הקסם זה אמונה.. הן עברו שדים וקסמים וכוחות אז הן קסומות. הן הגיעו לעבר לפני עוד שמלינדה נולדה והטילה את הכישוף/ברכה. ככה אין להן כוחות.
אמ.. הספר הוא מוגן ע"י קסם גם ככה. אז אני לא חושב שצריך מיליון קסמים כדי להגן עליו.
כפי שאנחנו מכירים את הדייטים של פרו.. היא נפדת מהם אחרי מפגש.. או מבריזה למפגש הבא. או עזבה אותו. הרי עונה שלמה היא שנה (כאילו ואז יש את החודשיים כאילו "חופש גדול") ואז יש המשך עונה. כפי שאנחנו רואים ב-222 שפייפר עוזבת ואז ב- 301 פיבי או פרו אומרות לה שהיא נעלמה לחודשיים (או שמה חודש?) אז בין הפרקים יש שבוע או כמה ימים או אפילו שבועיים (כמו ששמענו פעם אחת שאחות אמרה שהיא הותקפה לפני שלושה שבועות, אז אני לא זוכר איפה ומי אבל אני זוכר שאמרו)
תסריטאים/מפיקים/אנשים טיפשים. בוא נגיד שהוא לבש מסכה והיה לו שיער ארוך.. אז לא ממש אפשר לזהות. הרי יכול להיות תאום, מי יודע?

HuGo Hell

New member
ובקשר לראשון../images/Emo1.gif

הקסם בדם שלהן. אמ.. תשלב את מה שאמרתי עם מה שאיתמר אמר. זה באמת גם ליל כל הקדושים וזה יום כשוף בעל כוחות. (וגם אמונה!!)

Ophel McNeil

New member
בקשר לשאלה האחרונה -

קול לא היה ערום, אז לפיבס היה קשה לזהות אותו....

למעלה